- 28 Temmuz 2017
- 93
- 169
- 93
- 35
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.301
Bende bu iğneyi yapıyorum normal şırınga ucuyla çekip küçük olanı takıyorum sadece hastanede var bide eczanelerde küçük ucu bulamadık eşim.hastaneye gidip aldı geri yetmeyinceProlutex diye bir progesteron iğnesi. Hazır enjeksiyon halinde değil. Sıvı çözelti var içinde. Igneyi kendin alıp yapmak lazım ya da mecbur hastaneye gideceksin. Göbekten yapılıyor. Aslında kas içine de uygulanabiliyormus ama bana özellikle göbekten dediler.
İlk önce kana sonra mı idrara geçiyorBence olumsuz dusunme 8.gune kadar tekrarla belki gec tutundu belki bi tanesi tuttu beta henuz idrara gecmedi 6.gun gercekten cook erken
Sen nerde yaptırıyorsun ?Kızlar herkese merhaba bende bu sabah 2 embriyo transferi yaptırdım bekliyorum.
İnşallah bekleyen herkesin tutar
Benden 12 yumurta topladılar ama 2 tanesi 5. Güne geldi.Dondurtamadım bileMerhaba 5 yumurtamsan bir tanesi döllenmiş, moralim bozuldu. Modum düştü, yarın transfer için gideceğim.
Kanı ne gün vermem lazım :) 7-8Evet önce kana sonra idrara geçiyor
Sorun yok dedi doktorum normal dediEvet fazla bence benimki cok 7 yi gecmediginden bayaa fazla geldi de sanki bir yerde 13u gecmemesi gerekir diye okumustum ama emin degilim cok.doktorun ne dedi peki?
Bulunamayan hangi iğne ucu?Bende aynı durumdan muzdaribim. Bakmadığım eczane medikal kalmadı. Gün de iki kere hastaneye gidiyorum. Iyiki koronadan kendimi koruyorum yani. Çok moralim bozuluyo. Tedavi gördüğüm merkez bana vermedi igne ucu, ben bilmiyordum bu şekilde olduğunu. Çok sıkıntı cekiyorum şu an.
Amin inşallah duş edin nolur8. Gün ver bence canım umudunu yitirme en garanti kan sonucu inşallah güzel sonuçlar alırsın
Bu uçtanmı bulunmuyor?Bende bu iğneyi yapıyorum normal şırınga ucuyla çekip küçük olanı takıyorum sadece hastanede var bide eczanelerde küçük ucu bulamadık eşim.hastaneye gidip aldı geri yetmeyince
Ben çok erken başladım canım 6 gün kan vermeye başladım düşün 6.gün kan değerim 35 çıkmıştı 7.gün 75 darısı size insaAllahÇok tebrik ederim :) kaçıncı gün test yapamaya başladın gerçi ikizler erken çıkıyor
Evet canım önce kana sonra idrara geçiyorİlk önce kana sonra mı idrara geçiyor
12. Gün değeriniz kaçtı?Ben çok erken başladım canım 6 gün kan vermeye başladım düşün 6.gün kan değerim 35 çıkmıştı 7.gün 75 darısı size insaAllah
9.gün verdim sonra verme artık dedi doktorum 9.gün 350 Di12. Gün değeriniz kaçtı?
Hayırlı olsun şimdi ikiz hamilesiniz değil mi? Darısı başıma inşallah9.gün verdim sonra verme artık dedi doktorum 9.gün 350 Di
Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
16 EylArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
16 EylülArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?