- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.221
Hayırlı olsun canım. İkiz mi?Selam kızlar bugun 10. Gün beta hcg ölçtürdüm 304 çıktı cok sukur ıkı hafta sonra kontrol gıt dedı kalp ayısı ile keseyi gorurusunz dedı
6 günde çıkmamışmıydı senin?Daha varmış ama benden iki tane yaptım onlarda çıkmamıştı sonradan yaptıklarımda çıktı
Sizin 3 gün embiosumu yada 5 ci günmü ? 8 ci gün olarak 9,25 biraz düşük .. ama tabi laboratuvara felanda bağlı ben profesyonel değilim tabi siz yinede bi anlayana danışın ama .Daha varmış ama benden iki tane yaptım onlarda çıkmamıştı sonradan yaptıklarımda çıktı
Gözün aydııın hayırlı uğurlu olsuuun darısı bizlere inşallah yarın test günümde yüksek sonuçlar görürm inşallahSelam kızlar bugun 10. Gün beta hcg ölçtürdüm 304 çıktı cok sukur ıkı hafta sonra kontrol gıt dedı kalp ayısı ile keseyi gorurusunz dedı
Görünmeyecek kadar silikti ama daha 1 hafta var gününe senin o kadar umutsuz olma dinlen Meryem suresini dinle sabırlı ol Allah’ın izniyle6 günde çıkmamışmıydı senin?
Gidip kan ver canım için rahatlasinKızlar 8.gün kan değerim 24.21 çıkmıştı bugün 10.günüm yarın kan vericem tekrar ama erken gebelik testinde net ikinci çizgiyi görüyorum ama şu testte görünmiycek kadar silik çıkıyo acaba değerim mi yükselmiyo sizce?
Tazemi olacaktı en az 6 en fazla 12 galiba ama 17 çok yüksek .. bence doktorunuz yapmazKizlar benim rahim kalinligi 17 cikti cok mu fazla transfer olmaz mi
DondurulmusTazemi olacaktı en az 6 en fazla 12 galiba ama 17 çok yüksek .. bence doktorunuz yapmaz
5.gün embriyosu bugün yine verdim bu kez sağlık ocağında yarın çıkıcak sonuçSizin 3 gün embiosumu yada 5 ci günmü ? 8 ci gün olarak 9,25 biraz düşük .. ama tabi laboratuvara felanda bağlı ben profesyonel değilim tabi siz yinede bi anlayana danışın ama .
Maşallah canımSelam kızlar bugun 10. Gün beta hcg ölçtürdüm 304 çıktı cok sukur ıkı hafta sonra kontrol gıt dedı kalp ayısı ile keseyi gorurusunz dedı
Kızlar duştan çıktım az önce, kanepeye ötürünca bir baktım bacağıma kan akmış. Çok kötü oldum , hemşireyi aradım, doktor normal demiş ama bildiğin adet gibi oldu. Hemen ayağımın altına yüksek minder koydum , uzanıyorum. Böyle bir şey olan varmi
Bursadayim ben gittim ve yazmadi crinone kullaniyordum hatta ama yazmadı tüp bebek icin bu yazamam dedi yaxması icin rapor olması gerekiyormuş benim raporum yoktu buyuzden de olabilir
[/QUOTE
Bursa da hangi merkeze gidiyorsunuz bende bursadayım
Ama neden bukadar yüksek çıktı doktorunuz estrofemi mi abarttı aceba ?Dondurulmus
Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah .. bende dün negatif (5) günde gördüm bugün 6 cı günüm kan vereceğim .. hayırlısı olsun hepimiz için5.gün embriyosu bugün yine verdim bu kez sağlık ocağında yarın çıkıcak sonuç
Benim normalde yuksek olurdu hep ona göre ilax vermeleri lazimdi anlamadim kontrol çok gecti zatwn ayin 8 inden beri kullaniyorim anlamadimAma neden bukadar yüksek çıktı doktorunuz estrofemi mi abarttı aceba ?
Bende de tam tersi bu testte cok sılık cıkmıstı. Erken gebelık testınde hıc cıkmadıKızlar 8.gün kan değerim 24.21 çıkmıştı bugün 10.günüm yarın kan vericem tekrar ama erken gebelik testinde net ikinci çizgiyi görüyorum ama şu testte görünmiycek kadar silik çıkıyo acaba değerim mi yükselmiyo sizce?
Evet gerçekten çok uzun süre .. neden kontrole sık sık çağırmadıki ? Anlamıyorum bu rahatlığını bazı doktorların cidden anlamıyorumBenim normalde yuksek olurdu hep ona göre ilax vermeleri lazimdi anlamadim kontrol çok gecti zatwn ayin 8 inden beri kullaniyorim anlamadim
Ben kan verdiğim gün bile bu testte çizgi görmedim herkezde bu testten yapıyo bi sorun olsa herkezde olur benim eeken gebelikte çıkıyoBende de tam tersi bu testte cok sılık cıkmıstı. Erken gebelık testınde hıc cıkmadı
Hadi hayırlısı benim altı erken testte negatif çıktı. Güzel haberler alırsın inşallahHayırlı sonuçlarınız olsun inşallah .. bende dün negatif (5) günde gördüm bugün 6 cı günüm kan vereceğim .. hayırlısı olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?