- 9 Kasım 2018
- 317
- 401
- 103
- 43
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.101
Cuma gününe merkez çağırdı zaten yani 5 haftalık oluyorum kese görmek için çağırdılar , abdomen (karın) den goremezde Vaginadan bakmak isterse hocam istemiyorum 1 hafta daha bekleyelim diyeceğim ,Peki kaçıncı haftada gideceksin canim
Yaa çok doğru söylüyosunDoğuran a kadar kadın doğumcularin yanında psikolog ta olsa diyorum hani fena olmaz , kadın doğum doktorlarına yardımcı olurlarsonuçta biz gibi manyaklarla uğraşmak kolay olmayacak , level atlayacaklar
Benim ilk dok. Proftu canım , güzel güzel artan HCG , transferden sonraki 14.gunEvet herkesin kendi tercihi ben doktoruma guvendigim icin bu tur kararlarini sorgulamiyorum.koca prof.a karsi vajinal zararliymis oyle diyolar yapma diyemem
Yaa lütfen bana da dua edinBenim ikinci tedavim toplamadan sonra ağrım vardı ama çok değildi bu tedavimde kendimi iyi hiseetim diye bir saat sonra kalktım hemşire ilaç yazarken odasında bayıldımben 1 Eylül'de toplandı 5 Eylül'de transfer oldu çok şükür pozitif haftaya kese görmeye gideceğim ilk tedavimden de bir kızım var onda da taze transfer oldu
Tüm isteyenler dualarımda canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin inşallah rahat ol nasibinde varsa oluyor güzel düşün güzel olsun inşallahYaa lütfen bana da dua edin. Sağlıcakla ilerlesin inşallah bana tavsiyeniz var mi
Benimde bugün toplandı. Bana da taze transfer dedilerMeraba arkadaşlar bende bugün yumurta toplandı taze transfer olacak ağrınız kaç gün sonra geçti
8 tane toplandı yaş kaç ağrınız varmı ne durumdasınızBenimde bugün toplandı. Bana da taze transfer dedilerbenden 6 topladılar. Sizden kaç toplandi
Sağol canım iyi ki soyledinCuma gününe merkez çağırdı zaten yani 5 haftalık oluyorum kese görmek için çağırdılar , abdomen (karın) den goremezde Vaginadan bakmak isterse hocam istemiyorum 1 hafta daha bekleyelim diyeceğim ,
Ne demek canımSağol canım iyi ki soyledin
Ağrım oturup kalkarken oluyor sadece. Ama dayanılmayacak bi ağrı değil. Biraz da belim ağrıyor. Yaşım 30. Ilk denemem. Daha önce hiç hamilelik olmadı. Antibiyotik fitil ve bir hap daha verdiler transfere kadar. Size neler verdiler8 tane toplandı yaş kaç ağrınız varmı ne durumdasınız
Bursadayim ben gittim ve yazmadi crinone kullaniyordum hatta ama yazmadı tüp bebek icin bu yazamam dedi yaxması icin rapor olması gerekiyormuş benim raporum yoktu buyuzden de olabilirCanım ben kan sulandırıcı ve progestan yazdırdım sağlık ocağında sadece progestan göbekten yapılan değil kalçadan yapılanı devlet karsiliyormus onu yazdi
Canim memnun musun tuzla anadolu saglik merkezinden.Hadi hayırlısı..
ananas da yiyebilirsin..
yumurta alındıktan rahim tam haZır olmadan transferler negatif ile sonuçlanıyor. Bence biraz bekleyin derim dr’a muhakkak bunu sor tabi.
benim ilk transferin ondan negatif olduğunu acıbademdeki dr dedi. Benim bu 3 transferim. Tuzla Anadolu sağlık merkezinde yaptırıyorum. Sen nerde yaptırıyorsun
Aynen oturup kalkarken çok oluyor gaz sancısı gibi arada da ağrı giriyor banada 2 tane sadece 4 gün kullanacağım antibiyotik ilaç birde fitil verdi 7 günlük göbekten iğne birde bant verdilerAğrım oturup kalkarken oluyor sadece. Ama dayanılmayacak bi ağrı değil. Biraz da belim ağrıyor. Yaşım 30. Ilk denemem. Daha önce hiç hamilelik olmadı. Antibiyotik fitil ve bir hap daha verdiler transfere kadar. Size neler verdiler
Canım benimde
Canım benide hamiş olarak emojileyebilirsin , şükür degerim artmış , haftaya kese görmeye gideceğim ❤❤❤❤
Merhaba aranıza yeni katıldım henüz kullanmayı bilmiyorum beni de ekleyin lütfen 19 Eylül transferim gerçekleşti bekleyelim hepimiz güzel haberler alalım inşallah :)Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Benide benideArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
İnsallah sende guzel haberlerini paylasacaksin buradan hayirli olsun simdidenMerhaba aranıza yeni katıldım henüz kullanmayı bilmiyorum beni de ekleyin lütfen 19 Eylül transferim gerçekleşti bekleyelim hepimiz güzel haberler alalım inşallah :)
Meraba arkadaşlar bende bugün yumurta toplandı taze transfer olacak ağrınız kaç gün sonra geçti
[/QUOTE
Merhaba benim de dün toplandı, ağrı hafifledi bugün
Hoşgeldin aramıza canım , sayfa 1 e ilerle , orada ki tablonun altına yaz , yani muhendısYas kullanıcı arkadaşa yazmış olacaksın , tabloyu o düzenliyor canımMerhaba aranıza yeni katıldım henüz kullanmayı bilmiyorum beni de ekleyin lütfen 19 Eylül transferim gerçekleşti bekleyelim hepimiz güzel haberler alalım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?