Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

M

sağlık ocakları tüp bebek ilaclarini yazmiyor jel yazdirmak icin gitmistim progestan yazmadilar
Canım ben kan sulandırıcı ve progestan yazdırdım sağlık ocağında sadece progestan göbekten yapılan değil kalçadan yapılanı devlet karsiliyormus onu yazdi

Bizde öyle düşünüyoruz. Özellikle eşim çok karşı. Gerekirse bekleriz diyo. Şu noktaya gelmişiz zaten içimiz rahat etsin
Doğuran a kadar kadın doğumcularin yanında psikolog ta olsa diyorum hani fena olmaz , kadın doğum doktorlarına yardımcı olurlar sonuçta biz gibi manyaklarla uğraşmak kolay olmayacak , level atlayacaklar

Hanımlar benim bugün öğlen yumurta toplamam oldu taze transfer yapılacak dedi doktorum. Ama şuan karnında biraz sancı var. Taze transfer de embriyo oluşursa 3. Yada 5. Gün yapılıyor diye biliyorum. Bu kısacık süreçte rahmimi nasıl hazırlamam gerek. Incir kayısı dut kurusu aldım.. sizin verebileceğiniz tavsiye var mııı

Kızlar bişey sorucam acaba bu iğneler bana bsey mi etti , KUYRUK SOKUMU KEMİĞİM çok ağırıyor asla oturma ve uzanma pozisyonum yok ayakta durmak zorunda kalıyorum acidan kızmayın ama bir benn mi bu kadar progestan iğnesi kalçadan yiyiyorum günde 2 kere progestan vurguluyorum ve bugün açıdan artık yer yok diye tutamadım kendimi ağladım Allah'ım hepimizin muradını duasını kabul etsin

Hadi hayırlısı..
ananas da yiyebilirsin..

yumurta alındıktan rahim tam haZır olmadan transferler negatif ile sonuçlanıyor. Bence biraz bekleyin derim dr’a muhakkak bunu sor tabi.
benim ilk transferin ondan negatif olduğunu acıbademdeki dr dedi. Benim bu 3 transferim. Tuzla Anadolu sağlık merkezinde yaptırıyorum. Sen nerde yaptırıyorsun

Ankara centrum da yaptırıyorum bende. Doktorum da klinik de iyi bir yer aslında. Bende taze beklemiyordum doldururlar diye düşünüyordum ama fitil antibiyotik falan verdiler. Son gün muayene etmeden yapacak olurlarsa 1 ay bekleyelim derim. Transfere giderken ağrınız varmıydı hala

Canım bende taze 4. Gün transfer oldum ekstra hicbirsey yapmadım rahat oldum sadece sağlıklı beslen yeter bence

Sonuç belli oldu mu ne zaman oldunuz. Toplamadan sonra ağrınız var mıydı
Benim ikinci tedavim toplamadan sonra ağrım vardı ama çok değildi bu tedavimde kendimi iyi hiseetim diye bir saat sonra kalktım hemşire ilaç yazarken odasında bayıldım ben 1 Eylül'de toplandı 5 Eylül'de transfer oldu çok şükür pozitif haftaya kese görmeye gideceğim ilk tedavimden de bir kızım var onda da taze transfer oldu

Nerde yaptırdın sen transferi başarılı olmuş ne güzel

Kiz vajinal tehlikeli degil olsa tip literaturunde olur mu doktorlarin isine karisip papaz olmayin onlarla
Valla canım vajinal USG den sonra düşük yapanlar, belki evet düşük olacaktı zaten ama sebep vajinal USG tetiklediği (hızlandırdığı için ) vajinal USG ye karşı tedirgin olmamıza sebep oldu , fakattt burayı bir çizmek isterim , 10 gün önce doğal yolla gebe kalan arkadaşıma dok. Kalp atışı alamadım diye Vaginal USG yapıyor kızın ertesi gün kanaması başladı , 2 gün sonra başka bir doktora gidiyor Vaginal USG zararlı kolay kolay tercih etmediğimiz bir yöntem diyor kız 8 gündür progesteron iğne+ jel kullaniyor , bence her dok. Bunu tercih etmiyorsa zararı yok diyemeyiz , kendimde bir sağlıkçı olarak zararının olduğunu biliyorum , kendi adıma risk almak istemiyorum canım ya

Peki kaçıncı haftada gideceksin canim

Evet herkesin kendi tercihi ben doktoruma guvendigim icin bu tur kararlarini sorgulamiyorum. koca prof.a karsi vajinal zararliymis oyle diyolar yapma diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…