- 23 Aralık 2011
- 337
- 94
- 318
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.041
Canım kusıra bakma sanırım seni seni başka bir arkadaşla karıştırsım ama inşallah allah söyletmiştir değerlerin kat kat yükselir inşTabikide olabilir tek yumurta ikizi deniyor canım seninde değerlerin çok yüksek 3.gün emriyosuna göre daha plast olmadan transferin olmuş o yüzden ihtimal yüksek inşallah
Yok canım tes günüm yarın inşallahYaaa çok çok sevindiiim hayırlıı olsuuun inşallah kan vermeye gittin mii
Evet yazdim gormedin herhalde canim 387 cikti yarin tekrarliycamsonuçlrını aldın mı merak ettim seni
Bence Tranafer gunu haric 7.gunu bekle ne kaldi surada sabahina yaparsin hemenBende gidip test alıp bakasım var ama 5 gün demoralize olmakta istemiyorum
Aynen benim de öyleKızlarrr benım kasık agrım var ya bazen şiddetli oluyor. Sonra geçiyor.adet agrısı diye üzülüyorum. Anlam veremıyorım. Ayrım yapamıyorum. Bazen cok şiddetli bel agrım bazen çok şiddetli kasık agrım.
Evet evet canım aynı gün olmuştuk. Sadece benim adet tarihim farklı. Bende merak ediyorum aslında. Neyse o zaman haberler sendeAaaa resmen soygunculuk , sonuçta kalp atımını alıp , artık bizimle işiniz bitti artık kadın dogumcu ile yolunuza devam edeceksiniz demeleri gerekirdi , işte ne koparirsak kâr derdindelerzaten bir kadın dogumcu bulacaksın kendine ozaman vakit kaybetmeden bul bir doktor , bende cuma kese görmeye gideceğim ve o gün 5+0 olucagiz inşaallah tüp bebek merkezi o güne kese görmek için randevu verdi , seninle aynı tarihiz diye o yüzden sormuştum , 7 Eylül demi transferin
Cabim bugun bi arkadasim 8.gun yapti 30 cikti test gunune daha var dusuk cikmaai zaten beklenen birsey 12.gun sonucuni dikkate almamiz gerekiyor 48 saatte bir tekrarla bence guzelce yukselecektirtransferin 7.günü 19.13 çıktı değerim normal mi acaba
Umarim adet agrisi degildir canim. Dun epey bi zaman benimde adet oncesi sanci gbi kasiklarim agirdi ama gecti. Vucut adet zamani geldigi icin ayni agrilari tekrarliyor gebelikte bile bunu yasayan var her ay gizel dusunelim guzel olsunKızlarrr benım kasık agrım var ya bazen şiddetli oluyor. Sonra geçiyor.adet agrısı diye üzülüyorum. Anlam veremıyorım. Ayrım yapamıyorum. Bazen cok şiddetli bel agrım bazen çok şiddetli kasık agrım.
OfffEvet evet canım aynı gün olmuştuk. Sadece benim adet tarihim farklı. Bende merak ediyorum aslında. Neyse o zaman haberler sendesen keseyi görürsen bi de ben gideyim hem doktorumu belirlerim artık
çokta düşük değil aslında normal çıktı benimkide ama tabi katlanarak artması önemli canımm inş artarCabim bugun bi arkadasim 8.gun yapti 30 cikti test gunune daha var dusuk cikmaai zaten beklenen birsey 12.gun sonucuni dikkate almamiz gerekiyor 48 saatte bir tekrarla bence guzelce yukselecektir
İnşallah canım ya. Korkuyorum valla. Dün sılık cizgi gördüm idrardaUmarim adet agrisi degildir canim. Dun epey bi zaman benimde adet oncesi sanci gbi kasiklarim agirdi ama gecti. Vucut adet zamani geldigi icin ayni agrilari tekrarliyor gebelikte bile bunu yasayan var her ay gizel dusunelim guzel olsun
Hayırlısı olsuun inşallah yüksek değerlerin çıksınCanım kusıra bakma sanırım seni seni başka bir arkadaşla karıştırsım ama inşallah allah söyletmiştir değerlerin kat kat yükselir inş
Yok canım tes günüm yarın inşallah
Bendende 18 toplandi transferin 4.gunu zorlayici bir agri yasadim onun disinda olmadi. Mumkun oldugunca dinlen uzan. Agri sanci oluyor maalesefİnşallah canım ya. Korkuyorum valla. Dün sılık cizgi gördüm idrarda
Yarın yapacam yenısını.
Benden 20 tumurta topllandı. Agrı sebebı o yuzden de olabılır dıye okuudm bir yazıda
Hayırlısı ınsallah.Bendende 18 toplandi transferin 4.gunu zorlayici bir agri yasadim onun disinda olmadi. Mumkun oldugunca dinlen uzan. Agri sanci oluyor maalesef
İste sabredemiyoruz stres yasiyoruzçokta düşük değil aslında normal çıktı benimkide ama tabi katlanarak artması önemli canımm inş artar
aynen öyle sabredemiyoruz malesefİste sabredemiyoruz stres yasiyoruz
Aa öylemi görmedim ben kusura bakmaEvet yazdim gormedin herhalde canim 387 cikti yarin tekrarliycam
Işte merkezler farklı farklı protokol uyguluyorlar. Acaba karından mi bakarlar vajinal mi bakarlar. Vajinal ultrason gebeliğin ilk dönemlerinde ürkütücü geliyor banaOfffbende benden önce birileri kese görmeye gitse de ne yaptı nasıl geçti anlatsa diye düşünmüştüm , ihale yine bende kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?