Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Kullandığınız ilaçlar nedir. Adetin 2. Günü hangi ilaçla başladınız hangi ilaç devam ediyor. Bende suan transfer aşamasındayım
Merhaba. Transfer öncesi ilk bir hafta sadece estrofem kullandım. Sonra crinone jel e basladim. Transferden sonra kullandığım ilaçlar: estrofem, coraspin, folik asit, oksapar, pruloton depot igne(beş günde bir), crinone jel bulunmadığı için prolutex iğneye geçtim. Gebeliğim öğrendim ama ilaçların hepsi aynen devam. Kalp atışı ve kese için gittiğimde o zaman tekrar bakıcak duruma göre

Şimdi ne durumdasın ? Pozitif gördün mü?

Benim normalde adet günüm 27 sinde.. cuma yada pazar yapmayı düşünüyorum. Dr 30’u dedi normalde

sen nerde yaptırdın?

Gebelipi öğrendikten kac gun sonraya Rand verdıler kese ıcın

Kullandığınız ilaçlar genelde kan sulandırıcı. Ya şöyle bişey var bana coraspirin vs bişey vermiyor. Belki pıhtılaşma sorunum var. Tüp bebek yapanlara genelde veriyorlar. Dün sordum pıhtılaşma olabilirmi çünkü damarlarım buaralar çok belirginleşti yok dedi daha test yapmadanpıhtıdan ötürüde bebek tutunmuyormuş. Ya çoğu gebelik aşısı vs herşey kullanıyor. Bizimkilerde anca estrofemi dayıyo :)

Allahım yardımcımız olur inşallah hayırlısını verir... bende hep dua bekliyordum senin gibi tabikide hiç bırakmam gönlümden sizleri

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah benim merak ettiğim şey bu iğne ilaçlar ne zamana kadar devam ediyor ilk 3 ay mı yoksa doğuma kadar mı o kadar çok iğne ilaç jel değişik ilaçlar kullanıyor ki arkadaşlar gözüm korktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…