- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.001
Beşinci gün embiryosumuydu?Ben 6.gün test yaptırdım. 72 hcg değeriyle ikiz hamileliğimi öğrendimçok erken bir zamanda öğrenmiş oldum. 10.gün 970 12.gün 1400 hcg çıktı. Şimdi 14 haftalık olduk.
İnsallah canım gerek kalmaz kalp atışından sonra bırakırsın hayrısıylaTeşekkür ederim canım sagolasin. 12. Haftaya kadar kullanılacak yazıyordu kâğıtta. Ama en son gittiğimde hemşire kalp atışını duyduğunuzda tekrar konusucaz dedi. Bazılarıma doğuma kadar diyorlarmış ama bakalım bizimki ne olacak
Twşekkür ederim daha sevinemiyorum daha önce kimyasal yaşadığım içinHayırlı olsun sağ salim gelsin bebiş
Doğru hatırlıuorsun canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin 17 yıldır bu anı bekleyen biri için tarifi yok bu duygunun inşallah devam eder kimyasal gebelik yaşadığım için çok endişeliyimSizin 6.denemeydi sanki hatta yumurtalarınız kaliteli neden tutmadı falan diye sormuştum.Sebep bulunamıyor demiştiniz. Çok sevindim sizin adınızaÜmitsizliğe kapılan herkese örnek olsun yılmak yok
Allah razı olsun canım inşallah kan değerlerimde güzel çıkar kimyasal olmasından çok korkuuırum birbirimize dua edelim inşallahAllaha şükür canım çok sevindim...
Ikız oldgunun nerden öğrendiniz bende 6. Gun yaptın beta hcg 71.3 cıktı yarın bıdaha yaptrcgmBen 6.gün test yaptırdım. 72 hcg değeriyle ikiz hamileliğimi öğrendimçok erken bir zamanda öğrenmiş oldum. 10.gün 970 12.gün 1400 hcg çıktı. Şimdi 14 haftalık olduk.
Rabbim yardım etsin. Bolca sevindirsin inşallahDoğru hatırlıuorsun canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin 17 yıldır bu anı bekleyen biri için tarifi yok bu duygunun inşallah devam eder kimyasal gebelik yaşadığım için çok endişeliyim
Çift embriyo mu koyuldu?Ikız oldgunun nerden öğrendiniz bende 6. Gun yaptın beta hcg 71.3 cıktı yarın bıdaha yaptrcgm
Ben normal gebelik testi aldım cnmErken gebelik testi alıyoruz dimi kızlar?
Benm yok tek embriyo konuldu 5. Gün embriyosuÇift embriyo mu koyuldu?
Ben normal gebelik testi aldım cnm
tek embriyoda ikiz mi yaniBenm yok tek embriyo konuldu 5. Gün embriyosu
Hayr bnm degıl arkdasa sordum nasıl Ikız oldgunu öğrendiniz dıye benmkı daha bellı degıltek embriyoda ikiz mi yanihadi inşallah
Amin cümlemizin yardımcısı olsun canım sınavımız ağır rabbim kolaylaştırsın inşallahRabbim yardım etsin. Bolca sevindirsin inşallah
Ama 5 güne göre sonuç yüksek ikizlerde öyle sonuç alınıyor diye biliyorum benHayr bnm degıl arkdasa sordum nasıl Ikız oldgunu öğrendiniz dıye benmkı daha bellı degıl
Kan tahlili herkeste farklı çıkıyor galiba sizin ikiz gibi duruyor bir çok kişinin 8.günde 30 lu bir şey çıkıyorBenm yok tek embriyo konuldu 5. Gün embriyosu
Olmamış bir şey için endişelenme.Sonucta çizgiyi gördünDoğru hatırlıuorsun canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin 17 yıldır bu anı bekleyen biri için tarifi yok bu duygunun inşallah devam eder kimyasal gebelik yaşadığım için çok endişeliyim
Yarın sabah yap canım varsa az da olsa çıkarBende gidip test alıp bakasım var ama 5 gün demoralize olmakta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?