- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.801
Nereyi arayabilirim ki bu saatte valla bilmiyorumArayıp sorsana canım
Yok Canim acil yapmadi dahiliyeye gittimAcildemi
Yaptırdın canım
Ben acılden yaptırdım 1.5 saate cıkar dedı yarım saatte cıktı e nabızdan baktım keske acilde yatırsaydın ilk kan tahlılerı acıl kanları yapılıyor guzl sonuclar alırsın ınsAyyy catliycam e nabizda gorunmuyor hala okadar gerildim ki
Hangi hastanede yaptırdın cnmAyyy catliycam e nabizda gorunmuyor hala okadar gerildim ki
Mesai saati bitmemisti poliklinikte acikti dolayisiyla acile niye yapmiyosunuz diye israr edemedim. Sonucta hayati bir durum degilBen acılden yaptırdım 1.5 saate cıkar dedı yarım saatte cıktı e nabızdan baktım keske acilde yatırsaydın ilk kan tahlılerı acıl kanları yapılıyor guzl sonuclar alırsın ıns
Merkezde degil canim mackada yaptirdim daha sakindir hastane diye halbuki dun covidli hasta gelmis orayada. Yagmurdan kactim güyaHangi hastanede yaptırdın cnm
Ben senin yerinde olsam ararım tel nosu nette var...acil sekreterliğini bağlatılmasını ve dahiliye servis sekreterliğini ararım durumu belirtirim ve ben görevli olsam kesinlikle sonucu söylerimMerkezde degil canim mackada yaptirdim daha sakindir hastane diye halbuki dun covidli hasta gelmis orayada. Yagmurdan kactim güya
Acılı ara ordan sordur canım sonuçta sistemden görüyorlarNereyi arayabilirim ki bu saatte valla bilmiyorum
Dahiliye servisine bu saatte ulasamamda bakiyim ya beklerim sabah yine yoksa gideriz hastaneden aliriz artikBen senin yerinde olsam ararım tel nosu nette var...acil sekreterliğini bağlatılmasını ve dahiliye servis sekreterliğini ararım durumu belirtirim ve ben görevli olsam kesinlikle sonucu söylerim
Canım hastanenin kendi sayfasından öğrenwbilirsin aslında dwvlet hastanelerindw öyleMerkezde degil canim mackada yaptirdim daha sakindir hastane diye halbuki dun covidli hasta gelmis orayada. Yagmurdan kactim güya
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsınMerhaba
Bende 19 eylulde transfer oldum ınsallah aksı bır durum olmaz
Benimde 6. Günde çok çok silik çıkmıştı duşa girmeden yaptım baktim birşey yok koydum kenara duştan çıkınca atmak için aldım ki aşırı silik bir çizgiKızlarrrr sabah ıdrar testi yapmıştım. Bembeyazdı negatıftı.
Sonra canım sıkıldı koydum köşeye.
Sımdı bakrım cok belırsız ıkıncı cızgı çıkmıs. Ama cok belırsız. Buraya atsam göremezsiniz fotoda seçilmez. Eşime gösterdim o da gördü. Ama cok belırsız.
Umut mu edıyorum yaaaa bugun 6.günüm
Insalllah cok tesekkur edıyorum. Ilk denemem oldıgu ıcın. Acemıyım
Su anda hamıle gıbıyım kafam kalkmıo yerden
[/QUOTE
İnşallah güzel sonuçlar alırsındonmuş embriyomuydu?
Hayırlı olsun canım gözün aydın6.günüm ama baya netbi hayırlı olsun alırım sizden
Barkod Yok elimde canim o olmadan yapamadimCanım hastanenin kendi sayfasından öğrenwbilirsin aslında dwvlet hastanelerindw öyle
Tebrik ederim.cok guzel ilerlesin insaalah hayirlisiyla devami gelir insallah devamıSevgili kader arkadaşlarım şimdi sonucumu aldım 8.günüm 24.28çıkmış sizce normal mı normalde test günüm cuma bidaha cuma günü vericem kan
Tebrikler canim degerin katlanarak artsin insallahSevgili kader arkadaşlarım şimdi sonucumu aldım 8.günüm 24.28çıkmış sizce normal mı normalde test günüm cuma bidaha cuma günü vericem kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?