- 30 Nisan 2019
- 248
- 185
- 53
- 33
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.021
Ama tek embryo transfer oldum benKan tahlili herkeste farklı çıkıyor galiba sizin ikiz gibi duruyor bir çok kişinin 8.günde 30 lu bir şey çıkıyor
Gerçekten mi Allah hayrlısnı versin ınsAma 5 güne göre sonuç yüksek ikizlerde öyle sonuç alınıyor diye biliyorum ben
Benimde sılıktı cok silik. Yanılmaktan korkuyorum. 6.gün yapmıstım.Kızlar bugün 9.gün evde normal test yaptım silik ama net silik sanırım hamileyim
Tek yumurta ikizi öyle oluyorAma tek embryo transfer oldum ben
Normal test yapayım değil mi? Yoksa erken test mi yapayım?Yarın sabah yap canım varsa az da olsa çıkar
Bende 6.gün ve 7.gün çokkk silikti bugün 9.günde baya net silik erken gebelik testinde baya net çıkıuor ben kimyasal gebeliğimde bile net çizgiyi görmüştümBenimde sılıktı cok silik. Yanılmaktan korkuyorum. 6.gün yapmıstım.
Yarın erkrn gebelık testı yapcam 8.günüm oluyor. İnşallah yıne sılık çizgi görürüm
Ay inşallah yarın tekrar görürüm o çizgiyi içim biraz rahatlarBende 6.gün ve 7.gün çokkk silikti bugün 9.günde baya net silik erken gebelik testinde baya net çıkıuor ben kimyasal gebeliğimde bile net çizgiyi görmüştüm
Canım hayırlısıyla keseyi nezaman görmeye gideceksinMerhaba Benim de 10. Gun 565 cıktı. 12. Gun 1114 çıkmıştı. Şu an gayet iyi. Bie de farklı laboratuvar durumunu göz önüne alırsak endişe edecek durum yok benceiki kati olması yeterli iki günde
Yaaa çok çok sevindiiim hayırlıı olsuuun inşallah kan vermeye gittin miiKızlar bugün 9.gün evde normal test yaptım silik ama net silik sanırım hamileyim
Ayyy canım Allah yardımcın (yardımcımız) olsun o iğneyi duyduğumda tüylerim diken diken oluyor , bolca pamuğa alkol veya ispirto dök , iğne yapılan yerlerin üzerine koy , ben popomun iki tarafını pamukla kaplayıp bolca alkol döktürüp 1 saat falan yatıyordum inan çok faydası oluyordu ağrı sancı hepsini çekiyor bir dene istersenDarısı bizebende şuan 4.günüm transfer de . Kalçalarım delik desik günde 2 doz progestan ve koldan oksapar artık yer bulamiyolar inan oturamiyorum hep uzanmak zorunda kalıyorum ve kuyruk sokumu kemiğim agiriyo çok uzanmaktan topallayarak yürüyorum dilerim bize de nasip olur dua et emi biz sonuç bekleyenlere
EstağfurullahKızlar bişey sorucam tek embriyodad ikiz olma olasılığı var mı ben hep tek olur diye düşünüyodumcahilliğime verin
Yaa ben pazartesi günü tekrar gittim ya. Kan artışı gayet güzel dedi. Ben muayene eder keseyi görürüz belki diye bekliyorum. Bakmadı bile. 12 gün sonra gel kese ve kalp atışı için dedi. Çıkışta da hemşireler kese ve kalp atışı için belli bi ücret alıyoruz haberiniz olsun dediler. Bende başka bir doktor a mi gitsem diyorum şimdi. Sonuçta doğuma kadar tüp bebek merkezine gitmicem . 12 gün sonra resmen 7 haftalık olmuş olacak. Insanlar 5. Haftada keseyi görüyor ici bi nebze olsa rahatlıyorCa
Canım hayırlısıyla keseyi nezaman görmeye gideceksin
Estağfurullahvar canım , bir arkadaşıma 5.gun embriyosu tek embriyo transfer edildi , ikiz oldu bebekleri , tek yumurta ikizi , bölünmüşler hayyy Allah'ım ya , sen 1 istiyorsun rabbim 2 veriyor tam bir mucize
Sen naptın ne zaman gideceksinCa
Canım hayırlısıyla keseyi nezaman görmeye gideceksin
Aaaa resmen soygunculuk , sonuçta kalp atımını alıp , artık bizimle işiniz bitti artık kadın dogumcu ile yolunuza devam edeceksiniz demeleri gerekirdi , işte ne koparirsak kâr derdindelerYaa ben pazartesi günü tekrar gittim ya. Kan artışı gayet güzel dedi. Ben muayene eder keseyi görürüz belki diye bekliyorum. Bakmadı bile. 12 gün sonra gel kese ve kalp atışı için dedi. Çıkışta da hemşireler kese ve kalp atışı için belli bi ücret alıyoruz haberiniz olsun dediler. Bende başka bir doktor a mi gitsem diyorum şimdi. Sonuçta doğuma kadar tüp bebek merkezine gitmicem . 12 gün sonra resmen 7 haftalık olmuş olacak. Insanlar 5. Haftada keseyi görüyor ici bi nebze olsa rahatlıyor
Benim bugün 7.gun teste hiçbirşey yok hayal bile yok silik çizgiyi bırak hastalanacak gibi de ağrım var olmadı galibaBende 6.gün ve 7.gün çokkk silikti bugün 9.günde baya net silik erken gebelik testinde baya net çıkıuor ben kimyasal gebeliğimde bile net çizgiyi görmüştüm
Tabikide olabilir tek yumurta ikizi deniyor canım seninde değerlerin çok yüksek 3.gün emriyosuna göre daha plast olmadan transferin olmuş o yüzden ihtimal yüksek inşallahKızlar bişey sorucam tek embriyodad ikiz olma olasılığı var mı ben hep tek olur diye düşünüyodumcahilliğime verin ☺
Canım herkezin aynı çıkmayabilir bira aabret inşallah güzel aonuç almayı nasip etsin rabbimBenim bugün 7.gun teste hiçbirşey yok hayal bile yok silik çizgiyi bırak hastalanacak gibi de ağrım var olmadı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?