- 23 Ocak 2019
- 3.706
- 11.702
- 208
- 35
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.841
Test insanı etkiliyor kuzum.ben demiştim sana az sabret bari 7.gününde yapya aslında bilincinde olarak yaptım ama yıkıldımda aynı zamanda . Negatif insanı bu şekil bi tedavide çok yıpratır
Test insanı etkiliyor kuzum.ben demiştim sana az sabret bari 7.gününde yap
benım cok silik çıktı 5.gun sende biraz bekle dikkatli bak belki çıkar ama cıkmazsada uzulme cok erken 2 gun sonra yenile testi cnmCuma tekrarlıycam canım ama çok tanıdığım var 5 ci gün yapıp çıkan bendr ha gayret dedim . Keşke yapmadamıydım bilmiyorum
5.gün negatif alıpta 7 gün pozitif alan var bazıların geç idrara karışıyorya aslında bilincinde olarak yaptım ama yıkıldımda aynı zamanda . Negatif insanı bu şekil bi tedavide çok yıpratır
Yok silik felan değil kuzum ya net tek çizgi . Üzülmemek elde değil amabenım cok silik çıktı 5.gun sende biraz bekle dikkatli bak belki çıkar ama cıkmazsada uzulme cok erken 2 gun sonra yenile testi cnm
İnşallah sana sımsıkı tutunur bebişinSuan transfere gidiyorum
5.gün negatif alıpta 7 gün pozitif alan var bazıların geç idrara karışıyor
Insallahİnşallah sana sımsıkı tutunur bebişin
Biliyorum kötü bir durum ama çok erken daha sen içini ferah tut hayırlısı olsun desilikte olsa çıkıyo bişey ama canım ya bende silik çizhi bile yok . Bazen öyle geliyoki sanki hiç o ikinci çizgi belirmeyecek
Ayyy hadi hayırlısı hakkınızda, inşallah güzel güzel sonuçlar alırsınız.Suan transfere gidiyorum
Evet hayırlısı allahtan ne diyim . Herşeyin en güzel şekilde yapmaya çalıştımBiliyorum kötü bir durum ama çok erken daha sen içini ferah tut hayırlısı olsun de
Insallah cok tesekkur ederim siz şuan hangi aşamadasınızAyyy hadi hayırlısı hakkınızda, inşallah güzel güzel sonuçlar alırsınız.
O kokuyu duyacaksın merak etmeEvet hayırlısı allahtan ne diyim . Herşeyin en güzel şekilde yapmaya çalıştım
Benimde cumartesi trasfer yapıldı, bekliyorum .Insallah cok tesekkur ederim siz şuan hangi aşamadasınız
Hadi hayırlısı. Hersey güzel olsun inşallahSuan transfere gidiyorum
Cok sevindim insallah guzel haberlerini alacazBenimde cumartesi trasfer yapıldı, bekliyorum .
Insallah canim cok tesekkur ederim sen hangi aşamadasınHadi hayırlısı. Hersey güzel olsun inşallah❣
Yaa gözlerim doldu .. ağlaya bilsem eşim yanımda ağlıyamıyorum şu yazdığına hüngür hüngür ağlarım . Eşim çok üzüldü ona pek belli edemiyorum güçlü duruyorum.O kokuyu duyacaksın merak etme
Ama sen cok erken yapmıs sın vucudu daha yenı salgılıyor hormonları üzülme az sabret sabrın sonu selamettir ınsYok silik felan değil kuzum ya net tek çizgi . Üzülmemek elde değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?