Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar bişey sorucam tek embriyodad ikiz olma olasılığı var mı ben hep tek olur diye düşünüyodum cahilliğime verin ☺
Var canım benim kıyamam embriyo bölünerek ikiz gebelik oluşuyor hat safhada olduğu ek yumurta ikizleri birbirin çok benzerler

Tabikide olabilir tek yumurta ikizi deniyor canım seninde değerlerin çok yüksek 3.gün emriyosuna göre daha plast olmadan transferin olmuş o yüzden ihtimal yüksek inşallah
Benimki 3.gün deil ben 6.gün blast embriyoyla transfer oldum testimi 8.gün yaptım 24.21 çıktı normal bi sonuç İnşallah Allah söyletmiştir demek isterdim ama transfer günü doktoruma sormuştum ikizi olma olasılığı var imkansız kadar zor demişti

Yaaa okadar mutlu oldumki şuan inşallah bendede öyle olur

inşallah ,, sağlıklı olsun geç çıksın önemli değil , ben önce sevinip sonra üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun , inancımızı yitirmeyelim , hatta size şu kadar söyleyim net çizgi 7. Gün çıkmaya başladı üstelik 5. Gün embriyosu olduğu halde ,daha erken o yüzden

Işte merkezler farklı farklı protokol uyguluyorlar. Acaba karından mi bakarlar vajinal mi bakarlar. Vajinal ultrason gebeliğin ilk dönemlerinde ürkütücü geliyor bana
Vajinal bakarlar . vajinal ultrasonda kese daha erken gorulur kalp atisi daha erken alinir. Ayrica herhangi bir sorun varsa vajinalde bunun tespiti daha kolaydir dolayisiyla soruna mudahalede erken olur. Korkmayin ben yaptirdim 8.haftada birakmisti vajinal bakmayi. Kese gorunme olayida bazen 5.haftayi bulabiliyor kese var ama bebek gorunmuyor denebiliyor cunku daha gec olusuyor. İlk etapta istenen keseyi ve yolk kesesini gormek yolk keseside bebege ait ilk olusum. Onun gorunmesi bos gebelik ihtimalini eler.

Yaa inşallah benim minnoşumda henüz idrara karışmamıştır ama vardır yarın kan vericem

Işte merkezler farklı farklı protokol uyguluyorlar. Acaba karından mi bakarlar vajinal mi bakarlar. Vajinal ultrason gebeliğin ilk dönemlerinde ürkütücü geliyor bana
Öyle bir durumla karşılaşırsam ben müsade etmeyeceğim , yıllarca bekledim günlerdir bekliyorum , 1 hafta daha beklerim , üstten baksın niye tehlikeye gireyim demi

Öyle bir durumla karşılaşırsam ben müsade etmeyeceğim , yıllarca bekledim günlerdir bekliyorum , 1 hafta daha beklerim , üstten baksın niye tehlikeye gireyim demi
Bizde öyle düşünüyoruz. Özellikle eşim çok karşı. Gerekirse bekleriz diyo. Şu noktaya gelmişiz zaten içimiz rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…