Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Gebelipi öğrendikten kac gun sonraya Rand verdıler kese ıcın
Ben 10. Gun sağlık ocağında kan verdim. 12. Gun merkeze gittim orda kam verdim. 14. Gun yine çağırdılar kan için. O gün gittiğim de ultrasonla kese ye bakar demiştim ama bakmadılar. 12 gün sonra gelin dediler. Hem kese hem kalp atışı için dediler

Aslında konustugum çoğu kisiye coraspin ile birlikte igne de vermişler. Tedbir amaclı. Sizin merkezle alakalı bir durum o zaman. Igneler canımı acitiyo artık ama içimiz rahat ediyo en azindan

Teşekkür ederim canım sagolasin. 12. Haftaya kadar kullanılacak yazıyordu kâğıtta. Ama en son gittiğimde hemşire kalp atışını duyduğunuzda tekrar konusucaz dedi. Bazılarıma doğuma kadar diyorlarmış ama bakalım bizimki ne olacak

Benim göbeğim iğnelerden açıyor artık morardı
Benimde öyle. Aslında oksapar igne o kadar acı vermiyordu. Beş dakika sonra geçiyordu. Ama bu beslediğim crinone jel yerine kullandığım Prolutex igne günde iki kere hemde, coo acıtıyor geriliyor iyice. Hareketlerimi kısıtlıyor

Ayy ne güzel darısı başımıza. Transferden sonra kaçıncı gün pozitif gördün. Yoksa 12 günü bekledin mi?
Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah canım. Aslında 12 gün bekleyip direkt merkezde kan vereyim diye düşünüyordum ama eşim sabırsızlandı. Bir de ben umutsuzluğa kapıldım ya olmazsa diye. En azından bakayım da duruma alışmış olurum dedim. 10. Gun evde test yaptım saniyeler içinde ikinci çizgi çıktı. Sağlık ocağında kan verdim 565 cıktı. 12. Gün-de merkezde kan verdim o zamanda oki katına yükselmişti. Çok şükür. Şimdi kese ve kalp atışını bekliyoruz

Benim jel bitince Allah kısmet edip gebelik olursa bende o iğneye geçerim ama bildiğim kadarıyla kalp atışından sonra ilaçlar azalıyor

Amin canım Ne güzel haberler rabbim yüzümüze gülsün. Hayırlı haberler alırsın inşallah zor olan kısmı atlatmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…