Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Daha varmış ama benden iki tane yaptım onlarda çıkmamıştı sonradan yaptıklarımda çıktı
Sizin 3 gün embiosumu yada 5 ci günmü ? 8 ci gün olarak 9,25 biraz düşük .. ama tabi laboratuvara felanda bağlı ben profesyonel değilim tabi siz yinede bi anlayana danışın ama .

Selam kızlar bugun 10. Gün beta hcg ölçtürdüm 304 çıktı cok sukur ıkı hafta sonra kontrol gıt dedı kalp ayısı ile keseyi gorurusunz dedı
Gözün aydııın hayırlı uğurlu olsuuun darısı bizlere inşallah yarın test günümde yüksek sonuçlar görürm inşallah

Kızlar 5 hafta civarı kese ıcın vajınal usg yapılıyor genelde sonradan bu cogu kısıde kanama ve bebek kayıplarına neden olmus hıc kese görmeye giden oldumu aranızda

Gidip kan ver canım için rahatlasin

Kızlar hiç yasaya olmadimi bu durumu

Bende de tam tersi bu testte cok sılık cıkmıstı. Erken gebelık testınde hıc cıkmadı

Benim normalde yuksek olurdu hep ona göre ilax vermeleri lazimdi anlamadim kontrol çok gecti zatwn ayin 8 inden beri kullaniyorim anlamadim
Evet gerçekten çok uzun süre .. neden kontrole sık sık çağırmadıki ? Anlamıyorum bu rahatlığını bazı doktorların cidden anlamıyorum ve sinir oluyorum . Sizin doktorunuzda sorumsuzluk yapmış resmen çok güzel takip gerektiren bişey bu ben 10 gün kullandım bakıldı sonra 12 ci gün tekrar baktırdı 15 ci gün tekrar ve progrstan başlattı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…