- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.181
Benim test günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif bugün biraz önce kan verdim negatif olur herhalde sabah kan vermeye gitmeden biraz üzüldüm ağladım neyse Allah sağlık versin hepimize
İnan ki bugün azaldı ağrılarım her an adet olacakmış gibi... baş dönmesi var birde terleme..İlaçlar çok heralde ondan..Çok sağol canım inşallah kanda da görürüm. Senin ağrıların geçtimi benim 7.günüm ara da hafif adet agrilarim oluyor
Ananas bizde yasaklı listesindeHadi hayırlısı..
ananas da yiyebilirsin..
yumurta alındıktan rahim tam haZır olmadan transferler negatif ile sonuçlanıyor. Bence biraz bekleyin derim dr’a muhakkak bunu sor tabi.
benim ilk transferin ondan negatif olduğunu acıbademdeki dr dedi. Benim bu 3 transferim. Tuzla Anadolu sağlık merkezinde yaptırıyorum. Sen nerde yaptırıyorsun
Kızlar benım buhun 8. Günüm. Sabah erken gebelık testı yaptım. Negatif
6.gün cok silik cizgi vardı oysakı.
Coknüzgünüm. Artık cok yoruldum. Bu da olmadı galıba
Karmasık duygulardayım. Üzgünüm
Canlarım ümidinizi kesmeyin. Bazen idrar testleri hatalı sonuç verebiliyor. Pozitif olalım, dua edelim. Benimde dualarım sizinle.Dur bakalım hemen negatif düşünme..
çift embriyo mu?
Bende bu sabah test yaptım 6. Günüm negatif mecbur beklemekten başka çaremiz yok
Belirti olmayınca belirti ararız oluncada olmasın deriz. Allah yardım etsin akintin var mi acaba helden mi oluyorİnan ki bugün azaldı ağrılarım her an adet olacakmış gibi... baş dönmesi var birde terleme..İlaçlar çok heralde ondan..
Bugün nasılsınız ben daha iyiyim dune göre. Kaç tane embriyo olabildi çok merak ediyorum arasalar hemen keskeeeeMeraba arkadaşlar bende bugün yumurta toplandı taze transfer olacak ağrınız kaç gün sonra geçti
Süper çok sevindim hayırlı olsun. Ebru hanıma gidiyorum ben. Kaçıncı görüntüleri bunlar..Ben orda tedavi görüyorum sabah kan verdim 12.günüm yarın çıkıcak sonucum.sabah yine idrar yaptım
Transferden sonra mı yasak önce mı. Eşini almaya gonderdim az önce. Dün opu olduAnanas bizde yasaklı listesinde
Birde miğde bulantısı var bende ama genelde adette de oluyorduİnan ki bugün azaldı ağrılarım her an adet olacakmış gibi... baş dönmesi var birde terleme..İlaçlar çok heralde ondan..
Aynen bende iyiyim çok şükür bizimkiler aradılar az önce 5 tanesi döllenmiş 4 tanesi iyi kalitedeBugün nasılsınız ben daha iyiyim dune göre. Kaç tane embriyo olabildi çok merak ediyorum arasalar hemen keskeeee
Canim hayırlı olsun 1yazan kaçıncı gün yaptınBen orda tedavi görüyorum sabah kan verdim 12.günüm yarın çıkıcak sonucum.sabah yine idrar yaptım
Her zaman yasak. Maydonozda yasak.Transferden sonra mı yasak önce mı. Eşini almaya gonderdim az önce. Dün opu oldu
Evet ilk transferCanım ya herşeyde var bi hayır.. üzülme olur inşallah.. ilk transfer miydi?
Hayırlı olsunBen orda tedavi görüyorum sabah kan verdim 12.günüm yarın çıkıcak sonucum.sabah yine idrar yaptım
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.. Çok üzülme lütfen...geride dondurulmuş var
Dondurulmuş yok malesefRabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.. Çok üzülme lütfen...geride dondurulmuş var mı..nolur ağlamayın..
Benim de bi yasak listesi vermedi açıkçası ama özellikle protein ağırlıklı beslenin dediHer zaman yasak. Maydonozda yasak.
Bende öyleyim. Cok şiddetli gelıyor bazen. Anlam veremıyorım.Bu sabah belim ve karnım baya ağrıyor kızlar benim hap içsem ağrı kesici içsem içerim yani o kadar
Listeyi atayım sizeBenim de bi yasak listesi vermedi açıkçası ama özellikle protein ağırlıklı beslenin dedi
Ben Tayfun hocanın hastasıyım yumurta takibimi Ebru hoca yaptı 5.günden başladım en sondaki bugün yani 12.günSüper çok sevindim hayırlı olsun. Ebru hanıma gidiyorum ben. Kaçıncı görüntüleri bunlar..
Çift miydi senin ki de ?
Benim 3 üçüncü transfer çift 5. Gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?