Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

1 Günde 2 doz 100 mg +100 mg progestan iğne , 1 defa oksapar iğne , 1 adet coraspin , 1 adet folik asit , 4 defa estrofem kullanıyorum

Benim bir öncekinde 5.gün negatif , 6.gün silik çizgi çıkmıştıı ,6.gün kanda da baktırdım pozitifti kimyasal oldu ama 5.gün daha yeni hcg salımı başlıyor aşırı erken ,ümidini yitirme
Yaaa okadar mutlu oldumki şuan inşallah bendede öyle olur

İlac mümessili olduk mübarek gecen seneden kalma yaklasik 4 kutu jelim vardi suan onlari kullaniyorum eger gebelik devam ederse 10-12. Haftalara kadar kullanilacakmis piyasada olmadigi icin bulamazsak muadillerine yonlendirecekler

sonuçlrını aldın mı merak ettim seni

Devlet alem ya. Muayene olurken tamirciler gelmişti Günde 7-8 saat beklerdik ne günlerdi bıraktım sonra

5. Gün embriyosunda 10. Gün kan testi istenen var mı aranızda yoksa hep 12. Gunmu istiyo doktorlarınız?
Ben 6.gün test yaptırdım. 72 hcg değeriyle ikiz hamileliğimi öğrendim çok erken bir zamanda öğrenmiş oldum. 10.gün 970 12.gün 1400 hcg çıktı. Şimdi 14 haftalık olduk.

Ben 6.gün test yaptırdım. 72 hcg değeriyle ikiz hamileliğimi öğrendim çok erken bir zamanda öğrenmiş oldum. 10.gün 970 12.gün 1400 hcg çıktı. Şimdi 14 haftalık olduk.
Allah'ım sana bağışlasın yavrularını Bende ikiz istiyorum inşallah nasip olur çift embriyo koydurduk darısı bizlere

Kızlar farklı lab.da yaptırdığınız beta değerleri farklı çıkan oldu mu? 2 gün önce değerim 750 idi bugün 500 çıktı çok üzüldüm sonra 2 gün önce yaptırdığım yere tekrar verdik 1700 çıktı .cuma tekrar test ver dedi doktorum

Kızlar bugün 9.gün evde normal test yaptım silik ama net silik sanırım hamileyim
Sizin 6.denemeydi sanki hatta yumurtalarınız kaliteli neden tutmadı falan diye sormuştum.Sebep bulunamıyor demiştiniz. Çok sevindim sizin adınıza Ümitsizliğe kapılan herkese örnek olsun yılmak yok

Farklılıklar olabiliyor sanırım ama senin aşırı derecede farklı çıkmış , hayırlısı hakkında inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…