Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Aynen ben de 10. Gun gittim kontrole 14. Gun yani yarin tekrar kontrolum var. Arada kontrol etmesi gerekirdi diye dusunuyorum.

En az 6 en fazla 13 dedi transferimde doktorum benimki galiba 8 buçuk gibi felandı transfer sırasında
Kuzu bence ince yapmış transferi neden dersen ideali 10 üstü aslında tutunmaya da etkisi çok fazla kalınlığı fazla olmasının olumsuz etkisi olmaz ama ince olmasının olur demişti doktor

Kuzu bence ince yapmış transferi neden dersen ideali 10 üstü aslında tutunmaya da etkisi çok fazla kalınlığı fazla olmasının olumsuz etkisi olmaz ama ince olmasının olur demişti doktor
Vallaha çok kalına yapmıyorum dedi .. aman ya tutucak olsa her türlü tutacak .. canım ama bilmem hissetmiyorum diyorumya ..

Kızlar kalınlık işleri dr işi bozma moralini onlar senin işin en iyisi ne ise onu yapıyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…