- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.141
Bekle canım erken daha18 eylülde transfer oldum. 5 gün embriyosu çift koyuldu.
Sanırım benim ki artık negatif
Senin transfer günün ne zamandı.Daha idrar geçmemiş olabilir canım dünde bende negagif çıktı . Birdahada idrar testi yapmam o ne ya . Bugün kan vericeğim ..
Dün bizde öyledik bitanem asla yıpratmıyosun kendini ben sana bi yazı göndereceğim , dün arkadaşım yolladı . eşimle bizi dün o toparladı inanmaya devam ettik diye bilirim .. biz seninle aynı gün transfer olduk .Senin transfer günün ne zamandı.
Eşimle acayip demorize olduk ya((
Baya net görünmüüşKızlar dün ve bugün yaptığım test 7.günümdeyim
İnşallah canım benim sen bugün tekrarliycan mi kan testiniBaya net görünmüüşmaşallah kanda yüksek değerlerin çıkar inşallah hayırlı uğurlu olduuun
Bence 7ve 8de yine yap benimde 6.gün çıkmamıştı çok üzülmüştüm 7.gün sabah yaptığımda silik çizgiyi gördüm18 eylülde transfer oldum. 5 gün embriyosu çift koyuldu.
Sanırım benim ki artık negatif
Kuzum seninkide 5 ci gün embriosu mu ?Bence 7ve 8de yine yap benimde 6.gün çıkmamıştı çok üzülmüştüm 7.gün sabah yaptığımda silik çizgiyi gördüm
Ben yarın tekrarlıycam 11.gün hemşire illa 12.gün diye tutturuyo cumartesi açık yer yok diye 11.güne zor ikna ettimİnşallah canım benim sen bugün tekrarliycan mi kan testini
Evet 6.gün transfer olmuştumKuzum sen 5 ci gün embriosuöu ?
Hadi yaEvet 6.gün transfer olmuştum
Bence bekleyin kanda çok düşük çıkar yükselicektir ama sen niye düşük diye üzülürsün en azında kan için 8.günü bekle derim benHadi yabende 5 ci gün embriosu dün bi pat diyr negatif yedim bu arkadaş hibi dün 5 ci günümüzdü bugün kan vericem kanda 0 dan başlayıp bakılıyo kesin bi şey çıkar heralde
Ama burda değilim 8 ci gün .. almanyadada 2/3 güne ancak çıksr sonuç o yüzden gitmeden bi yaptırıyım yaton belki uçmadan bi kan daha verir giderimBence bekleyin kanda çok düşük çıkar yükselicektir ama sen niye düşük diye üzülürsün en azında kan için 8.günü bekle derim ben
İnsan bi düşüyor hemen. Zaten hep bi şüpheli bi durum testte de çıkmayınca ben biraz bozuldum açıkçası. Sen gördün peki testteDün bizde öyledik bitanem asla yıpratmıyosun kendini ben sana bi yazı göndereceğim , dün arkadaşım yolladı . eşimle bizi dün o toparladı inanmaya devam ettik diye bilirim .. biz seninle aynı gün transfer olduk .
Yarın güzel haberlerle gel canım ama her seyi çok stresliBen yarın tekrarlıycam 11.gün hemşire illa 12.gün diye tutturuyo cumartesi açık yer yok diye 11.güne zor ikna ettim
Bozuldum ağlamak istedim boğazım düğümlendi .. aslında her iki çıkıcsk cevabada kendimi hazırladım sanıyordum ama . Sadece sanıyomuşum .. zaten test yaparken tirtir titriyodum .. çıkmadı hiç bişey tek çizgi eşim çok düştü çok üzüldü akşama kadar yemek yemedi adam .İnsan bi düşüyor hemen. Zaten hep bi şüpheli bi durum testte de çıkmayınca ben biraz bozuldum açıkçası. Sen gördün peki testte
Hadi inşallah güzel haberler alırsınDaha idrar geçmemiş olabilir canım dünde bende negagif çıktı . Birdahada idrar testi yapmam o ne ya . Bugün kan vericeğim ..
Hayrlı olsun ıkısınde de var gözkyr gozun aydınKızlar dün ve bugün yaptığım test 7.günümdeyim
Bizim bu 3 transfer insan kendini biraz daha hazırlamaya çalışıyor ama ister istemez düşüyor tabiBozuldum ağlamak istedim boğazım düğümlendi .. aslında her iki çıkıcsk cevabada kendimi hazırladım sanıyordum ama . Sadece sanıyomuşum .. zaten test yaparken tirtir titriyodum .. çıkmadı hiç bişey tek çizgi eşim çok düştü çok üzüldü akşama kadar yemek yemedi adam .
Çok düşüyor çok haklısın ..Bizim bu 3 transfer insan kendini biraz daha hazırlamaya çalışıyor ama ister istemez düşüyor tabi
Teşekkür ederimHayrlı olsun
Hayrlı olsun ıkısınde de var gözkyr gozun aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?