- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.541
Var canım.ben de gördüm.kızlar normal gebelik testi olan 4.gün yaptım erken gebelik testi olanları bugun 5.gunumde yaptım ama ben çıplak gözle görüyom çoook silik belki siz görmeyebilirsiniz bakarmısınz yorumlarınıza ihtiyacm var
Aynen canım benim de kalitesi 4bc ilk duyduğumda kafaya takmıştım ama konuştuğum arkadaşım olsun hemşire olsun beni rahatlattı. Kesinlikle 5aa olup tutmayanlardan 3cc olup tutanlara kadar konular. Benim 4. Tüp bebeğim ama her seferinde bişey öğrendim. Bu sefer öğrendiğim şey şu oldu. KISMET İSE GELİR YEMENDEN, DEĞİLSE NE GELİR ELDEN. içini rahat tut. Biz elimizden geleni yaptık Rabbim nasip edecekse olacak inşallah.Kızlar merhaba bende estrofem e başladım 7 gün sonra muayene var sonra tarih belli olacak ama burayı çok okumaktan kaynaklı umutsuzum galiba ya aslında çok şükür buna da ama 8 yumurta dan biri üçüncü gün donduruldu diğeri 6. Gün donduruldu ben embriyologa sordum kalitesi ne diye sanki öğrenip ne yapacaksam çok pişmanım sorduğuma 4bc dedi üzüldüm birazcık transfer olan arkadaşlarım bu konuda ne düşünüyorsunuz???
Arka planı beyaz olan ilk fotoda var gibi birde en son olan fotoda var sanki. Digerlerinde göremedim.Cok erken yapmışsın amakızlar normal gebelik testi olan 4.gün yaptım erken gebelik testi olanları bugun 5.gunumde yaptım ama ben çıplak gözle görüyom çoook silik belki siz görmeyebilirsiniz bakarmısınz yorumlarınıza ihtiyacm var
Üzülme lutfen.kizlar cok uzgunum degerim malesef 0.100 cikmis 2inci denememdi kafaminyastikta koycak yer bulamiyorum
Inanin buna gücüm yok uğraşmak mesele degil ki sonuc hüsranÜzülme lutfen.3.denemede 4.denemede tutan o kadar çok kişi varki son şansın degil.İllaki olacaktır. Sadece uğraştıriyor o kadar
Sizin icin hayırlı olsun ben hep acba acaba diye bir yere kondurmaya calisirken malesef negatif 0.100 degerimİlk uc gun hafif batmalar vardi. Sonrasindada karnimda hep bi sislik hali vardi ama ilac etkisidir yumurta toplandigindan beri o sislik hissi vardi zaten
Ah keske vakti zamani gelmis olsaydi uzme kendini gecikiyorsa guzellesiyordurSizin icin hayırlı olsun ben hep acba acaba diye bir yere kondurmaya calisirken malesef negatif 0.100 degerim
15 yıldır bekliyorum güzel haberi elde olsa keşke üzülmemekAh keske vakti zamani gelmis olsaydi uzme kendini gecikiyorsa guzellesiyordur
Okadar haklisin ki ne desem bos biliyorum15 yıldır bekliyorum güzel haberi elde olsa keşke üzülmemek
Hepimiz aynıyız sonu belirsiz bı yoldayız. Umut etmekten başka elimizden bişey gelmiyor. O kadar çok insan var ki bu durumda olan. Uzulmen çok normal yeter ki içine atma.Yalnız olmadığını bilInanin buna gücüm yok uğraşmak mesele degil ki sonuc hüsran
Biliyorum ne desem bos.Allah yar ve yardimcimiz olsun.Insallah rabbim hayirlisiyla nasip edecektir birgun.kizlar cok uzgunum degerim malesef 0.100 cikmis 2inci denememdi kafaminyastikta koycak yer bulamiyorum
Tebrikler var gözüküyor.Allah tamamina erdirsin inşallah.Kızlar iyi aksamlar.Benim 5.gun transferi ve bugün 7.gunum dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik çıktı.Kafam karman corman oldu..Cumartesi kan testi yapicam..Ama sizinlede paylaşmak istedim düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
Merhaba bana mi sordun tam emin olamadım ama benim doktorum Kisla başkentte erhan bey.Merhaba adanada hangi doktora gidiyorsun
Naptn canım merak ettim test yaptın mıİnşallah canım benim sana haber edeceğim mutlaka
Günaydın canım, ben de erken kalkarım. 6 dan beri ben de belirti arıyorum, derdim neyse . Hamile olupta hiç belirtisi olmayanlar var. O yüzden psikolojimizi bozmayalım. Bir de o kadar igne ilaç alıyoruz, zaten onların bir sürü yan etkisi var. Hepsi birbirine karışır.Kızlar günaydın bişey sorucam D Durutuna21 özellikle de sana aynı gün transerimiz olduğu için bugün 3.günümüzün sabahı salak gibi belirti filan aramayayım demi ? Yani elimde olmadan belirti aramayla uyanıyorum bu sabah 3.gün sabahı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?