Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar benım buhun 8. Günüm. Sabah erken gebelık testı yaptım. Negatif
6.gün cok silik cizgi vardı oysakı.
Coknüzgünüm. Artık cok yoruldum. Bu da olmadı galıba
Karmasık duygulardayım. Üzgünüm

Dur bakalım hemen negatif düşünme..
çift embriyo mu?
Bende bu sabah test yaptım 6. Günüm negatif mecbur beklemekten başka çaremiz yok

Benim test günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif bugün biraz önce kan verdim negatif olur herhalde sabah kan vermeye gitmeden biraz üzüldüm ağladım neyse Allah sağlık versin hepimize
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.. Çok üzülme lütfen...geride dondurulmuş var mı..nolur ağlamayın..

Benim test günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif bugün biraz önce kan verdim negatif olur herhalde sabah kan vermeye gitmeden biraz üzüldüm ağladım neyse Allah sağlık versin hepimize
Kanda inşallah çıkar canım benim de erken gebelik testim negatif yarın test günüm inşallah güzel haber alır bana da umut olursun

İnşallah kan da pozitif olur elden bisey gelmez tesellide anlamsız biliyorum daha önce yaşadigim için Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…