- 4 Mart 2020
- 427
- 522
- 103
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.581
Hayırlısı olsun canımSağlık ocağına gidiyorum şuan da dualarınızı bekliyorum
İlk yaptgn da sankı silik gıbı var ama daha erken yapmışsın boşa harcama testlerinikızlar normal gebelik testi olan 4.gün yaptım erken gebelik testi olanları bugun 5.gunumde yaptım ama ben çıplak gözle görüyom çoook silik belki siz görmeyebilirsiniz bakarmısınz yorumlarınıza ihtiyacm var
Hadi ıns guzel sonuclar alırsın haber et mutlakaSağlık ocağına gidiyorum şuan da dualarınızı bekliyorum
Erken gebelikte bariz var , daha hayırlı haberler alırsın insallahGünaydınlar herkeze dün sabah yaptığım test pembe olandı bu sabahda yapmak istedim ama markası farklı bi test ti bu çıkan çizgi var ama çok az acaba markadan markaya değişir mi yoksa bi problem mi var erken gebelik testinde normal çıktı çizgi kan vermeye gitmeye korkuyorum kan versem 8.gün değerim kaç çıkmalı ki
Çok üzüldüm cnm ya Allah yardımcınız olsunkizlar cok uzgunum degerim malesef 0.100 cikmis 2inci denememdi kafaminyastikta koycak yer bulamiyorum
Turluson kagıdı var içinde cnm markadan markaya degısır elbet idrar belkı tam almamısta olabılır kanı verdın mıGünaydınlar herkeze dün sabah yaptığım test pembe olandı bu sabahda yapmak istedim ama markası farklı bi test ti bu çıkan çizgi var ama çok az acaba markadan markaya değişir mi yoksa bi problem mi var erken gebelik testinde normal çıktı çizgi kan vermeye gitmeye korkuyorum kan versem 8.gün değerim kaç çıkmalı ki
Hayrlı olsun cnm bu testlerde genelde boyle cıkıyor nedense başka marka al bakalımKızlar iyi aksamlar.Benim 5.gun transferi ve bugün 7.gunum dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik çıktı.Kafam karman corman oldu..Cumartesi kan testi yapicam..Ama sizinlede paylaşmak istedim düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
Bnmde Tayfun beyMerhaba bana mi sordun tam emin olamadım ama benim doktorum Kisla başkentte erhan bey.
Sıra bekliyorum şuan şansımada bugün kalabalıkTurluson kagıdı var içinde cnm markadan markaya degısır elbet idrar belkı tam almamısta olabılır kanı verdın mı
Sakin ol rahat davran kısmette ne varsa oSıra bekliyorum şuan şansımada bugün kalabalık
Canım çok geçmiş olsun. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç. Bir de sonunda negatif görünce şu an dibi görmen çok normal. Ama acın sıcaklığını kaybettikçe normale döneceksin. Şu an hiç bişeye gücün yok gibi hissediyor olabilirsin bu da normal. Ama gün geçtikçe normale döneceksin ve tekrar denemek için heves ve istek geri gelecek. Maddi manevi imkan nasip etsin Rabbim ve bi sonraki hayırlısıyla pozitif olsun inşallah.Inanin buna gücüm yok uğraşmak mesele degil ki sonuc hüsran
Güzel haberini bekliyoruz inşallah ,dün hastanede kimsecikler yoktu ,doktor bile gelmeden sekreterinden kan tahlili istedim oda hemen verdi..burası küçük yer ama tabiki ...Sıra bekliyorum şuan şansımada bugün kalabalık
Amin allah razı olsunÇok üzüldüm cnm ya Allah yardımcınız olsun
Öyle düşünmeyelim herşey bizim için sınav ,biz emek vereceğiz taktir yaradanın hayırlısını versin inşallah..geride dondurulmuş var mı acabaInanin buna gücüm yok uğraşmak mesele degil ki sonuc hüsran
Amin Allah razı olsun güzel dilekleriniz içinCanım çok geçmiş olsun. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç. Bir de sonunda negatif görünce şu an dibi görmen çok normal. Ama acın sıcaklığını kaybettikçe normale döneceksin. Şu an hiç bişeye gücün yok gibi hissediyor olabilirsin bu da normal. Ama gün geçtikçe normale döneceksin ve tekrar denemek için heves ve istek geri gelecek. Maddi manevi imkan nasip etsin Rabbim ve bi sonraki hayırlısıyla pozitif olsun inşallah.
Hadi hayirlisiSağlık ocağına gidiyorum şuan da dualarınızı bekliyorum
Taktir allahtan tabiki şüphesiz rabbime sığınıyorum 3 embriyo daha var dondurulmuşÖyle düşünmeyelim herşey bizim için sınav ,biz emek vereceğiz taktir yaradanın hayırlısını versin inşallah..geride dondurulmuş var mı acaba
Amin allah razı olsunÇok üzüldüm cnm ya Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?