- 26 Aralık 2014
- 1.175
- 1.839
- 333
- 35
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.161
Dur bakalım hemen negatif düşünme..Kızlar benım buhun 8. Günüm. Sabah erken gebelık testı yaptım. Negatif
6.gün cok silik cizgi vardı oysakı.
Coknüzgünüm. Artık cok yoruldum. Bu da olmadı galıba
Karmasık duygulardayım. Üzgünüm
Çift 3.gün embrıyosuDur bakalım hemen negatif düşünme..
çift embriyo mu?
Bende bu sabah test yaptım 6. Günüm negatif mecbur beklemekten başka çaremiz yok
Hayırlısı olsun. Umudum kalmadı nasip. Bekleyecegım 28 eylül test günüm3 gün embriyosu için erken bence 8 gün
hemen üzülme bence..
Az kalmış bak.. inşallah kanda çıkarHayırlısı olsun. Umudum kalmadı nasip. Bekleyecegım 28 eylül test günüm
3.gün embriyosu için çok erkenKızlar benım buhun 8. Günüm. Sabah erken gebelık testı yaptım. Negatif
6.gün cok silik cizgi vardı oysakı.
Coknüzgünüm. Artık cok yoruldum. Bu da olmadı galıba
Karmasık duygulardayım. Üzgünüm
Sizlerde olan var mı?Bu sabah belim ve karnım baya ağrıyor kızlar benim hap içsem ağrı kesici içsem içerim yani o kadar
Çok erken heleki 3 cü gün embriosu için .. 5 ci gün embriosu 7/8 de ancak belli olduğu oluyor .. hiç üzülmeÇift 3.gün embrıyosu
Canım ya herşeyde var bi hayır.. üzülme olur inşallah.. ilk transfer miydi?Benim test günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif bugün biraz önce kan verdim negatif olur herhalde sabah kan vermeye gitmeden biraz üzüldüm ağladım neyse Allah sağlık versin hepimize
Çok şükür canım var ..sevindim yaa..Sana yazamadım ama olumlu hissediyordum inan ki..Kızlar dün ve bugün yaptığım test 7.günümdeyim
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.. Çok üzülme lütfen...geride dondurulmuş var mı..nolur ağlamayın..Benim test günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif bugün biraz önce kan verdim negatif olur herhalde sabah kan vermeye gitmeden biraz üzüldüm ağladım neyse Allah sağlık versin hepimize
Kanda inşallah çıkar canım benim de erken gebelik testim negatif yarın test günüm inşallah güzel haber alır bana da umut olursunBenim test günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif bugün biraz önce kan verdim negatif olur herhalde sabah kan vermeye gitmeden biraz üzüldüm ağladım neyse Allah sağlık versin hepimize
Gebze’ye bağlı değil mi Anadolu sağlıkCanim memnun musun tuzla anadolu saglik merkezinden.
Çok sağol canım inşallah kanda da görürüm. Senin ağrıların geçtimi benim 7.günüm ara da hafif adet agrilarim oluyorÇok şükür canım var ..sevindim yaa..Sana yazamadım ama olumlu hissediyordum inan ki..
İnşallah kan da pozitif olur elden bisey gelmez tesellide anlamsız biliyorum daha önce yaşadigim için Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimdeBenim test günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif bugün biraz önce kan verdim negatif olur herhalde sabah kan vermeye gitmeden biraz üzüldüm ağladım neyse Allah sağlık versin hepimize
Evet doğru. Gebze’ye bağlıGebze’ye bağlı değil mi Anadolu sağlık
Ben orda tedavi görüyorum sabah kan verdim 12.günüm yarın çıkıcak sonucum.sabah yine idrar yaptımEvet doğru. Gebze’ye bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?