- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.261
Kızlar dün ve bugün yaptığım test 7.günümdeyim
Olur canım niye olmasın benim 19 du rahim kalınlığından değil inceliğinden korkarız demişti doktorumKizlar benim rahim kalinligi 17 cikti cok mu fazla transfer olmaz mi
Prolutex tarzı bişeyse insülin iğnesiyle yap biraz küçük evet değişmiyo ve biraz sürüyo çekmesi ama oluyo yavaş yavaş ..Bi tane bulduk o kadar kısa ki ucu sıvıyı cekemeyecek. Uc kısmı çıkmıyor bi de degistiremiyorum.
3.gun embriyosu 6.gunumde cikmadi bendede 7de coook hayali bir cizgi cikti varla yok arasiKızlar günaydın
Sabah erken test yaptım, negatif çıktı
Kaçıncı gün embiryosuKızlar 8.gün kan değerim 24.21 çıkmıştı bugün 10.günüm yarın kan vericem tekrar ama erken gebelik testinde net ikinci çizgiyi görüyorum ama şu testte görünmiycek kadar silik çıkıyo acaba değerim mi yükselmiyo sizce?
Ben yapıyorum kuzum işte tamam insülin iğnesi al yavaş yavaş sabırla çek uzun sürüyor ama olsun diğer iğneler gibi değil en azından acıtmıyo motartmıyor .. deri altına olduğu için o iğne kalınlığı ve uzunluğu yetiyor 2 hafta olacak onunla yapıyorum bi sorun yaşamadım .Prolutex diye bir progesteron iğnesi. Hazır enjeksiyon halinde değil. Sıvı çözelti var içinde. Igneyi kendin alıp yapmak lazım ya da mecbur hastaneye gideceksin. Göbekten yapılıyor. Aslında kas içine de uygulanabiliyormus ama bana özellikle göbekten dediler.
Canım nasılsın ne durumdasınProlutex tarzı bişeyse insülin iğnesiyle yap biraz küçük evet değişmiyo ve biraz sürüyo çekmesi ama oluyo yavaş yavaş ..
Bence olumsuz dusunme 8.gune kadar tekrarla belki gec tutundu belki bi tanesi tuttu beta henuz idrara gecmedi 6.gun gercekten cook erken18 eylülde transfer oldum. 5 gün embriyosu çift koyuldu.
Sanırım benim ki artık negatif
Gayet iyi canım korkma benim 19 duBemim kalinlik 17 cikti normal mi transferim 30 eyluldu cok kalinlasmammis mi
Tuttu mu peki canim gebelik oldu muGayet iyi canım korkma benim 19 du
Ama daha 6 gun daha kullanicam o zman daha cok kalinlasmaz miTuttu mu peki canim gebelik oldu mu
saol canim icim rahatladiOlur canım niye olmasın benim 19 du rahim kalınlığından değil inceliğinden korkarız demişti doktorum
Kizlar bir normal enjektör alın bir de insülin iğne ucu enjektorle çekip insülin iğne ucunu takın o şekilde oluyorBi tane bulduk o kadar kısa ki ucu sıvıyı cekemeyecek. Uc kısmı çıkmıyor bi de degistiremiyorum.
Selam canım 18 eylülde ben transfer oldum .. dün 5 ci günü yani erken gebelik testi yaptım NEGATİF.. bugünde geri döüş için corona testi vermemiz lazım o hastanede beta vericem ama negatif hissediyorumCanım nasılsın ne durumdasın
Evet çok şükür ikizlere hamileyimTuttu mu peki canim gebelik oldu mu
Canım çok erken yapmışsın inşallah kanda çıkar bugün mutlu mesut gidersinSelam canım 18 eylülde ben transfer oldum .. dün 5 ci günü yani erken gebelik testi yaptım NEGATİF.. bugünde geri döüş için corona testi vermemiz lazım o hastanede beta vericem ama negatif hissediyorum
Cok sevindim canim senin adina allah bana da gosterir insallahEvet çok şükür ikizlere hamileyim
5.günKaçıncı gün embiryosu
Evet fazla bence benimki cok 7 yi gecmediginden bayaa fazla geldi de sanki bir yerde 13u gecmemesi gerekir diye okumustum ama emin degilim cok.doktorun ne dedi peki?Bemim kalinlik 17 cikti normal mi transferim 30 eyluldu cok kalinlasmammis mi
Bende var ama işine yararsa kargoyla yollarımProlutex diye bir progesteron iğnesi. Hazır enjeksiyon halinde değil. Sıvı çözelti var içinde. Igneyi kendin alıp yapmak lazım ya da mecbur hastaneye gideceksin. Göbekten yapılıyor. Aslında kas içine de uygulanabiliyormus ama bana özellikle göbekten dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?