Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Aynen canım benim de kalitesi 4bc ilk duyduğumda kafaya takmıştım ama konuştuğum arkadaşım olsun hemşire olsun beni rahatlattı. Kesinlikle 5aa olup tutmayanlardan 3cc olup tutanlara kadar konular. Benim 4. Tüp bebeğim ama her seferinde bişey öğrendim. Bu sefer öğrendiğim şey şu oldu. KISMET İSE GELİR YEMENDEN, DEĞİLSE NE GELİR ELDEN. içini rahat tut. Biz elimizden geleni yaptık Rabbim nasip edecekse olacak inşallah.

Arka planı beyaz olan ilk fotoda var gibi birde en son olan fotoda var sanki. Digerlerinde göremedim.Cok erken yapmışsın ama Hayırlısı olsun. Gittikçe koyulassin ins

Kızlar iyi aksamlar.Benim 5.gun transferi ve bugün 7.gunum dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik çıktı.Kafam karman corman oldu..Cumartesi kan testi yapicam..Ama sizinlede paylaşmak istedim düşüncelerinizi öğrenmek isterim.

Eklentiler

• IMG_20200922_013546.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 43
Tebrikler var gözüküyor.Allah tamamina erdirsin inşallah.

Kızlar günaydın bişey sorucam D Durutuna21 özellikle de sana aynı gün transerimiz olduğu için bugün 3.günümüzün sabahı salak gibi belirti filan aramayayım demi ? Yani elimde olmadan belirti aramayla uyanıyorum bu sabah 3.gün sabahı ?

Günaydın canım, ben de erken kalkarım. 6 dan beri ben de belirti arıyorum, derdim neyse . Hamile olupta hiç belirtisi olmayanlar var. O yüzden psikolojimizi bozmayalım. Bir de o kadar igne ilaç alıyoruz, zaten onların bir sürü yan etkisi var. Hepsi birbirine karışır.
Benim bacağım ağrıyordu ama progestan yapıyor diye arkadaşlar bahsedince ondandır dedim.
Gülersin belki ama erken gebelik testi mi alsam bugun dedim , garanti bir şey çıkmaz. Bu oturur ona canımı sıkarım. O yüzden 4 5 gün daha dışımızı sıkalım biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…