- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.201
Bana da atar mısınızListeyi atayım size
Hadi inşallah kan değerin güzel çıkar. İlk transfer mi peki?Ben Tayfun hocanın hastasıyım yumurta takibimi Ebru hoca yaptı 5.günden başladım en sondaki bugün yani 12.gün5.gün embriyosu tek yumurta yaş sınırından dolayı tek koydular
Oh maşallahAynen bende iyiyim çok şükür bizimkiler aradılar az önce 5 tanesi döllenmiş 4 tanesi iyi kalitede
5.gün akşam 6. Gün sabahCanim hayırlı olsun 1yazan kaçıncı gün yaptın
Kaçıncı günler bunlarBen orda tedavi görüyorum sabah kan verdim 12.günüm yarın çıkıcak sonucum.sabah yine idrar yaptım
Evet daha önce Marmara’da aşılama yaptık 4 kereHadi inşallah kan değerin güzel çıkar. İlk transfer mi peki?
8gün kanda vermiştimHadi inşallah kan değerin güzel çıkar. İlk transfer mi peki?
Bemim kalinlik 17 cikti normal mi transferim 30 eyluldu cok kalinlasmammis miRahim kalinligina bakmadan transfer günü belirlemek de ilginç geldi bana aslinda, insallah kalinlasma olmuştur hayirlisi olsun simdiden umarim pozitif sonuc alirsin.bu arada jel de progestan oluyor evet.
Gözünüz aydın tebriklerSelam kızlar bugun 10. Gün beta hcg ölçtürdüm 304 çıktı cok sukur ıkı hafta sonra kontrol gıt dedı kalp ayısı ile keseyi gorurusunz dedı
kan sonucun cıktı mı, senle aynı gün olmuş transferimiz ama ben bakmaya korkuyorum sanırımDaha idrar geçmemiş olabilir canım dünde bende negagif çıktı . Birdahada idrar testi yapmam o ne ya . Bugün kan vericeğim ..
Maşallah8gün kanda vermiştim
Teşekkür ederim 5.gün embriyosu taze embriyoHayırlı olsunkaçıncı gün embriyosuydu donmuş muydu? Kaçıncı gün test yaptın?
Senin ne durumdaMaşallah
Ben bu gün 6.günüm erken gebelik testi yaptım negatifSenin ne durumda
Daha vermedim canım 12/30 13 gibi gidip vericem .. ama hiç umudum yok kendimden .. olmadı gibi hissediyorumkan sonucun cıktı mı, senle aynı gün olmuş transferimiz ama ben bakmaya korkuyorum sanırım
Daha varmış ama benden iki tane yaptım onlarda çıkmamıştı sonradan yaptıklarımda çıktıBen bu gün 6.günüm erken gebelik testi yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?