- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.881
Merhaba Benim de 10. Gun 565 cıktı. 12. Gun 1114 çıkmıştı. Şu an gayet iyi. Bie de farklı laboratuvar durumunu göz önüne alırsak endişe edecek durum yok benceKızlar günaydın bu sabah erkenden acil de kan verdim yine 10. Gün 494 12. Gün 1084 çıktı aradan tam 48 saat geçmedi sabah saat 7de verdim kanı..doktora yazdım cvp bekliyorum
Bende 7.günündeyim sabah kalkar kalkmaz test yaptım negatif yok herhalde benim ki tutmadiTransferden sonrakı 7.günümdeyım.sonuc günü beklıyorum canım
Yuzde 60 ve uzeri artis istiyor doktorlarPazar akşam baktirmistim birde bu akşam 2 gün var arada
5 cok erken zaten tutunmasi 3-4.gun oluyor. Bende 6da cikmadi 7de inanilmaz hayalet cizgi cikti hemsireye soyledim dun 7.gunden beri iki cizgi cikiyor diye kullandigin ilaclarda hcg var desi ciddiye almadi direkt 11-12.gin yaptigin naail cikti dediCuma tekrarlıycam canım ama çok tanıdığım var 5 ci gün yapıp çıkan bendr ha gayret dedim . Keşke yapmadamıydım bilmiyorum
5 cok erken zaten tutunmasi 3-4.gun oluyor. Bende 6da cikmadi 7de inanilmaz hayalet cizgi cikti hemsireye soyledim dun 7.gunden beri iki cizgi cikiyor diye kullandigin ilaclarda hcg var desi ciddiye almadi direkt 11-12.gin yaptigin naail cikti dedi
Kiz ikiZ mi bunlarKızlar günaydın bu sabah erkenden acil de kan verdim yine 10. Gün 494 12. Gün 1084 çıktı aradan tam 48 saat geçmedi sabah saat 7de verdim kanı..doktora yazdım cvp bekliyorum
Ay cokk yuksek degerleriniz masallahMerhaba Benim de 10. Gun 565 cıktı. 12. Gun 1114 çıkmıştı. Şu an gayet iyi. Bie de farklı laboratuvar durumunu göz önüne alırsak endişe edecek durum yok benceiki kati olması yeterli iki günde
Doldurmuşlarda ilaç etkisi yok canım taze transferde var5 cok erken zaten tutunmasi 3-4.gun oluyor. Bende 6da cikmadi 7de inanilmaz hayalet cizgi cikti hemsireye soyledim dun 7.gunden beri iki cizgi cikiyor diye kullandigin ilaclarda hcg var desi ciddiye almadi direkt 11-12.gin yaptigin naail cikti dedi
İmşallah bu kez bebeğinle çıkscaksın canım benimBenimde 12.gun 387 cikti. Umarim saglikla ilerler. 3.kez kayip yasamam lutfen dua edelim birbirimize. O ameliyathaneye artik kurtaj icin degil dogum icin girmek istiyorum ❤❤
Konularin basi hep unutuluyor canim. Okadar karisiyoki muhabbet. Olsun yinede 5 erken bebeklerin rahime tutunmasi 3.4. Gun oluyor e tutunup beta salgilamaya baslamalari betanin kana ardindan idrar karismasi minimim 3-4 gun. O yuzden 7-8den onceki testleri ciddiye almayin ve sabah ilk idrarla yapin gun icinde yapilan testle sabahki cok fark ediyorDoldurmuşlarda ilaç etkisi yok canım taze transferde var
Yani benimki nasilYuzde 60 ve uzeri artis istiyor doktorlar
Kuzum sende 3 günmü 5 ci gün mü embriosu ? Aynen dondurulmuşta mağlesef ilaç etkisi olmuyo evet erken 7 ci gün kan veririm ..Konularin basi hep unutuluyor canim. Okadar karisiyoki muhabbet. Olsun yinede 5 erken bebeklerin rahime tutunmasi 3.4. Gun oluyor e tutunup beta salgilamaya baslamalari betanin kana ardindan idrar karismasi minimim 3-4 gun. O yuzden 7-8den onceki testleri ciddiye almayin ve sabah ilk idrarla yapin gun icinde yapilan testle sabahki cok fark ediyor
İnşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaparızBenimde 12.gun 387 cikti. Umarim saglikla ilerler. 3.kez kayip yasamam lutfen dua edelim birbirimize. O ameliyathaneye artik kurtaj icin degil dogum icin girmek istiyorum ❤❤
Canım hayirli olsun simdidenMuhendisYas canım dün transferim oldu listede oldu diye güncelleyebilirsin ☺
En son ben transfer olacagim 30 eylul nasip olursaTransfer tarihim bugün netleşti. 26 Eylül. Rahim kalınlığı 9.5 mm olmuşNerdeyse en son ben transfer olcam sanırım
Ben dün test yaptım cok cok silik çizgi cıktı. Bır de yarın yapacam bakalım hayırlısı ınsallah.Bende 7.günündeyim sabah kalkar kalkmaz test yaptım negatif yok herhalde benim ki tutmadi
Hiç merak etme bak değerin artışı önemli hem bence yeterli..ay çok sevindim...Benimde 12.gun 387 cikti. Umarim saglikla ilerler. 3.kez kayip yasamam lutfen dua edelim birbirimize. O ameliyathaneye artik kurtaj icin degil dogum icin girmek istiyorum ❤❤
Değerim gayet güzel canım önemli olan artış benim 10. Gün 66 12. Gün 136 idiBenimde 12.gun 387 cikti. Umarim saglikla ilerler. 3.kez kayip yasamam lutfen dua edelim birbirimize. O ameliyathaneye artik kurtaj icin degil dogum icin girmek istiyorum ❤❤
İki katına çıkmış canım iyi bence ama hayırlısı olsunKızlar günaydın bu sabah erkenden acil de kan verdim yine 10. Gün 494 12. Gün 1084 çıktı aradan tam 48 saat geçmedi sabah saat 7de verdim kanı..doktora yazdım cvp bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?