- 28 Aralık 2014
- 1.591
- 1.822
- 333
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.941
aynen öyle yap hayırlı sonuçlar alırsın inşallahCuma yani. 5 gün embriyosu 18 transfer oldum
Uygulamanın adı ne acabaBen bunu buldum. Gayet güzel anlatıyor tavsiye ederim
Evet canım 5+3 Şu an Allah nasip ederseŞimdi ne durumdasın ? Pozitif gördün mü?
Canım senin transfer tarihin neydi ve kaçıncı gün embriyo idiEvet canım 5+3 Şu an Allah nasip ederse
Ben 10. Gun sağlık ocağında kan verdim. 12. Gun merkeze gittim orda kam verdim. 14. Gun yine çağırdılar kan için. O gün gittiğim de ultrasonla kese ye bakar demiştim ama bakmadılar. 12 gün sonra gelin dediler. Hem kese hem kalp atışı için dedilerGebelipi öğrendikten kac gun sonraya Rand verdıler kese ıcın
Aslında konustugum çoğu kisiye coraspin ile birlikte igne de vermişler. Tedbir amaclı. Sizin merkezle alakalı bir durum o zaman. Igneler canımı acitiyo artık ama içimiz rahat ediyo en azindanKullandığınız ilaçlar genelde kan sulandırıcı. Ya şöyle bişey var bana coraspirin vs bişey vermiyor. Belki pıhtılaşma sorunum var. Tüp bebek yapanlara genelde veriyorlar. Dün sordum pıhtılaşma olabilirmi çünkü damarlarım buaralar çok belirginleşti yok dedi daha test yapmadanpıhtıdan ötürüde bebek tutunmuyormuş. Ya çoğu gebelik aşısı vs herşey kullanıyor. Bizimkilerde anca estrofemi dayıyo :)
Teşekkür ederim canım sagolasin. 12. Haftaya kadar kullanılacak yazıyordu kâğıtta. Ama en son gittiğimde hemşire kalp atışını duyduğunuzda tekrar konusucaz dedi. Bazılarıma doğuma kadar diyorlarmış ama bakalım bizimki ne olacakCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah benim merak ettiğim şey bu iğne ilaçlar ne zamana kadar devam ediyor ilk 3 ay mı yoksa doğuma kadar mı o kadar çok iğne ilaç jel değişik ilaçlar kullanıyor ki arkadaşlar gözüm korktu
Benim göbeğim iğnelerden açıyor artık morardıAslında konustugum çoğu kisiye coraspin ile birlikte igne de vermişler. Tedbir amaclı. Sizin merkezle alakalı bir durum o zaman. Igneler canımı acitiyo artık ama içimiz rahat ediyo en azindan
Dr Banu çiftçi diye yazınca çıkıyorUygulamanın adı ne acaba
7 eylül transfer tarihim canım. 5. Gun embriyosu. Doldurulmuştu. Çözüldükten sonra yüzde yüz canlı bir embriyo dedilerCanım senin transfer tarihin neydi ve kaçıncı gün embriyo idi
Ayy ne güzel darısı başımıza. Transferden sonra kaçıncı gün pozitif gördün. Yoksa 12 günü bekledin mi?Evet canım 5+3 Şu an Allah nasip ederse
Benimde öyle. Aslında oksapar igne o kadar acı vermiyordu. Beş dakika sonra geçiyordu. Ama bu beslediğim crinone jel yerine kullandığım Prolutex igne günde iki kere hemde, coo acıtıyor geriliyor iyice. Hareketlerimi kısıtlıyorBenim göbeğim iğnelerden açıyor artık morardı
Tarihi ne yazıyorsun? Transfer tarihi mi? Yoksa real tarihi mi?Gün gün gebelik diye programda guzel
Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah canım. Aslında 12 gün bekleyip direkt merkezde kan vereyim diye düşünüyordum ama eşim sabırsızlandı. Bir de ben umutsuzluğa kapıldım ya olmazsa diye. En azından bakayım da duruma alışmış olurum dedim. 10. Gun evde test yaptım saniyeler içinde ikinci çizgi çıktı. Sağlık ocağında kan verdim 565 cıktı. 12. Gün-de merkezde kan verdim o zamanda oki katına yükselmişti. Çok şükür. Şimdi kese ve kalp atışını bekliyoruzAyy ne güzel darısı başımıza. Transferden sonra kaçıncı gün pozitif gördün. Yoksa 12 günü bekledin mi?
Benim jel bitince Allah kısmet edip gebelik olursa bende o iğneye geçerim ama bildiğim kadarıyla kalp atışından sonra ilaçlar azalıyorBenimde öyle. Aslında oksapar igne o kadar acı vermiyordu. Beş dakika sonra geçiyordu. Ama bu beslediğim crinone jel yerine kullandığım Prolutex igne günde iki kere hemde, coo acıtıyor geriliyor iyice. Hareketlerimi kısıtlıyor
Amin canımAllah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah canım. Aslında 12 gün bekleyip direkt merkezde kan vereyim diye düşünüyordum ama eşim sabırsızlandı. Bir de ben umutsuzluğa kapıldım ya olmazsa diye. En azından bakayım da duruma alışmış olurum dedim. 10. Gun evde test yaptım saniyeler içinde ikinci çizgi çıktı. Sağlık ocağında kan verdim 565 cıktı. 12. Gün-de merkezde kan verdim o zamanda oki katına yükselmişti. Çok şükür. Şimdi kese ve kalp atışını bekliyoruz
Keşke o jelden daha fazla alsaydık. Şimdi bulunmuyor artık. O yüzden iğneye geçmişler. Ama o da maşallah yani baya etkiliBenim jel bitince Allah kısmet edip gebelik olursa bende o iğneye geçerim ama bildiğim kadarıyla kalp atışından sonra ilaçlar azalıyor
Fiyatları aynı mı canımKeşke o jelden daha fazla alsaydık. Şimdi bulunmuyor artık. O yüzden iğneye geçmişler. Ama o da maşallah yani baya etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?