- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #2.981
Yaaa okadar mutlu oldumki şuanBenim bir öncekinde 5.gün negatif , 6.gün silik çizgi çıkmıştıı ,6.gün kanda da baktırdım pozitifti kimyasal oldu ama 5.gün daha yeni hcg salımı başlıyor aşırı erken ,ümidini yitirme
Bende normal kadın doğum doktoruna yazdırdım SGK o zaman karşılıyorCrinone jel içinden 15 tane çıkıyordu 130a almıştık. Bu iğnenin içinden 7 tane çıkıyor 160 a aldık. Iki kutu igne bir hafta yetiyor sadece
Gerçekten mi yaa. Eczacı bize hicbir şekilde karşılamaz dedi. Bende bi gitsem mi acaba.. hangisini yazdırdın senBende normal kadın doğum doktoruna yazdırdım SGK o zaman karşılıyor
Gerçekten mi yaa. Eczacı bize hicbir şekilde karşılamaz dedi. Bende bi gitsem mi acaba.. hangisini yazdırdın sen
İlac mümessili olduk mübarekgecen seneden kalma yaklasik 4 kutu jelim vardi suan onlari kullaniyorum eger gebelik devam ederse 10-12. Haftalara kadar kullanilacakmis piyasada olmadigi icin bulamazsak muadillerine yonlendirecekler
Devlet alem ya. Muayene olurken tamirciler gelmiştiAfedersin b.. Gibi sistem 2 ayda bir doktor değişiyor devlette. Hemşire ayrı küstah dısarda ki sekreter ayrı. İçerisi yer altı mağarası gibi alt kata yapmışlar. Gittiğim gibi stres oluyom zatendurumlardan ötürü ünüversite ye gitmiş bulundum işte. Bende kullnıcam ki o iğneler den sağlık ocağı yazarmıki. Sen bide nasıl kullandığını yazarmısın doktora danışcam. Zaten Bi düşümde var. Biri de demiyor Bi bakalım neden oldu. Anca sebepsiz infertilite. Bi yumurta toplandı 42 tane. 3 gün hastane de yattım. Bunun adı polikistik over araştırdımm. Biride su hastalığın demiyo.. Ahh ahhh. Çeken biliyor. Allah herkesin gönlüne göre versin
Ben 6.gün test yaptırdım. 72 hcg değeriyle ikiz hamileliğimi öğrendim5. Gün embriyosunda 10. Gün kan testi istenen var mı aranızda yoksa hep 12. Gunmu istiyo doktorlarınız?
Hayırlı olsun sağ salim gelsin bebişKızlar bugün 9.gün evde normal test yaptım silik ama net silik sanırım hamileyim
Allah'ım sana bağışlasın yavrularınıBen 6.gün test yaptırdım. 72 hcg değeriyle ikiz hamileliğimi öğrendimçok erken bir zamanda öğrenmiş oldum. 10.gün 970 12.gün 1400 hcg çıktı. Şimdi 14 haftalık olduk.
Sizin 6.denemeydi sanki hatta yumurtalarınız kaliteli neden tutmadı falan diye sormuştum.Sebep bulunamıyor demiştiniz. Çok sevindim sizin adınızaKızlar bugün 9.gün evde normal test yaptım silik ama net silik sanırım hamileyim
Farklılıklar olabiliyor sanırım ama senin aşırı derecede farklı çıkmış , hayırlısı hakkında inşallah .Kızlar farklı lab.da yaptırdığınız beta değerleri farklı çıkan oldu mu? 2 gün önce değerim 750 idi bugün 500 çıktı çok üzüldüm sonra 2 gün önce yaptırdığım yere tekrar verdik 1700 çıktı .cuma tekrar test ver dedi doktorum
Aynen baya farklı ama aynı yerde verdiğim son iki testin artışı normalFarklılıklar olabiliyor sanırım ama senin aşırı derecede farklı çıkmış , hayırlısı hakkında inşallah .
Allaha şükür canım çok sevindim...Kızlar bugün 9.gün evde normal test yaptım silik ama net silik sanırım hamileyim
Evet zaten farklı yerde kan vermeyin diyorlar. Sonuc değiştiği için. Sizin normal üzülmeyinHep aynı hastanede test verin bence benim gibi olmayın
İnş öyledirEvet zaten farklı yerde kan vermeyin diyorlar. Sonuc değiştiği için. Sizin normal üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?