Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Benimde sılıktı cok silik. Yanılmaktan korkuyorum. 6.gün yapmıstım.
Yarın erkrn gebelık testı yapcam 8.günüm oluyor. İnşallah yıne sılık çizgi görürüm
Bende 6.gün ve 7.gün çokkk silikti bugün 9.günde baya net silik erken gebelik testinde baya net çıkıuor ben kimyasal gebeliğimde bile net çizgiyi görmüştüm

Kızlar bişey sorucam tek embriyodad ikiz olma olasılığı var mı ben hep tek olur diye düşünüyodum cahilliğime verin

Ayyy canım Allah yardımcın (yardımcımız) olsun o iğneyi duyduğumda tüylerim diken diken oluyor , bolca pamuğa alkol veya ispirto dök , iğne yapılan yerlerin üzerine koy , ben popomun iki tarafını pamukla kaplayıp bolca alkol döktürüp 1 saat falan yatıyordum inan çok faydası oluyordu ağrı sancı hepsini çekiyor bir dene istersen

Kızlar bişey sorucam tek embriyodad ikiz olma olasılığı var mı ben hep tek olur diye düşünüyodum cahilliğime verin
Estağfurullah var canım , bir arkadaşıma 5.gun embriyosu tek embriyo transfer edildi , ikiz oldu bebekleri , tek yumurta ikizi , bölünmüşler hayyy Allah'ım ya , sen 1 istiyorsun rabbim 2 veriyor tam bir mucize

Ca
Canım hayırlısıyla keseyi nezaman görmeye gideceksin
Yaa ben pazartesi günü tekrar gittim ya. Kan artışı gayet güzel dedi. Ben muayene eder keseyi görürüz belki diye bekliyorum. Bakmadı bile. 12 gün sonra gel kese ve kalp atışı için dedi. Çıkışta da hemşireler kese ve kalp atışı için belli bi ücret alıyoruz haberiniz olsun dediler. Bende başka bir doktor a mi gitsem diyorum şimdi. Sonuçta doğuma kadar tüp bebek merkezine gitmicem . 12 gün sonra resmen 7 haftalık olmuş olacak. Insanlar 5. Haftada keseyi görüyor ici bi nebze olsa rahatlıyor

Aaaa resmen soygunculuk , sonuçta kalp atımını alıp , artık bizimle işiniz bitti artık kadın dogumcu ile yolunuza devam edeceksiniz demeleri gerekirdi , işte ne koparirsak kâr derdindeler zaten bir kadın dogumcu bulacaksın kendine ozaman vakit kaybetmeden bul bir doktor , bende cuma kese görmeye gideceğim ve o gün 5+0 olucagiz inşaallah tüp bebek merkezi o güne kese görmek için randevu verdi , seninle aynı tarihiz diye o yüzden sormuştum , 7 Eylül demi transferin

Her şey gayet iyi gidiyordu taa ki dış gebelik oluştuğunu öğrenene kadar. Malesef tüp bebekte nadir görülen şey geldi beni buldu

Bende 6.gün ve 7.gün çokkk silikti bugün 9.günde baya net silik erken gebelik testinde baya net çıkıuor ben kimyasal gebeliğimde bile net çizgiyi görmüştüm
Benim bugün 7.gun teste hiçbirşey yok hayal bile yok silik çizgiyi bırak hastalanacak gibi de ağrım var olmadı galiba

Kızlar bişey sorucam tek embriyodad ikiz olma olasılığı var mı ben hep tek olur diye düşünüyodum cahilliğime verin ☺
Tabikide olabilir tek yumurta ikizi deniyor canım seninde değerlerin çok yüksek 3.gün emriyosuna göre daha plast olmadan transferin olmuş o yüzden ihtimal yüksek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…