- 30 Nisan 2019
- 248
- 185
- 53
- 33
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.521
Korkna olsada olmasada Allahtan hersey sıkıntı edersen gunler gecmezBenim bugün 4.günün adet olacak misin gibi agrım var korkutuyor
Öyle haklisin elden bisey gelmiyor beklemekten başkaKorkna olsada olmasada Allahtan hersey sıkıntı edersen gunler gecmez
Daha bilmedigimiz neler var kim bilirYumurta toplama 1.gün deil mi bak bnde onu bilmiyodum
Okdar haklisinki bende erken uyandim hep ilk gunler. Zaten siskinlikte oluyodu rahat donemiyo insan saga solaHaklısın ne bileyim oluyor işte böyle paranoyal şeyler o da içimizdeki aşırı isteme nedeniyle . İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz .Tek sıkıntım kendimi yatarken kasmam sabah çok erken uyanıyorum yana yoreme dönmemek için bu da sanırım benim yapım
Canim baya erken yapmissin zaten 3.4.gun yerlesiyor ve sonrasinda beta salgiliyor kana gecer hemen ama idrara gecmesi yine bi 3 gunu buluyor bence. 6.gun bende hicbisey cikmadi 7den itibaren cooook silik bi sekilde cikmaya basladi 7.gundeki hayal meyal gorunuyordu. Bu arada transfer gunu haric 7. Malum 1 gun bile insanin yuregini agzina getiriyor. Bence endiselenme eger goruyosan vardir. Mutlaka 6-7den snra tekrarlakızlar normal gebelik testi olan 4.gün yaptım erken gebelik testi olanları bugun 5.gunumde yaptım ama ben çıplak gözle görüyom çoook silik belki siz görmeyebilirsiniz bakarmısınz yorumlarınıza ihtiyacm var
Ben çok yerde okudum.Kaliteliyle kalitesi düşük olanlar arasında başarı farklı yüzde 3-5 falanmis. Sanildigi kadar kalite farkı önemli değil.Kızlar merhaba bende estrofem e başladım 7 gün sonra muayene var sonra tarih belli olacak ama burayı çok okumaktan kaynaklı umutsuzum galiba ya aslında çok şükür buna da ama 8 yumurta dan biri üçüncü gün donduruldu diğeri 6. Gün donduruldu ben embriyologa sordum kalitesi ne diye sanki öğrenip ne yapacaksam çok pişmanım sorduğuma 4bc dedi üzüldüm birazcık transfer olan arkadaşlarım bu konuda ne düşünüyorsunuz???
Ben kalitesini hic sormadim embriyologlarin bana yaptigi aciklama yeterli geldi ya da bilemiyorum. 18 yumurta toplandi 11i dollendi 1 i ucuncu gun transfer edildi kalan 10 tane 5.gune kadar izlendi ve onlarinda 3 tanesi dondurulabilecek kalitedeydi. 18den nerelere dustum baksana. Bence endiselenme bebek icin ihtiyacimiz olan saglikli guzel bir embriyo bununda hangisi oldugunu bilemiyoruz.Kızlar merhaba bende estrofem e başladım 7 gün sonra muayene var sonra tarih belli olacak ama burayı çok okumaktan kaynaklı umutsuzum galiba ya aslında çok şükür buna da ama 8 yumurta dan biri üçüncü gün donduruldu diğeri 6. Gün donduruldu ben embriyologa sordum kalitesi ne diye sanki öğrenip ne yapacaksam çok pişmanım sorduğuma 4bc dedi üzüldüm birazcık transfer olan arkadaşlarım bu konuda ne düşünüyorsunuz???
Allah ol diyorsa nasipse kotu kalite bile tutuyo yok olmayacak mi yazilmamis mi en mukemmel embriyo bile olsa yok arkadas gidiyor. Mecburen inanacaz baska secenegimiz yok o ol diyecek ve olacakBen çok yerde okudum.Kaliteliyle kalitesi düşük olanlar arasında başarı farklı yüzde 3-5 falanmis. Sanildigi kadar kalite farkı önemli değil.
Bende kalitesini sormadım yani harfli olarak embriyologum 5.günden 3 -5 puan az dedi takılma ona ve bizim merkez hep 3.günle hamile kalmışlar şu son 2 ayda olanların hepsi öyle imiş takılma dedi vesveseli olunca güvenerek dölledim dedi ben yine gaza filan kendimi hiç getirmedim insan bu yolda üzülmekten çok korkuyor bu bir gerçek çünkü en çok biz yaşıyoruz bu durumu yoğun şekilde fiziki , psikolojik , manevi maddi ... Beklemeler vs erkekler asla bizim gibi değil onlarda elbet üzülür ama asla biz gibi olamaz . rabbim hepimize o güzel haberi verdirsin. Yani 3,5 2 su önemli değil.ol deyince gercekten oluyor buna inanıyorumBen çok yerde okudum.Kaliteliyle kalitesi düşük olanlar arasında başarı farklı yüzde 3-5 falanmis. Sanildigi kadar kalite farkı önemli değil.
canım Allah razı olsun moralimi yerine getirdin ya ne bileyim arkadaş hamile suan 6.gün yaptı silik cizgi cktı dedim 5 tede cıkar varsa ama sadece ben gorebiliyorm cok silik yani emin olamadm ondan modum düştü bugun çarşamba günü yapıcam 7.günüm oluyor inşallah vardırCanim baya erken yapmissin zaten 3.4.gun yerlesiyor ve sonrasinda beta salgiliyor kana gecer hemen ama idrara gecmesi yine bi 3 gunu buluyor bence. 6.gun bende hicbisey cikmadi 7den itibaren cooook silik bi sekilde cikmaya basladi 7.gundeki hayal meyal gorunuyordu. Bu arada transfer gunu haric 7. Malum 1 gun bile insanin yuregini agzina getiriyor. Bence endiselenme eger goruyosan vardir. Mutlaka 6-7den snra tekrarla
Benimde senin gibi 16 tane yumurtam çıktı 14 u kaliteli çıktı hatta 2 gün sonra embriyologum aradı pınar hanım 14 tane bebek adayımız var inan havalara uçtum ... Ama aradan 2 gün daha geçti tekrar aradı ve dediki maalesef sadece eşinizin spermleri nedeniyle 3 tane embriyo kaldı . Yani ne kadar kaliteli çıkarsa çıksın yumurta sperm faktörü çok önemli ve sonrası embriyonun gelişim süreci . Dilerim rabbim bu güzel yavruları bize nasip ederBen kalitesini hic sormadim embriyologlarin bana yaptigi aciklama yeterli geldi ya da bilemiyorum. 18 yumurta toplandi 11i dollendi 1 i ucuncu gun transfer edildi kalan 10 tane 5.gune kadar izlendi ve onlarinda 3 tanesi dondurulabilecek kalitedeydi. 18den nerelere dustum baksana. Bence endiselenme bebek icin ihtiyacimiz olan saglikli guzel bir embriyo bununda hangisi oldugunu bilemiyoruz.
bu arada bi arkadasimla ayni merkeze gidiyoduk. Orta kalite transfer edildi ona ayni zamanda banada 1.kalite o kucagina aldi benimki dustu. O donem arkadasim kalitesi kotu ola embriyolarini israrla dondurdu biz kalitesi kotu diye dondurmadik. Gecen ogrendimki orta kalite dondurulmus embriyosuda tutmus. Hatta doktorumda bunu ornek verdi bana bu isler belli olmaz diye ona tutmuycak diyoduk senden emindik ama nasip tersi oldu dedi.
Diyorum ya 6da bendede cikmadi endise etme daha 12 gune cok varcanım Allah razı olsun moralimi yerine getirdin ya ne bileyim arkadaş hamile suan 6.gün yaptı silik cizgi cktı dedim 5 tede cıkar varsa ama sadece ben gorebiliyorm cok silik yani emin olamadm ondan modum düştü bugun çarşamba günü yapıcam 7.günüm oluyor inşallah vardır
Evet olumsuz olma ihtimaline kendimi hazırladım bende. Ucunda ölüm yok. İmkanlar el verdiği sürece denemeye devam edicez. İns çok yormadan, yıpratmaktan olsunBende kalitesini sormadım yani harfli olarak embriyologum 5.günden 3 -5 puan az dedi takılma ona ve bizim merkez hep 3.günle hamile kalmışlar şu son 2 ayda olanların hepsi öyle imiş takılma dedi vesveseli olunca güvenerek dölledim dedi ben yine gaza filan kendimi hiç getirmedim insan bu yolda üzülmekten çok korkuyor bu bir gerçek çünkü en çok biz yaşıyoruz bu durumu yoğun şekilde fiziki , psikolojik , manevi maddi ... Beklemeler vs erkekler asla bizim gibi değil onlarda elbet üzülür ama asla biz gibi olamaz . rabbim hepimize o güzel haberi verdirsin. Yani 3,5 2 su önemli değil.ol deyince gercekten oluyor buna inanıyorum
İnşallah güzel sonucun olurEvet olumsuz olma ihtimaline kendimi hazırladım bende. Ucunda ölüm yok. İmkanlar el verdiği sürece denemeye devam edicez. İns çok yormadan, yıpratmaktan olsun
Amin ins hepimiz güzel sonuçlar alırızİnşallah güzel sonucun olurinşallah
Dpgru söylüyorsun evladımıza kavuşacaksak giden paraya asla üzülmem para varken beni mutlu etmiyor ama evladım olunca para nasılsa kazanılır bir şekilde yerine gelir ama evlat özlemi başka bir şeyEvet olumsuz olma ihtimaline kendimi hazırladım bende. Ucunda ölüm yok. İmkanlar el verdiği sürece denemeye devam edicez. İns çok yormadan, yıpratmaktan olsun
Kesinlikle para bana evlat kazandiracaksa degerli yoksa kağıt parçası... Bana faydasi olmayan para olsa ne olur olmasa ne olur.Dpgru söylüyorsun evladımıza kavuşacaksak giden paraya asla üzülmem para varken beni mutlu etmiyor ama evladım olunca para nasılsa kazanılır bir şekilde yerine gelir ama evlat özlemi başka bir şey
Hayırlı sonuçlarımız olsun saolasınIns kat kat yukselır cnm sneınkını yarın doktorla goruscgm bakalım ne dıyck
21 yazıyorda nerelisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?