- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 103
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.821
Hastane yi ara laboratuvara bağlan sor sıkıntı olmaz sadece değer öğrenmek istiyorum dışarıda tedavi görüyorum de ona. Göre ilaçlarımı kullanıcam deNereyi arayabilirim ki bu saatte valla bilmiyorum
Amin hepimize inşallahhadi inşaallah❤
hemen çıktı canım 2 dakka içinde şok oldummmm rabbime şükürler olsunBenimde 6. Günde çok çok silik çıkmıştı duşa girmeden yaptım baktim birşey yok koydum kenara duştan çıkınca atmak için aldım ki aşırı silik bir çizgigüzel gelişmeler oluyor demekki dikkat et kendine
Kaç gün var canım arada. Iki günde iki katına çıkması gerekiyor. Bir de aynı laboratuvarda baktirirsan daha güvenli olur sonuç içinKızlar ilk kan testim 78 di bugün tekrar verdim 131 çıktı nasıl sizce
Pazar akşam baktirmistim birde bu akşam 2 gün var aradaKaç gün var canım arada. Iki günde iki katına çıkması gerekiyor. Bir de aynı laboratuvarda baktirirsan daha güvenli olur sonuç için
Yanı tam iki kati olmamış ama yine de güzel bence. Kani verdiğiniz saatlerde önemli olabilir. 48 saat olursa iyi. Doktorunuz yorumlayacaktır mutlaka. Tekrar kan vermenizi iste4 muhtemelen. Ters bir durum olsa belki böyle yükselmezdi ☺☺ inşallah kat kat artsın her şey güzel olsun ❤❤Pazar akşam baktirmistim birde bu akşam 2 gün var arada
İnşallah bir aksilik olmaz artmaya devam eder herşeyin hayırlısıYanı tam iki kati olmamış ama yine de güzel bence. Kani verdiğiniz saatlerde önemli olabilir. 48 saat olursa iyi. Doktorunuz yorumlayacaktır mutlaka. Tekrar kan vermenizi iste4 muhtemelen. Ters bir durum olsa belki böyle yükselmezdi ☺☺ inşallah kat kat artsın her şey güzel olsun ❤❤
2 gun araylaysa eger gayet guzel artmış canım maşallahKızlar ilk kan testim 78 di bugün tekrar verdim 131 çıktı nasıl sizce
Bende adanadayim o yuzden sordum canim bulent beye gidiyorum bendeMerhaba bana mi sordun tam emin olamadım ama benim doktorum Kisla başkentte erhan bey.
Sen şu an hangi aşamadasın?Bende adanadayim o yuzden sordum canim bulent beye gidiyorum bende
Qevet 2 gün arayla2 gun araylaysa eger gayet guzel artmış canım maşallah
Çok erken canım 5.gunKızlar transferin 5 ci günü sabah erkenden kalkıp test yaptım kocaman bi tek çizgi
benimde bugun 5. günü cuma günü test yapmayı düşünüyorum, sende bikaç gün bekle tekrarla istersenKızlar transferin 5 ci günü sabah erkenden kalkıp test yaptım kocaman bi tek çizgi
Çok erken canım 5.gun
Cuma tekrarlıycam canım ama çok tanıdığım var 5 ci gün yapıp çıkan bendr ha gayret dedim . Keşke yapmadamıydım bilmiyorumbenimde bugun 5. günü cuma günü test yapmayı düşünüyorum, sende bikaç gün bekle tekrarla istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?