Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

ye coraspin ile birlikte igne de vermişler. Tedbir amaclı. Sizin merkezle alakalı bir durum o zaman. Igneler canımı acitiyo artık ama içimiz rahat ediyo en azindan
Diyorumki acaba özele gitsem desemki ben tüp bebek tedavisi görüyorum devlette. Transferim var kullandığım ilaç bu bu. Ama ben bunları kullansam veya neler kullanmalıyım bakarmıki buseferde dermi madem bana gelseydin. Biraz saçma mı olur sence. İnan çok üzülüyorum 5 yıldır bebeğim olmuyor. Kullandığın ilaçları araştırdım baya kullanan var tedbir amaçlı. Arkadaşım ya bana fikir ver. Şu 5 günde bir kullandığın ilacı bende alsam transferden sonra vurun sam olurmu. Çoğusu kullanıyor. Bir tüp bebek geçmişim var blastokist 1.kalite ama olmadı.

Insanın içinin rahat etmesi çok önemli gerçekten. Çok iyi anlıyorum seni. Bi ihmal olsun istemiyorsun. Bence gidebilirsin ya da kendi doktoruna söyleyebilirsin. Sonuçta gebe kaldigin zaman başka doktora gideceksin. Bana estrofem ve crinone jeli transferden once verdi. Transfer günü de diğer ilaçları ekledi. Reçeteyi transfer günü verdiler. Belki sana da öyle yaparlar.

Afedersin b.. Gibi sistem 2 ayda bir doktor değişiyor devlette. Hemşire ayrı küstah dısarda ki sekreter ayrı. İçerisi yer altı mağarası gibi alt kata yapmışlar. Gittiğim gibi stres oluyom zaten durumlardan ötürü ünüversite ye gitmiş bulundum işte. Bende kullnıcam ki o iğneler den sağlık ocağı yazarmıki. Sen bide nasıl kullandığını yazarmısın doktora danışcam. Zaten Bi düşümde var. Biri de demiyor Bi bakalım neden oldu. Anca sebepsiz infertilite. Bi yumurta toplandı 42 tane. 3 gün hastane de yattım. Bunun adı polikistik over araştırdımm. Biride su hastalığın demiyo.. Ahh ahhh. Çeken biliyor. Allah herkesin gönlüne göre versin

İlac mümessili olduk mübarek gecen seneden kalma yaklasik 4 kutu jelim vardi suan onlari kullaniyorum eger gebelik devam ederse 10-12. Haftalara kadar kullanilacakmis piyasada olmadigi icin bulamazsak muadillerine yonlendirecekler

Kuzum kıyamam sana çok üzüldüm şimdi. Gerçekten kimse bir şey demedi mi. 42 yumurta çok evet bunun sebebi de polikistik over. Sen yumurta toplamadan sonra ohss mi oldun acaba. Hastanede neden yattın. Bende asilama için üniversite hastanesine gideyim demiştim bin pişman oldum. Herkes tripli, bi afra tafra. Dediğin gibi sürekli doktor değişiyor. Adetin 21. Günü kan vermek gerekiyo dediler. Gittim başka doktor varmış ben bakamam sana kendi doktorunu bekle dedi. Kaç ay boule çöpe gitti. Çok zor gerçekten. Kullandığım bazı ilaçları aile hekimi yazabiliyor. Ben ona yazdiriyorum sağolsun çok yardim etti bana. Benimde bi tane düşüğüm var bu arada. Kişiye göre bu tedaviler. O yüzden sen mutlaka bir doktor a sor başka bi doktor da olabilir yani. Oksapar günde 1 kere göbekten yapıyorum. Corapsin hao günde bir. Estrofem i günde 6 kullanıyorum. Prolutex igne göbekten günde 2 kere. Folik asit zaten mutlaka kullanmalıyız. Proluton igne kalçadan.

Evet ohhs oldum. Nefes alamadım ölüyom sandım. Allah kimseye vermesin minik minik nefes alabiliyorsun oda yetmiyor. Busefer ağlamaya başlıyorum busefer de daha kötü oluyorsun. Canınızı sıkmak istemedim. Bu okuyanlarda dikkat etsin olmasın benim gibi. Sanada Allah gönlüne göre versin duam hepinize. Yaşım 30. Nasip bakalım nezamn olucağı.

Bende uni hastanesine gidiyorum ama memnunum doktorumdan. Bir defasinda pko hastasi icin konusmalarini duymustum ilacin dozunu azaltmaliyiz cok yumurta buyumeye baslamis bu istedigimiz bisey degil vs demisti hemsiresine 42 yumurta nedir yahu

Bende uni hastanesine gidiyorum ama memnunum doktorumdan. Bir defasinda pko hastasi icin konusmalarini duymustum ilacin dozunu azaltmaliyiz cok yumurta buyumeye baslamis bu istedigimiz bisey degil vs demisti hemsiresine 42 yumurta nedir yahu
Ay hiç sorma arkadaşım burdan pay biç işte nasıl ilgililer. Ve oluşan embriyo 3.tane allahtan 1.kalite

Evet o ohss çok zor bir durummuş. Allah kimseye yaşatmasin. O da tedbirsizlikten olan bir durum. Ilaç dozlarını ona göre ayarlamaları gerekiyor. Neyse kav sene okumuş doktorlar sonuçta bişey diyemiyoruz. En kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun inşallah. Gormeden tanımadan birbirine dua eden insanlarız, Allah herkesin gönlüne göre versin ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…