Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Evet herkesin kendi tercihi ben doktoruma guvendigim icin bu tur kararlarini sorgulamiyorum. koca prof.a karsi vajinal zararliymis oyle diyolar yapma diyemem
Benim ilk dok. Proftu canım , güzel güzel artan HCG , transferden sonraki 14.gun keseye bir bakalım dedi erken değilmi hocam dedim gel gel görürüz dedi Vaginadan baktı , yarım saat sonra daha merkezden çıkmadan kanamam geldi ertesi güne HCG düştü tabi , ne dedi biliyor musun kimyasalmis dedi , ve beni kimyasala inandırdı belkide değildi nerden bileyim onun yüzünden dusmedigini , tercih meselesi arkadaşım kimseye demiyorum aman yaptırmayın diye , benim düşüncem benim inancım

Yaa lütfen bana da dua edin. Sağlıcakla ilerlesin inşallah bana tavsiyeniz var mi

8 tane toplandı yaş kaç ağrınız varmı ne durumdasınız
Ağrım oturup kalkarken oluyor sadece. Ama dayanılmayacak bi ağrı değil. Biraz da belim ağrıyor. Yaşım 30. Ilk denemem. Daha önce hiç hamilelik olmadı. Antibiyotik fitil ve bir hap daha verdiler transfere kadar. Size neler verdiler

Canım ben kan sulandırıcı ve progestan yazdırdım sağlık ocağında sadece progestan göbekten yapılan değil kalçadan yapılanı devlet karsiliyormus onu yazdi
Bursadayim ben gittim ve yazmadi crinone kullaniyordum hatta ama yazmadı tüp bebek icin bu yazamam dedi yaxması icin rapor olması gerekiyormuş benim raporum yoktu buyuzden de olabilir

Canim memnun musun tuzla anadolu saglik merkezinden.

Aynen oturup kalkarken çok oluyor gaz sancısı gibi arada da ağrı giriyor banada 2 tane sadece 4 gün kullanacağım antibiyotik ilaç birde fitil verdi 7 günlük göbekten iğne birde bant verdiler

Canım benimde

Canım benide hamiş olarak emojileyebilirsin , şükür degerim artmış , haftaya kese görmeye gideceğim ❤❤❤❤
Merhaba aranıza yeni katıldım henüz kullanmayı bilmiyorum beni de ekleyin lütfen 19 Eylül transferim gerçekleşti bekleyelim hepimiz güzel haberler alalım inşallah :)

Benide benide

Merhaba aranıza yeni katıldım henüz kullanmayı bilmiyorum beni de ekleyin lütfen 19 Eylül transferim gerçekleşti bekleyelim hepimiz güzel haberler alalım inşallah :)
Hoşgeldin aramıza canım , sayfa 1 e ilerle , orada ki tablonun altına yaz , yani muhendısYas kullanıcı arkadaşa yazmış olacaksın , tabloyu o düzenliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…