Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

simdi aradi normal devam et ilaclarina dedi anlamadim yapicak transfer boyle nasil tutucak ki iyice kalinlascak

Hadi hayırlısı benim altı erken testte negatif çıktı. Güzel haberler alırsın inşallah
Hayırlısı olsun hayırlı bir şekilde pozitif olsun inşallah hepimizinki .. benim donmuş embriom felanda yok zaten . Dahada burada yapmam. Büyük söylemeyimde çok zor oluyor gel git dene yap bak .

Bu iğne ucunu nerden temin edebilirim kızlar bilen var mı kendı hasteneme gidemiyorum uzak başka nasıl bulabilirim
Bende aynı durumdan muzdaribim. Bakmadığım eczane medikal kalmadı. Gün de iki kere hastaneye gidiyorum. Iyiki koronadan kendimi koruyorum yani. Çok moralim bozuluyo. Tedavi gördüğüm merkez bana vermedi igne ucu, ben bilmiyordum bu şekilde olduğunu. Çok sıkıntı cekiyorum şu an.

Nerde yaptırıyorsun? Memnun kalmadın mı?
Yok çok memmunum doktorum birtanedir .. keşke onunla almanyada krşılassaydık . Çok baif insani yanları çok olan bi doktor . Hastasına çok naiftir her saat geri dönüş yapar , Bahçecide yaptırdım . Ama mağlesef almanyada yaşıyorum ve gel git türkiyeye çok zor oluyor izini uçağı oteli herşeyi ayarlaması ne bilim çok zor

Haklısın allah kolaylık versin

İnsülin iğne ucunda olabılır ıs cnm olamadı onalrı alırsın dedı hemsıre

Han
Hangi ilacın iğne ucu

Han

Hangi ilacın iğne ucu
Prolutex diye bir progesteron iğnesi. Hazır enjeksiyon halinde değil. Sıvı çözelti var içinde. Igneyi kendin alıp yapmak lazım ya da mecbur hastaneye gideceksin. Göbekten yapılıyor. Aslında kas içine de uygulanabiliyormus ama bana özellikle göbekten dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…