- 26 Aralık 2014
- 1.175
- 1.839
- 333
- 35
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.241
Hayırlısı ınsallah güzel düşünelim. Sonuc gününü bekleyelım. Moralını bozmaBen kan verdiğim gün bile bu testte çizgi görmedim herkezde bu testten yapıyo bi sorun olsa herkezde olur benim eeken gebelikte çıkıyo
En iyisi kan testi bence diğerleri kişiye göre değişiyorBen kan verdiğim gün bile bu testte çizgi görmedim herkezde bu testten yapıyo bi sorun olsa herkezde olur benim eeken gebelikte çıkıyo
simdi aradi normal devam et ilaclarina dedi anlamadim yapicak transfer boyle nasil tutucak ki iyice kalinlascakEvet gerçekten çok uzun süre .. neden kontrole sık sık çağırmadıki ? Anlamıyorum bu rahatlığını bazı doktorların cidden anlamıyorumve sinir oluyorum . Sizin doktorunuzda sorumsuzluk yapmış resmen çok güzel takip gerektiren bişey bu ben 10 gün kullandım bakıldı sonra 12 ci gün tekrar baktırdı 15 ci gün tekrar ve progrstan başlattı ..
Ya aceba 7 olmasın 17 çok uçuk kuzum ..simdi aradi normal devam et ilaclarina dedi anlamadim yapicak transfer boyle nasil tutucak ki iyice kalinlascak
Hayırlısı olsun hayırlı bir şekilde pozitif olsun inşallah hepimizinki .. benim donmuş embriom felanda yok zaten . Dahada burada yapmam. Büyük söylemeyimde çok zor oluyor gel git dene yap bak .Hadi hayırlısı benim altı erken testte negatif çıktı. Güzel haberler alırsın inşallah
İnşallahGörünmeyecek kadar silikti ama daha 1 hafta var gününe senin o kadar umutsuz olma dinlen Meryem suresini dinle sabırlı ol Allah’ın izniyle
Ben kan verdiğim gün bile bu testte çizgi görmedim herkezde bu testten yapıyo bi sorun olsa herkezde olur benim eeken gebelikte çıkıyoBende de tam tersi bu testte cok sılık cıkmıstı. Erken gebelık testınde hıc cıkmadı
Bende aynı durumdan muzdaribim. Bakmadığım eczane medikal kalmadı. Gün de iki kere hastaneye gidiyorum. Iyiki koronadan kendimi koruyorum yani. Çok moralim bozuluyo. Tedavi gördüğüm merkez bana vermedi igne ucu, ben bilmiyordum bu şekilde olduğunu. Çok sıkıntı cekiyorum şu an.Bu iğne ucunu nerden temin edebilirim kızlar bilen var mı kendı hasteneme gidemiyorum uzak başka nasıl bulabilirim
Nerde yaptırıyorsun? Memnun kalmadın mı?Hayırlısı olsun hayırlı bir şekilde pozitif olsun inşallah hepimizinki .. benim donmuş embriom felanda yok zaten . Dahada burada yapmam. Büyük söylemeyimde çok zor oluyor gel git dene yap bak .
Yok çok memmunum doktorum birtanedir .. keşke onunla almanyada krşılassaydık . Çok baif insani yanları çok olan bi doktor . Hastasına çok naiftir her saat geri dönüş yapar , Bahçecide yaptırdım . Ama mağlesef almanyada yaşıyorum ve gel git türkiyeye çok zor oluyor izini uçağı oteli herşeyi ayarlaması ne bilim çok zorNerde yaptırıyorsun? Memnun kalmadın mı?
Tebrik ederim canim gözün aydınSelam kızlar bugun 10. Gün beta hcg ölçtürdüm 304 çıktı cok sukur ıkı hafta sonra kontrol gıt dedı kalp ayısı ile keseyi gorurusunz dedı
12 günümİnşallahsenin bu gün kaçıncı gün
Haklısın allah kolaylık versinYok çok memmunum doktorum birtanedir .. keşke onunla almanyada krşılassaydık . Çok baif insani yanları çok olan bi doktor . Hastasına çok naiftir her saat geri dönüş yapar , Bahçecide yaptırdım . Ama mağlesef almanyada yaşıyorum ve gel git türkiyeye çok zor oluyor izini uçağı oteli herşeyi ayarlaması ne bilim çok zor
Yok canim 17Ya aceba 7 olmasın 17 çok uçuk kuzum ..
İnsülin iğne ucunda olabılır ıs cnm olamadı onalrı alırsın dedı hemsıreBende aynı durumdan muzdaribim. Bakmadığım eczane medikal kalmadı. Gün de iki kere hastaneye gidiyorum. Iyiki koronadan kendimi koruyorum yani. Çok moralim bozuluyo. Tedavi gördüğüm merkez bana vermedi igne ucu, ben bilmiyordum bu şekilde olduğunu. Çok sıkıntı cekiyorum şu an.
Teskr edrımTebrik ederim canim gözün aydın
Hangi ilacın iğne ucuBende aynı durumdan muzdaribim. Bakmadığım eczane medikal kalmadı. Gün de iki kere hastaneye gidiyorum. Iyiki koronadan kendimi koruyorum yani. Çok moralim bozuluyo. Tedavi gördüğüm merkez bana vermedi igne ucu, ben bilmiyordum bu şekilde olduğunu. Çok sıkıntı cekiyorum şu an.
Amin inşallah güzel sonuçların olsunHayırlı sonuçlarınız olsun inşallah .. bende dün negatif (5) günde gördüm bugün 6 cı günüm kan vereceğim .. hayırlısı olsun hepimiz için
Bi tane bulduk o kadar kısa ki ucu sıvıyı cekemeyecek. Uc kısmı çıkmıyor bi de degistiremiyorum.İnsülin iğne ucunda olabılır ıs cnm olamadı onalrı alırsın dedı hemsıre
Prolutex diye bir progesteron iğnesi. Hazır enjeksiyon halinde değil. Sıvı çözelti var içinde. Igneyi kendin alıp yapmak lazım ya da mecbur hastaneye gideceksin. Göbekten yapılıyor. Aslında kas içine de uygulanabiliyormus ama bana özellikle göbekten dediler.Han
Hangi ilacın iğne ucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?