- 2 Haziran 2019
- 315
- 236
- 53
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.561
7. Gün için bence bayağı belirginKızlar iyi aksamlar.Benim 5.gun transferi ve bugün 7.gunum dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik çıktı.Kafam karman corman oldu..Cumartesi kan testi yapicam..Ama sizinlede paylaşmak istedim düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
Bende erken kalkıyorum transfer sonrası normalde 9 da iş başı yapıyorum şuan home ofice calistigimdan . 6da uyandım vallahi bu 3.gün put gibi sağa sola dönemiyorum kalçalarımdan ötürü çok apse yaptı bu yüzden kaşıntı şekilde uyuyup uyanıyorum . Yani saçma demi yaptığım yok yere evham yapmayayım demi ? 3.gün daha aramamız boşuna kendimi üzmeyeyim keşke garanti olsa tüp bebek artık bununda çözümünü bulsalar . Ve her WC ye gidişimde odumGünaydın canım, ben de erken kalkarım. 6 dan beri ben de belirti arıyorum, derdim neyse . Hamile olupta hiç belirtisi olmayanlar var. O yüzden psikolojimizi bozmayalım. Bir de o kadar igne ilaç alıyoruz, zaten onların bir sürü yan etkisi var. Hepsi birbirine karışır.
Benim bacağım ağrıyordu ama progestan yapıyor diye arkadaşlar bahsedince ondandır dedim.
Gülersin belki ama erken gebelik testi mi alsam bugun dedim , garanti bir şey çıkmaz. Bu oturur ona canımı sıkarım. O yüzden 4 5 gün daha dışımızı sıkalım biz
Bende erken kalkıyorum transfer sonrası normalde 9 da iş başı yapıyorum şuan home ofice calistigimdan . 6da uyandım vallahi bu 3.gün put gibi sağa sola dönemiyorum kalçalarımdan ötürü çok apse yaptı bu yüzden kaşıntı şekilde uyuyup uyanıyorum . Yani saçma demi yaptığım yok yere evham yapmayayım demi ? 3.gün daha aramamız boşuna kendimi üzmeyeyim keşke garanti olsa tüp bebek artık bununda çözümünü bulsalar . Ve her WC ye gidişimde odum
Anladım canım inşallah duru ve tuna seninle olurAdanalıyım canım , oradaki 21 ise 2021 yılı- duru ve tunanin olmasını istediğim sene . Duru ve tuna da hayalimdeki kızım ve oğlumun adı
Kuzum herkesin çıkmıyor o gün çok erken değil mi ? Seninki kaçıncı gün embriyosu idi ? Benim tansiyonum dünden beri düşüyor ama zannetmiyorum şimdiden belirti olsun hatta bayağı dün bayılacak gibi oldum belki de ignelerim çok diyedir 2 tane progestan iğnesi ve birtane oksapar vurguluyorum + coraspin ve günde 4 tane estrofem. Ama dün ilkkez öyle idim ne halim vardı ne bişey hatta hastaneye gidip beklerken biran bayılacak gibi oldumHer WC olayında ben de biraz huzursuz oluyorum . Ama cuma yi sabitledim kafamda. Cuma sabah erken gebelik testi yapacağım. Eğer bir şeyler çıkarsa, kan testine gideceğim.
14eylül transferim olducanlar maşallah çok gebemiz olmuş, Allah kucaklarınıza almayı nasip ettirsin
tek tek tüm sayfaları tarayamıyorum baya fazla sayfa var sizden ricam beni etiketleyip son durumunuzu yazar mısınız lütfeeennn
Ben de listeye ekleyeyim düzenlemeleri yapayım
benim 5. Gün embriyosu + 6. Gün olmuş oluyor. 11. güne eşdeğer oluyor. O yüzden bir deneyim dedim. Haftaya işe başlayacağım, olumsuz olursa eğer hafta sonu kendimi toparlarım en azından.Kuzum herkesin çıkmıyor o gün çok erken değil mi ? Seninki kaçıncı gün embriyosu idi ? Benim tansiyonum dünden beri düşüyor ama zannetmiyorum şimdiden belirti olsun hatta bayağı dün bayılacak gibi oldum belki de ignelerim çok diyedir 2 tane progestan iğnesi ve birtane oksapar vurguluyorum + coraspin ve günde 4 tane estrofem. Ama dün ilkkez öyle idim ne halim vardı ne bişey hatta hastaneye gidip beklerken biran bayılacak gibi oldum
19 eylül transferim oldu , beklemedeyimcanlar maşallah çok gebemiz olmuş, Allah kucaklarınıza almayı nasip ettirsin
tek tek tüm sayfaları tarayamıyorum baya fazla sayfa var sizden ricam beni etiketleyip son durumunuzu yazar mısınız lütfeeennn
Ben de listeye ekleyeyim düzenlemeleri yapayım
Anladım canım sen yap testini güzelce . Çok kötüyüm nedenini bilmiyorum inan yani senin ilaçların benden daha cokmus prednolu bana transfer öncesi 5 gün kullan dedi ,resmen hasta gibiyim ne halim var ne gücüm çok halsiz ve güçsüzüm bayılacak derecede hani taze transfer olsam ondandır ama nedenini bilmiyorum ki ilaçlara da başlayalı 1 hafta oldu dünden beri bu haldeyim eminim tansiyonumun çok düştüğüne ... İnşallah bu da benim belirtim olsa ama mantıksız geliyor daha 3.günde nasıl böyle olayım ki . İnşallah sonucum güzel olurda bende yazarım . Ne bileyim 2 embriyo transfer edildi keşke ikiside tuttuğu için böyle olmuş olsabenim 5. Gün embriyosu + 6. Gün olmuş oluyor. 11. güne eşdeğer oluyor. O yüzden bir deneyim dedim. Haftaya işe başlayacağım, olumsuz olursa eğer hafta sonu kendimi toparlarım en azından.
Niye bu kadar kötü oldun ki sen acaba? Ben günlük 3 kez progrstan fitil, 2 tane estrofem , 1 kez coraspin , 1 adet folattro ,1 kez prolutex igne ,1 kez oksapar igne , 1 adet prednol ve 2 kez yarim yarim glifor alıyorum. Sadece midem biraz kötü oluyor.
Ben gordum cizgiyi gun be gun koyulacak insallah. Sabah ilk idrarinla yap bir dahaki sefereaynen biraz sabırsızım sanırım ne blim cevremde herkes 6.7.gun yapıyo cıkınca bende başladm yapmaya
Uzulme diyecegim ama uzuleceksin biliyorum. Maddi manevi gucun yettigi kadar ara vermeden devam et. 8.9. denemelerinde tutanlar varkizlar cok uzgunum degerim malesef 0.100 cikmis 2inci denememdi kafaminyastikta koycak yer bulamiyorum
Ay inşallah senin belirtin olur bu daAnladım canım sen yap testini güzelce . Çok kötüyüm nedenini bilmiyorum inan yani senin ilaçların benden daha cokmus prednolu bana transfer öncesi 5 gün kullan dedi ,resmen hasta gibiyim ne halim var ne gücüm çok halsiz ve güçsüzüm bayılacak derecede hani taze transfer olsam ondandır ama nedenini bilmiyorum ki ilaçlara da başlayalı 1 hafta oldu dünden beri bu haldeyim eminim tansiyonumun çok düştüğüne ... İnşallah bu da benim belirtim olsa ama mantıksız geliyor daha 3.günde nasıl böyle olayım ki . İnşallah sonucum güzel olurda bende yazarım . Ne bileyim 2 embriyo transfer edildi keşke ikiside tuttuğu için böyle olmuş olsabir ümit işte
Belkide bunlar senin belirtindirAnladım canım sen yap testini güzelce . Çok kötüyüm nedenini bilmiyorum inan yani senin ilaçların benden daha cokmus prednolu bana transfer öncesi 5 gün kullan dedi ,resmen hasta gibiyim ne halim var ne gücüm çok halsiz ve güçsüzüm bayılacak derecede hani taze transfer olsam ondandır ama nedenini bilmiyorum ki ilaçlara da başlayalı 1 hafta oldu dünden beri bu haldeyim eminim tansiyonumun çok düştüğüne ... İnşallah bu da benim belirtim olsa ama mantıksız geliyor daha 3.günde nasıl böyle olayım ki . İnşallah sonucum güzel olurda bende yazarım . Ne bileyim 2 embriyo transfer edildi keşke ikiside tuttuğu için böyle olmuş olsabir ümit işte
Ay inşallah inşallahAy inşallah senin belirtin olur bu da,ama kendini bırakma. Inşallah güzel şeyler olur hayatımızda. Işine odaklanmaya çalış, biraz unutmani sağlar.
İnşallah inşallah canımBelkide bunlar senin belirtindir
Erken gebelikte çıktıysa sıkıntı yapma canım gidip kan ver kurtul bende 8.gün vercem bir de miratech markaya pek güven olmuyor öyle duydum diğerinin markası nedirGünaydınlar herkeze dün sabah yaptığım test pembe olandı bu sabahda yapmak istedim ama markası farklı bi test ti bu çıkan çizgi var ama çok az acaba markadan markaya değişir mi yoksa bi problem mi var erken gebelik testinde normal çıktı çizgi kan vermeye gitmeye korkuyorum kan versem 8.gün değerim kaç çıkmalı ki
7. Gun aksam yaptım cnm 5. Gun embriyosu dondurlmuş işlem görmüş embriyoK
Kacinci gun yaptin ve kacinci gun embriyosu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?