Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar günaydın bu sabah erkenden acil de kan verdim yine 10. Gün 494 12. Gün 1084 çıktı aradan tam 48 saat geçmedi sabah saat 7de verdim kanı..doktora yazdım cvp bekliyorum
Merhaba Benim de 10. Gun 565 cıktı. 12. Gun 1114 çıkmıştı. Şu an gayet iyi. Bie de farklı laboratuvar durumunu göz önüne alırsak endişe edecek durum yok bence iki kati olması yeterli iki günde

Cuma tekrarlıycam canım ama çok tanıdığım var 5 ci gün yapıp çıkan bendr ha gayret dedim . Keşke yapmadamıydım bilmiyorum
5 cok erken zaten tutunmasi 3-4.gun oluyor. Bende 6da cikmadi 7de inanilmaz hayalet cizgi cikti hemsireye soyledim dun 7.gunden beri iki cizgi cikiyor diye kullandigin ilaclarda hcg var desi ciddiye almadi direkt 11-12.gin yaptigin naail cikti dedi

5 cok erken zaten tutunmasi 3-4.gun oluyor. Bende 6da cikmadi 7de inanilmaz hayalet cizgi cikti hemsireye soyledim dun 7.gunden beri iki cizgi cikiyor diye kullandigin ilaclarda hcg var desi ciddiye almadi direkt 11-12.gin yaptigin naail cikti dedi
öylemi diyosun senimki kaçıncı hün embriosu kuzum ? Şimdi napıyosun bekliyomusun ? Yada 12 ci gün oldumu bile

Doldurmuşlarda ilaç etkisi yok canım taze transferde var

Doldurmuşlarda ilaç etkisi yok canım taze transferde var
Konularin basi hep unutuluyor canim. Okadar karisiyoki muhabbet. Olsun yinede 5 erken bebeklerin rahime tutunmasi 3.4. Gun oluyor e tutunup beta salgilamaya baslamalari betanin kana ardindan idrar karismasi minimim 3-4 gun. O yuzden 7-8den onceki testleri ciddiye almayin ve sabah ilk idrarla yapin gun icinde yapilan testle sabahki cok fark ediyor

Kuzum sende 3 günmü 5 ci gün mü embriosu ? Aynen dondurulmuşta mağlesef ilaç etkisi olmuyo evet erken 7 ci gün kan veririm ..

Benimde 12.gun 387 cikti. Umarim saglikla ilerler. 3.kez kayip yasamam lutfen dua edelim birbirimize. O ameliyathaneye artik kurtaj icin degil dogum icin girmek istiyorum ❤❤
Hiç merak etme bak değerin artışı önemli hem bence yeterli..ay çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…