- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.081
İnşallah gönlün den geçen olurİnş cnm valaha agzını bal yesin Allah duysun ıns
sağlık ocakları tüp bebek ilaclarini yazmiyor jel yazdirmak icin gitmistim progestan yazmadilarDevlet alem ya. Muayene olurken tamirciler gelmiştiGünde 7-8 saat beklerdik ne günlerdi bıraktım sonra
Var tabiki Bolunuyor bolunme asamasinda 2 ye ayrılıyor buyuzden ikiz oluyorKızlar bişey sorucam tek embriyodad ikiz olma olasılığı var mı ben hep tek olur diye düşünüyodumcahilliğime verin ☺
Canım ben kan sulandırıcı ve progestan yazdırdım sağlık ocağında sadece progestan göbekten yapılan değil kalçadan yapılanı devlet karsiliyormus onu yazdiM
sağlık ocakları tüp bebek ilaclarini yazmiyor jel yazdirmak icin gitmistim progestan yazmadilar
Doğuran a kadar kadın doğumcularin yanında psikolog ta olsa diyorum hani fena olmaz , kadın doğum doktorlarına yardımcı olurlarBizde öyle düşünüyoruz. Özellikle eşim çok karşı. Gerekirse bekleriz diyo. Şu noktaya gelmişiz zateniçimiz rahat etsin
Hadi hayırlısı..Hanımlar benim bugün öğlen yumurta toplamam oldutaze transfer yapılacak dedi doktorum. Ama şuan karnında biraz sancı var. Taze transfer de embriyo oluşursa 3. Yada 5. Gün yapılıyor diye biliyorum. Bu kısacık süreçte rahmimi nasıl hazırlamam gerek. Incir kayısı dut kurusu aldım.. sizin verebileceğiniz tavsiye var mııı
Ankara centrum da yaptırıyorum bende. Doktorum da klinik de iyi bir yer aslında. Bende taze beklemiyordum doldururlar diye düşünüyordum ama fitil antibiyotik falan verdiler. Son gün muayene etmeden yapacak olurlarsa 1 ay bekleyelim derimHadi hayırlısı..
ananas da yiyebilirsin..
yumurta alındıktan rahim tam haZır olmadan transferler negatif ile sonuçlanıyor. Bence biraz bekleyin derim dr’a muhakkak bunu sor tabi.
benim ilk transferin ondan negatif olduğunu acıbademdeki dr dedi. Benim bu 3 transferim. Tuzla Anadolu sağlık merkezinde yaptırıyorum. Sen nerde yaptırıyorsun
Canım bende taze 4. Gün transfer oldum ekstra hicbirsey yapmadım rahat oldum sadece sağlıklı beslen yeter benceHanımlar benim bugün öğlen yumurta toplamam oldutaze transfer yapılacak dedi doktorum. Ama şuan karnında biraz sancı var. Taze transfer de embriyo oluşursa 3. Yada 5. Gün yapılıyor diye biliyorum. Bu kısacık süreçte rahmimi nasıl hazırlamam gerek. Incir kayısı dut kurusu aldım.. sizin verebileceğiniz tavsiye var mııı
Sonuç belli oldu mu ne zaman oldunuz. Toplamadan sonra ağrınız var mıydıCanım bende taze 4. Gün transfer oldum ekstra hicbirsey yapmadım rahat oldum sadece sağlıklı beslen yeter bence
Kiz vajinal tehlikeli degil olsa tip literaturunde olur mu doktorlarin isine karisip papaz olmayin onlarlaÖyle bir durumla karşılaşırsam ben müsade etmeyeceğim , yıllarca bekledim günlerdir bekliyorum , 1 hafta daha beklerim , üstten baksın niye tehlikeye gireyim demi
Benim ikinci tedavim toplamadan sonra ağrım vardı ama çok değildi bu tedavimde kendimi iyi hiseetim diye bir saat sonra kalktım hemşire ilaç yazarken odasında bayıldımSonuç belli oldu mu ne zaman oldunuz. Toplamadan sonra ağrınız var mıydı
Nerde yaptırdın sen transferi başarılı olmuş ne güzelBenim ikinci tedavim toplamadan sonra ağrım vardı ama çok değildi bu tedavimde kendimi iyi hiseetim diye bir saat sonra kalktım hemşire ilaç yazarken odasında bayıldımben 1 Eylül'de toplandı 5 Eylül'de transfer oldu çok şükür pozitif haftaya kese görmeye gideceğim ilk tedavimden de bir kızım var onda da taze transfer oldu
Ankara Memorial de yaptırdım iki tedavimi de çok şükür rabbim nasip etti isteyen herkese nasip olsunNerde yaptırdın sen transferi başarılı olmuş ne güzel ☺
Valla canım vajinal USG den sonra düşük yapanlar, belki evet düşük olacaktı zaten ama sebep vajinal USG tetiklediği (hızlandırdığı için ) vajinal USG ye karşı tedirgin olmamıza sebep oldu , fakattt burayı bir çizmek isterim , 10 gün önce doğal yolla gebe kalan arkadaşıma dok. Kalp atışı alamadım diye Vaginal USG yapıyor kızın ertesi gün kanaması başladı , 2 gün sonra başka bir doktora gidiyor Vaginal USG zararlı kolay kolay tercih etmediğimiz bir yöntem diyorKiz vajinal tehlikeli degil olsa tip literaturunde olur mu doktorlarin isine karisip papaz olmayin onlarla
Peki kaçıncı haftada gideceksin canimValla canım vajinal USG den sonra düşük yapanlar, belki evet düşük olacaktı zaten ama sebep vajinal USG tetiklediği (hızlandırdığı için ) vajinal USG ye karşı tedirgin olmamıza sebep oldu , fakattt burayı bir çizmek isterim , 10 gün önce doğal yolla gebe kalan arkadaşıma dok. Kalp atışı alamadım diye Vaginal USG yapıyor kızın ertesi gün kanaması başladı , 2 gün sonra başka bir doktora gidiyor Vaginal USG zararlı kolay kolay tercih etmediğimiz bir yöntem diyorkız 8 gündür progesteron iğne+ jel kullaniyor , bence her dok. Bunu tercih etmiyorsa zararı yok diyemeyiz , kendimde bir sağlıkçı olarak zararının olduğunu biliyorum , kendi adıma risk almak istemiyorum canım ya
Amin inşallah..Ankara Memorial de yaptırdım iki tedavimi de çok şükür rabbim nasip etti isteyen herkese nasip olsun
Evet herkesin kendi tercihi ben doktoruma guvendigim icin bu tur kararlarini sorgulamiyorum.Valla canım vajinal USG den sonra düşük yapanlar, belki evet düşük olacaktı zaten ama sebep vajinal USG tetiklediği (hızlandırdığı için ) vajinal USG ye karşı tedirgin olmamıza sebep oldu , fakattt burayı bir çizmek isterim , 10 gün önce doğal yolla gebe kalan arkadaşıma dok. Kalp atışı alamadım diye Vaginal USG yapıyor kızın ertesi gün kanaması başladı , 2 gün sonra başka bir doktora gidiyor Vaginal USG zararlı kolay kolay tercih etmediğimiz bir yöntem diyorkız 8 gündür progesteron iğne+ jel kullaniyor , bence her dok. Bunu tercih etmiyorsa zararı yok diyemeyiz , kendimde bir sağlıkçı olarak zararının olduğunu biliyorum , kendi adıma risk almak istemiyorum canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?