Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben acılden yaptırdım 1.5 saate cıkar dedı yarım saatte cıktı e nabızdan baktım keske acilde yatırsaydın ilk kan tahlılerı acıl kanları yapılıyor guzl sonuclar alırsın ıns
Mesai saati bitmemisti poliklinikte acikti dolayisiyla acile niye yapmiyosunuz diye israr edemedim. Sonucta hayati bir durum degil

Merkezde degil canim mackada yaptirdim daha sakindir hastane diye halbuki dun covidli hasta gelmis orayada. Yagmurdan kactim güya
Ben senin yerinde olsam ararım tel nosu nette var...acil sekreterliğini bağlatılmasını ve dahiliye servis sekreterliğini ararım durumu belirtirim ve ben görevli olsam kesinlikle sonucu söylerim

Ben senin yerinde olsam ararım tel nosu nette var...acil sekreterliğini bağlatılmasını ve dahiliye servis sekreterliğini ararım durumu belirtirim ve ben görevli olsam kesinlikle sonucu söylerim
Dahiliye servisine bu saatte ulasamamda bakiyim ya beklerim sabah yine yoksa gideriz hastaneden aliriz artik

Benimde 6. Günde çok çok silik çıkmıştı duşa girmeden yaptım baktim birşey yok koydum kenara duştan çıkınca atmak için aldım ki aşırı silik bir çizgi güzel gelişmeler oluyor demekki dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…