- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.281
Aslında biraz daha koyu çıkmalı ama bazılarında idrara geçme süresi uzun olabiliyor
Gonalf ucu var epey bendeProlutex diye bir progesteron iğnesi. Hazır enjeksiyon halinde değil. Sıvı çözelti var içinde. Igneyi kendin alıp yapmak lazım ya da mecbur hastaneye gideceksin. Göbekten yapılıyor. Aslında kas içine de uygulanabiliyormus ama bana özellikle göbekten dediler.
7 ince kabul ediliyor sanırım o şekilde transfer yapılıyor muEvet fazla bence benimki cok 7 yi gecmediginden bayaa fazla geldi de sanki bir yerde 13u gecmemesi gerekir diye okumustum ama emin degilim cok.doktorun ne dedi peki?
Aynen ben de 10. Gun gittim kontrole 14. Gun yani yarin tekrar kontrolum var. Arada kontrol etmesi gerekirdi diye dusunuyorum.Evet gerçekten çok uzun süre .. neden kontrole sık sık çağırmadıki ? Anlamıyorum bu rahatlığını bazı doktorların cidden anlamıyorumve sinir oluyorum . Sizin doktorunuzda sorumsuzluk yapmış resmen çok güzel takip gerektiren bişey bu ben 10 gün kullandım bakıldı sonra 12 ci gün tekrar baktırdı 15 ci gün tekrar ve progrstan başlattı ..
Rabbim gönlüne göre versin canımCok sevindim canim senin adina allah bana da gosterir insallah
İnşallah ama hiç umudum yok kuzum ya .. evet biraz erkendi ama olanların bir çoğuda erken gebelik testinde 5 ci gün hayalet çizgide olsa gördüCanım çok erken yapmışsın inşallah kanda çıkar bugün mutlu mesut gidersin
1inde iptal etmisti doktorum sonraki ay yapti ama tutmadi tabii.simdi farkli bir doktorda basladim 13. Gun istedigim kalinlikta degil dedi yarin tekrar kontrol var bakalim insallah artmistir7 ince kabul ediliyor sanırım o şekilde transfer yapılıyor mu
Bugün kanda az da olsa belli olur kuzum inşallah yanılan idrar testidirİnşallah ama hiç umudum yok kuzum ya .. evet biraz erkendi ama olanların bir çoğuda erken gebelik testinde 5 ci gün hayalet çizgide olsa gördü
Rabbim gönlüne göre versin canım nar suyu bol tüket1inde iptal etmisti doktorum sonraki ay yapti ama tutmadi tabii.simdi farkli bir doktorda basladim 13. Gun istedigim kalinlikta degil dedi yarin tekrar kontrol var bakalim insallah artmistir
En az 6 en fazla 13 dedi transferimde doktorum benimki galiba 8 buçuk gibi felandı transfer sırasında7 ince kabul ediliyor sanırım o şekilde transfer yapılıyor mu
İnşallahBugün kanda az da olsa belli olur kuzum inşallah yanılan idrar testidir
Kuzu bence ince yapmış transferi neden dersen ideali 10 üstü aslında tutunmaya da etkisi çok fazla kalınlığı fazla olmasının olumsuz etkisi olmaz ama ince olmasının olur demişti doktorEn az 6 en fazla 13 dedi transferimde doktorum benimki galiba 8 buçuk gibi felandı transfer sırasında
Rabbim yüzünü güldürsün canım emeklerinin karşılığını versin inşallahİnşallahçok isterim bebeğimde benimle gelsin ama içimden bişeyler beni durduruyor .. bakalım 2 saate felan sonuç çıkar diyo hastaane 13 gibi vericem
Vallaha çok kalına yapmıyorum dedi .. aman ya tutucak olsa her türlü tutacak .. canım ama bilmem hissetmiyorum diyorumya ..Kuzu bence ince yapmış transferi neden dersen ideali 10 üstü aslında tutunmaya da etkisi çok fazla kalınlığı fazla olmasının olumsuz etkisi olmaz ama ince olmasının olur demişti doktor
Amin cümlemizin canımRabbim yüzünü güldürsün canım emeklerinin karşılığını versin inşallah
Doğru nasip kısmet tabi bunlar vesileVallaha çok kalına yapmıyorum dedi .. aman ya tutucak olsa her türlü tutacak .. canım ama bilmem hissetmiyorum diyorumya ..
Kuzu bence ince yapmış transferi neden dersen ideali 10 üstü aslında tutunmaya da etkisi çok fazla kalınlığı fazla olmasının olumsuz etkisi olmaz ama ince olmasının olur demişti doktor
Çok tebrik ederim :) kaçıncı gün test yapamaya başladın gerçi ikizler erken çıkıyorEvet çok şükür ikizlere hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?