Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

3.gun ben canim. Kan icinde bekle bence en azindan bi 9u bekle cnku duauk cikarsa bu defa niye dusuk acaba sorun mu var kafasina giriyor insan
Canım benimki 6 cı gün embriosu .. genelde çıkıyo 5/6 cı günler .. hayırlısı ya yaptırır giderim

Ay cokk yuksek degerleriniz masallah
Evet maşallah yüksek coo şükür. 14. Gun tekrar kan verdim onda da 2bin kusurlarda çıktı. Doktor artış çok güzel dedi. Tek embriyo transfer edildi ama ya erken tutunma olmuş ya da bölünme olmuş bilemeyiz şu an dedi

Ay cokk yuksek degerleriniz masallah
Evet maşallah yüksek coo şükür. 14. Gun tekrar kan verdim onda da 2bin kusurlarda çıktı. Doktor artış çok güzel dedi. Tek embriyo transfer edildi ama ya erken tutunma olmuş ya da bölünme olmuş bilemeyiz şu an dedi

Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Kullandığınız ilaçlar nedir. Adetin 2. Günü hangi ilaçla başladınız hangi ilaç devam ediyor. Bende suan transfer aşamasındayım

En son ben transfer olacagim 30 eylul nasip olursa
Merhaba , adet gununuz ne zamandi? Benim 9 eylul hâla estrofem kullaniyorum pazartesi istedigim kalinlikta degil dedi doktorum, cuma tekrar cagirdi bakalim bu sefer kalinlasma olmuştur insallah. 2 sabah 2 aksam kullaniyorum suan estrofemi? Siz progestana basladiniz mi peki?

Merhaba benim 5 eyluldu adet gunum ben adetin 4.gunu basladim estorfeme yarin kontorulim var sabah 2 aksam 2 iciulrim bende ilk kez bakilcak daha kalinliga yarin da crone jele baslicam progestan kullanmiyorum onun yerine geciyor herlade bilmiyorum transfer tarihim de adet olacağım gun olucak doktorum ilaclar adet görmeni engelliyor zaten bi sorun olmaz dedi

Benim akıntım oluyor birde hala gecmedi doktorum normal olduğunu soyledi

Rahim kalinligina bakmadan transfer günü belirlemek de ilginç geldi bana aslinda, insallah kalinlasma olmuştur hayirlisi olsun simdiden umarim pozitif sonuc alirsin.bu arada jel de progestan oluyor evet.

Rahim kalinligina bakmadan transfer günü belirlemek de ilginç geldi bana aslinda, insallah kalinlasma olmuştur hayirlisi olsun simdiden umarim pozitif sonuc alirsin.bu arada jel de progestan oluyor evet.
basta bakıldı ama benim kalinliga ona gore verdi tarihi tahmin etmiştir yarin belli olur belki degisir vardir doktorun bi bildigi saolun sizde umarim gusel haber alirsiniz

İnşallah olumlu olur ama insan bi yıkılıyor inan
Olacak olacak bak beni de etkileyip yazacaksın Alalhın izniyle ben o yıkılmanın ne demek olduğunu çok çok iyi biliyorum kuzum ama İnan sana yıkılmak icin erken az sabır Emin’im sende sabrettin bekledin defalarca negatif gördün üzüldün ağladın yaşadın hepsini insan korkuyor böyle de mi olumsuz olacak ama sen olumlu düşün böyle yapmalıyız Daiuamız seninle de insallah bebegin seninledir

Ya bana hep tekmiş gibi geliyor..öyle hissediyorum...bazen ne düşüneceğimi şaşırıyorum
Darısı bize bende şuan 4.günüm transfer de . Kalçalarım delik desik günde 2 doz progestan ve koldan oksapar artık yer bulamiyolar inan oturamiyorum hep uzanmak zorunda kalıyorum ve kuyruk sokumu kemiğim agiriyo çok uzanmaktan topallayarak yürüyorum dilerim bize de nasip olur dua et emi biz sonuç bekleyenlere

Dualarınıza ihtiyacım var gerçekten Bi deli cesareti git kan ver diyor .. kanda çıkıyor ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…