- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.061
Belki bölünmüştür hayırlısı canimAma tek embryo transfer oldum ben
Var canım benim kıyamam embriyo bölünerek ikiz gebelik oluşuyor hat safhada olduğu ek yumurta ikizleri birbirin çok benzerlerKızlar bişey sorucam tek embriyodad ikiz olma olasılığı var mı ben hep tek olur diye düşünüyodumcahilliğime verin ☺
Ben normal yaptım canımNormal test yapayım değil mi? Yoksa erken test mi yapayım?
Benimki 3.gün deil ben 6.gün blast embriyoyla transfer oldum testimi 8.gün yaptım 24.21 çıktı normal bi sonuçTabikide olabilir tek yumurta ikizi deniyor canım seninde değerlerin çok yüksek 3.gün emriyosuna göre daha plast olmadan transferin olmuş o yüzden ihtimal yüksek inşallah
Yaa çok sevindim canım değerlerin katlanarak artar sağlıkla kucağına alırsınEvet yazdim gormedin herhalde canim 387 cikti yarin tekrarliycam
Sabah bak daha iyi sonuç alırsın erken test mi aldingebelik testi aldım geldim :) şimdi mi baksam yoksa sabah mı?
Sabah canim. Benim 11.gun Sabah yaptigim test 12.gun aksam yaptigimdan daha koyuydugebelik testi aldım geldim :) şimdi mi baksam yoksa sabah mı?
İnsallah canim isteyen herkes saglikla kavussunYaa çok sevindim canım değerlerin katlanarak artar sağlıkla kucağına alırsın
Yaaa okadar mutlu oldumki şuaninşallah bendede öyle olur
Erken testi aldım. Çünkü yarın 6. Gün olacak :) dua edin lütfenSabah bak daha iyi sonuç alırsın erken test mi aldin
Vajinal bakarlar . vajinal ultrasonda kese daha erken gorulur kalp atisi daha erken alinir. Ayrica herhangi bir sorun varsa vajinalde bunun tespiti daha kolaydir dolayisiyla soruna mudahalede erken olur. Korkmayin ben yaptirdim 8.haftada birakmisti vajinal bakmayi. Kese gorunme olayida bazen 5.haftayi bulabiliyor kese var ama bebek gorunmuyor denebiliyor cunku daha gec olusuyor. İlk etapta istenen keseyi ve yolk kesesini gormek yolk keseside bebege ait ilk olusum. Onun gorunmesi bos gebelik ihtimalini eler.Işte merkezler farklı farklı protokol uyguluyorlar. Acaba karından mi bakarlar vajinal mi bakarlar. Vajinal ultrason gebeliğin ilk dönemlerinde ürkütücü geliyor bana
Kiz alsaydin 6 tne normal test her gune bir tane yapsaydinErken testi aldım. Çünkü yarın 6. Gün olacak :) dua edin lütfen
Doğru yaaa.. hiç aklıma gelmedi ya Kafa gitti 5 dk daKiz alsaydin 6 tne normal test her gune bir tane yapsaydininsallah cikacak
Heyecan yaptım şuan ya ama bnm embriyo işlem görmüş embriyoTek yumurta ikizi öyle oluyor
İnş cnm valaha agzını bal yesin Allah duysun ınsBelki bölünmüştür hayırlısı canim
Yaa inşallah benim minnoşumda henüz idrara karışmamıştır ama vardırinşallah ,, sağlıklı olsun geç çıksın önemli değil , ben önce sevinip sonra üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun , inancımızı yitirmeyelim , hatta size şu kadar söyleyim net çizgi 7. Gün çıkmaya başladı üstelik 5. Gün embriyosu olduğu halde ,daha erken o yüzden☺
Bence öyle ben öyle hisettim açıkcasıHeyecan yaptım şuan ya ama bnm embriyo işlem görmüş embriyo
Öyle bir durumla karşılaşırsam ben müsade etmeyeceğim , yıllarca bekledim günlerdir bekliyorum , 1 hafta daha beklerim , üstten baksın niye tehlikeye gireyim demiIşte merkezler farklı farklı protokol uyguluyorlar. Acaba karından mi bakarlar vajinal mi bakarlar. Vajinal ultrason gebeliğin ilk dönemlerinde ürkütücü geliyor bana
Bizde öyle düşünüyoruz. Özellikle eşim çok karşı. Gerekirse bekleriz diyo. Şu noktaya gelmişiz zatenÖyle bir durumla karşılaşırsam ben müsade etmeyeceğim , yıllarca bekledim günlerdir bekliyorum , 1 hafta daha beklerim , üstten baksın niye tehlikeye gireyim demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?