- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.921
Bende 18 eylül test yaptım sabah negatifMerhaba kızlar bende 18 eylülde transfer oldum. Adet gibi ağrılarım var sizde de var mı?
Merhaba. Transfer öncesi ilk bir hafta sadece estrofem kullandım. Sonra crinone jel e basladim. Transferden sonra kullandığım ilaçlar: estrofem, coraspin, folik asit, oksapar, pruloton depot igne(beş günde bir), crinone jel bulunmadığı için prolutex iğneye geçtim. Gebeliğim öğrendim ama ilaçların hepsi aynen devam. Kalp atışı ve kese için gittiğimde o zaman tekrar bakıcak duruma göreMerhaba hayırlı olsun öncelikle. Kullandığınız ilaçlar nedir. Adetin 2. Günü hangi ilaçla başladınız hangi ilaç devam ediyor. Bende suan transfer aşamasındayım
Herşeyin hayırlısı.. sıkma canınıBende 18 eylül test yaptım sabah negatifama evet benimde adet gibi ağrılarım var
7.gun bence canımKızlar 12 gün bekleyemeceğim.
Kaçıncı gün test yapayım sizce?
Şimdi ne durumdasın ? Pozitif gördün mü?Merhaba. Transfer öncesi ilk bir hafta sadece estrofem kullandım. Sonra crinone jel e basladim. Transferden sonra kullandığım ilaçlar: estrofem, coraspin, folik asit, oksapar, pruloton depot igne(beş günde bir), crinone jel bulunmadığı için prolutex iğneye geçtim. Gebeliğim öğrendim ama ilaçların hepsi aynen devam. Kalp atışı ve kese için gittiğimde o zaman tekrar bakıcak duruma göre
Cuma yani7.gun bence canım
Ne guzel cok az kalmis kavuşmanızaTransferden sonrakı 7.günümdeyım.sonuc günü beklıyorum canım
18 etlülde oldm canım ..Herşeyin hayırlısı.. sıkma canını
Bu benim 3.transferim, Ne zaman transfer olmuştun?
Aynı gün olmuşuz daha erken ama 5 gün. Sıkma canını pozitif düşünmeye çalış18 etlülde oldm canım ..
Kan mı versem diye düşünüyorumAynı gün olmuşuz daha erken ama 5 gün. Sıkma canını pozitif düşünmeye çalış
Gebelipi öğrendikten kac gun sonraya Rand verdıler kese ıcınMerhaba. Transfer öncesi ilk bir hafta sadece estrofem kullandım. Sonra crinone jel e basladim. Transferden sonra kullandığım ilaçlar: estrofem, coraspin, folik asit, oksapar, pruloton depot igne(beş günde bir), crinone jel bulunmadığı için prolutex iğneye geçtim. Gebeliğim öğrendim ama ilaçların hepsi aynen devam. Kalp atışı ve kese için gittiğimde o zaman tekrar bakıcak duruma göre
Kullandığınız ilaçlar genelde kan sulandırıcı. Ya şöyle bişey var bana coraspirin vs bişey vermiyor. Belki pıhtılaşma sorunum var. Tüp bebek yapanlara genelde veriyorlar. Dün sordum pıhtılaşma olabilirmi çünkü damarlarım buaralar çok belirginleşti yok dedi daha test yapmadanMerhaba. Transfer öncesi ilk bir hafta sadece estrofem kullandım. Sonra crinone jel e basladim. Transferden sonra kullandığım ilaçlar: estrofem, coraspin, folik asit, oksapar, pruloton depot igne(beş günde bir), crinone jel bulunmadığı için prolutex iğneye geçtim. Gebeliğim öğrendim ama ilaçların hepsi aynen devam. Kalp atışı ve kese için gittiğimde o zaman tekrar bakıcak duruma göre
Allahım yardımcımız olur inşallah hayırlısını verir... bende hep dua bekliyordum senin gibi tabikide hiç bırakmam gönlümden sizleriDarısı bizebende şuan 4.günüm transfer de . Kalçalarım delik desik günde 2 doz progestan ve koldan oksapar artık yer bulamiyolar inan oturamiyorum hep uzanmak zorunda kalıyorum ve kuyruk sokumu kemiğim agiriyo çok uzanmaktan topallayarak yürüyorum dilerim bize de nasip olur dua et emi biz sonuç bekleyenlere
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah benim merak ettiğim şey bu iğne ilaçlar ne zamana kadar devam ediyor ilk 3 ay mı yoksa doğuma kadar mı o kadar çok iğne ilaç jel değişik ilaçlar kullanıyor ki arkadaşlar gözüm korktuMerhaba. Transfer öncesi ilk bir hafta sadece estrofem kullandım. Sonra crinone jel e basladim. Transferden sonra kullandığım ilaçlar: estrofem, coraspin, folik asit, oksapar, pruloton depot igne(beş günde bir), crinone jel bulunmadığı için prolutex iğneye geçtim. Gebeliğim öğrendim ama ilaçların hepsi aynen devam. Kalp atışı ve kese için gittiğimde o zaman tekrar bakıcak duruma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?