- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.121
Kızlar dün ve bugün yaptığım test 7.günümdeyim
[/QUO
1. Olan test mi bugünün?
Dune göre baya koyulasmis , bence varÜzerinde 23 yazan dün altındaki koyu olan bugün
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız pazar günü kan vercem tam günümdeDune göre baya koyulasmis , bence varams bir testine de gidebilirsin, idrar testinde artık farkedildigine göre kan da rahat çıkar Hadi hayırlı uğurlu olsun , darısı da bize olsun insallah
Hadi hayırlısı bakalım, 3. Gün transferi mi yoksa 5. Gün muTeşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız pazar günü kan vercem tam günümde
Sen kaçıncı günündesinHadi hayırlısı bakalım, 3. Gün transferi mi yoksa 5. Gün mu
Ben 5. Gün transferi ve 5. Günümdeyim .Sen kaçıncı günündesin
Ben 5.gün yaptığımda çok hafif çıkmıştı canım ama biraz daha net görmek istersen yarın yap ben 3.günden itibaren yaptımBen 5. Gün transferi ve 5. Günümdeyim .yarindenesemmi acaba ben de ben
Ooo sen bayağı sabirsizmissinBen 5.gün yaptığımda çok hafif çıkmıştı canım ama biraz daha net görmek istersen yarın yap ben 3.günden itibaren yaptım
Kacinci günün, bir de kaçıncı gün transferiKızlar günaydın
Sabah erken test yaptım, negatif çıktı
Herkesin yapısı farklı ama kiminin idrara çabuk karışır kiminin geç bi bu normal testler erken testlerden daha silik çıkarıyorOoo sen bayağı sabirsizmissinben de çatlıyorum meraktan ama birazda negatif çıkar diye korkuda var. O yüzden aradayım
Kaçıncı günün canımKızlar günaydın
Sabah erken test yaptım, negatif çıktı
Bakalım 3 transferCanim memnun musun tuzla anadolu saglik merkezinden.
Bu gün 6 gün. 18 Eylül transfer oldumKaçıncı günün canım
Bana sorarsanız ikisinde silik çıkmış. Var yaniKızlar dün ve bugün yaptığım test 7.günümdeyim
18 eylülde transfer oldum. 5 gün embriyosu çift koyuldu.Kacinci günün, bir de kaçıncı gün transferi
Daha idrar geçmemiş olabilir canım dünde bende negagif çıktı . Birdahada idrar testi yapmam o ne ya . Bugün kan vericeğim ..Bu gün 6 gün. 18 Eylül transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?