- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.861
Bu bizim sınavımız daha yolun başındasın 5.gündesin daha yıpratma kendini sakin ol her şey olacağına varırYaa gözlerim doldu .. ağlaya bilsem eşim yanımda ağlıyamıyorum şu yazdığına hüngür hüngür ağlarım . Eşim çok üzüldü ona pek belli edemiyorum güçlü duruyorum.
Kesinlikle canım bu bizim sınavımız .. hayırlısı allahtan ne diyim negatifsede negatif . Herşeye alıştımak gerekAma sen cok erken yapmıs sın vucudu daha yenı salgılıyor hormonları üzülme az sabret sabrın sonu selamettir ınssıkma canını
Aaaa yapsana o zaman çok var böyle tüp bebek sırasında hamile kalan hadi insallah hamilesindir yap yap durma Burayda at umut ol bakalım ben henüz tedaviye başlamadım kuzum Kasım’daevet 2. Adetle ilaçlara başlayacağım. Ama benim merak ettiğim yumurta aldirdiktan sonra ikinci adet ne zaman oldunuz. Tam tarihinde mi ?sonra mi? Hamilelik testi yapiyim mi ?acaba
Çok haklısın kuzum ya sonuç değişmiyecek kaderde ne yazıyorsa oBu bizim sınavımız daha yolun başındasın 5.gündesin daha yıpratma kendini sakin ol her şey olacağına varır
İnsallah gönlüne göre okur canım hiçbir şey icin şuan net bir şey yok olumsuzu çağırma pozitif olmaya çalış kuzumÇok haklısın kuzum ya sonuç değişmiyecek kaderde ne yazıyorsa o
Ayy inşallah, beklemesi çok zor inanCok sevindim insallah guzel haberlerini alacaz
Bugun 4.gun senin az kaldi minnak yavrunun orda olduğunu öğreneceksinAyy inşallah, beklemesi çok zor inan
Ayy ikizdir inşallahKızlar günaydın bu sabah erkenden acil de kan verdim yine 10. Gün 494 12. Gün 1084 çıktı aradan tam 48 saat geçmedi sabah saat 7de verdim kanı..doktora yazdım cvp bekliyorum
Canım daha yüksek çıkması gerekiyor sanki banamı öyle geliyor.. inşallah öyledir güzel şeyler olsun artık..Ayy ikizdir inşallah
Hayırlısı inşallah hakkimzda, ama niyeyse tutmadı gibi bir his var içimde.Bugun 4.gun senin az kaldi minnak yavrunun orda olduğunu öğreneceksiniçini ferah tut o senin icinde şuan
Yeterki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun. Ama tam 2 gün olmadi dedin , verilen saatlerde önemli ya ,sanki öyle hissettimCanım daha yüksek çıkması gerekiyor sanki banamı öyle geliyor.. inşallah öyledir güzel şeyler olsun artık..
Yanında kalacak seni uyaracak kimsen yok mu engel ol kendine ama günlük rutin işlerini yapabilirsin korkma o zaten sana tutundu pozitif düşün icinde senin konus sürekli onunlaHayırlısı inşallah hakkimzda, ama niyeyse tutmadı gibi bir his var içimde.
Ya çok dikkatli hareket etmeye çalışıyorum ama biraz hiperaktif yapım var, bir bakıyorum ki yapmamam gereken hareketleri yaparken buluyorum kendimi, sonrada çok canım sıkılıyor kendime
Sağolsun annemle kardeşim dün geldi evi toparladılar, yemek te yaptılar. Hayırlısı bakalımYanında kalacak seni uyaracak kimsen yok mu engel ol kendine ama günlük rutin işlerini yapabilirsin korkma o zaten sana tutundu pozitif düşün icinde senin konus sürekli onunla
Evet guzel düşünSağolsun annemle kardeşim dün geldi evi toparladılar, yemek te yaptılar. Hayırlısı bakalıminşallah tüm isteyenlerin pozitif olur sonucları
İnşallah olumlu olurİnsallah gönlüne göre okur canım hiçbir şey icin şuan net bir şey yok olumsuzu çağırma pozitif olmaya çalış kuzum
canim bende seninle aynıyım benimde cumartesi transferim hayırlısı olsun insallahBeni de ekleyebilir misiniz 26 eylül cumartesi transfer tarihim :)
Transferden sonrakı 7.günümdeyım.sonuc günü beklıyorum canımInsallah canim cok tesekkur ederim sen hangi aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?