Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Yaa gözlerim doldu .. ağlaya bilsem eşim yanımda ağlıyamıyorum şu yazdığına hüngür hüngür ağlarım . Eşim çok üzüldü ona pek belli edemiyorum güçlü duruyorum.
Bu bizim sınavımız daha yolun başındasın 5.gündesin daha yıpratma kendini sakin ol her şey olacağına varır

Ama sen cok erken yapmıs sın vucudu daha yenı salgılıyor hormonları üzülme az sabret sabrın sonu selamettir ıns sıkma canını
Kesinlikle canım bu bizim sınavımız .. hayırlısı allahtan ne diyim negatifsede negatif . Herşeye alıştımak gerek

evet 2. Adetle ilaçlara başlayacağım. Ama benim merak ettiğim yumurta aldirdiktan sonra ikinci adet ne zaman oldunuz. Tam tarihinde mi ?sonra mi? Hamilelik testi yapiyim mi ?acaba
Aaaa yapsana o zaman çok var böyle tüp bebek sırasında hamile kalan hadi insallah hamilesindir yap yap durma Burayda at umut ol bakalım ben henüz tedaviye başlamadım kuzum Kasım’da

Bugun 4.gun senin az kaldi minnak yavrunun orda olduğunu öğreneceksin içini ferah tut o senin icinde şuan
Hayırlısı inşallah hakkimzda, ama niyeyse tutmadı gibi bir his var içimde.
Ya çok dikkatli hareket etmeye çalışıyorum ama biraz hiperaktif yapım var, bir bakıyorum ki yapmamam gereken hareketleri yaparken buluyorum kendimi, sonrada çok canım sıkılıyor kendime

Yanında kalacak seni uyaracak kimsen yok mu engel ol kendine ama günlük rutin işlerini yapabilirsin korkma o zaten sana tutundu pozitif düşün icinde senin konus sürekli onunla

Yanında kalacak seni uyaracak kimsen yok mu engel ol kendine ama günlük rutin işlerini yapabilirsin korkma o zaten sana tutundu pozitif düşün icinde senin konus sürekli onunla
Sağolsun annemle kardeşim dün geldi evi toparladılar, yemek te yaptılar. Hayırlısı bakalım inşallah tüm isteyenlerin pozitif olur sonucları

benim de 2.günüm..karın ağrım dışında belirtim yok henüz.daha öncekinde de ne bel ağrım ne de göğüs ağrım olmamıştı.. bu nedenle korkuyorum tabii belirtisiz olunca tutmamış hissi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…