Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Benim test günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif bugün biraz önce kan verdim negatif olur herhalde sabah kan vermeye gitmeden biraz üzüldüm ağladım neyse Allah sağlık versin hepimize
Çok sağol canım inşallah kanda da görürüm. Senin ağrıların geçtimi benim 7.günüm ara da hafif adet agrilarim oluyor
İnan ki bugün azaldı ağrılarım her an adet olacakmış gibi... baş dönmesi var birde terleme..İlaçlar çok heralde ondan..

Ananas bizde yasaklı listesinde

Dur bakalım hemen negatif düşünme..
çift embriyo mu?
Bende bu sabah test yaptım 6. Günüm negatif mecbur beklemekten başka çaremiz yok
Canlarım ümidinizi kesmeyin. Bazen idrar testleri hatalı sonuç verebiliyor. Pozitif olalım, dua edelim. Benimde dualarım sizinle.

İnan ki bugün azaldı ağrılarım her an adet olacakmış gibi... baş dönmesi var birde terleme..İlaçlar çok heralde ondan..
Belirti olmayınca belirti ararız oluncada olmasın deriz. Allah yardım etsin akintin var mi acaba helden mi oluyor

Kızlar duştan çıktım az önce, kanepeye ötürünca bir baktım bacağıma kan akmış. Çok kötü oldum , hemşireyi aradım, doktor normal demiş ama bildiğin adet gibi oldu. Hemen ayağımın altına yüksek minder koydum , uzanıyorum. Böyle bir şey olan varmi

Süper çok sevindim hayırlı olsun. Ebru hanıma gidiyorum ben. Kaçıncı görüntüleri bunlar..
Çift miydi senin ki de ?
Benim 3 üçüncü transfer çift 5. Gün embriyosu
Ben Tayfun hocanın hastasıyım yumurta takibimi Ebru hoca yaptı 5.günden başladım en sondaki bugün yani 12.gün 5.gün embriyosu tek yumurta yaş sınırından dolayı tek koydular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…