- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.321
Evet canım rabbim nasip ederse bir kız bir erkek şuan 13 hafta bitecek rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahHayırlı olsun şimdi ikiz hamilesiniz değil mi? Darısı başıma inşallah
Hangi konuda?Kızlar dondurulmuş embriyo transferi mi yoksa taze transfer mi?
Amin canımRabbim gönlüne göre versin canım
Ay canım yaa çok teşekkür ederim. Şimdilik salı gününe kadar kullanicam . Daha sonra tekrar konusucaz. Crinone jel de buldum ekstra. Oma başlıcam.Bende var ama işine yararsa kargoyla yollarım
Hastaneden bize de bi tane verdilerBende bu iğneyi yapıyorum normal şırınga ucuyla çekip küçük olanı takıyorum sadece hastanede var bide eczanelerde küçük ucu bulamadık eşim.hastaneye gidip aldı geri yetmeyince
Göbekten yapmak için ince kısa uc. O da ya insulin iğnesi ile oluyormuş ya da aşi ucuylaBulunamayan hangi iğne ucu?
Bende de ağrı var bazen ilaç içesim geliyor inan.Merhaba banada 16 Eylül Tarihinde cift embriyo transferi yapıldı. Ilk deneme. 28 Eylül de kontrol var. BHCG bakılacak. Bu süreçte yanı transfer gününden bu güne kadar hep ağrılarım oldu.ilaclar çok ağır geliyor artık. Dilerim olumlu sonuçlanır ve onca acıyı tekrar yaşamam. Yaşayan kişilere de Allah güç kuvvet ve iyi sonuçlar versin inşallah.
Ay inşallah kan da görürüm ilkli kimyasaldı ama teşekkür ederimmasallah masallah
Off yaa çok canım sıkıldı çok üzüldümKızlar kan verdim 25.9 ve sonuç yine kimyasall çok üzgünüm rabbim hepinize sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş
Nasıl kimyasal olduğunu anladınKızlar kan verdim 25.9 ve sonuç yine kimyasall çok üzgünüm rabbim hepinize sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş
Benim (bu gün) 6 gün sabah yaptım negatif çıktıKaçıncu gün erken gebelik testi yaptınız arkadaşlar
Amin.. ben de öyle diyordum ama insanın yapası geliyor heyanlanıyor hep bi ümit arıyorDüşük çıkan beta hcg genelde kimyasal oluyor . Benim bir önceki transferde 6. Gün 10 çıktı 8. Gün 39 çıktı 4 katı yükselmişti , doktorum tebrikler hamilesin demişti ama ben anlamıştım 5. Gün embriyosu için düşüktü , sonra 45 çıktı 9. Gün yıkılmıştım , ve tabi sonuç kimyasal o yüzden birdaha asla erken bakmayacağım . Çünkü o yıkım daha ağır oluyor .düşünün benim 6. Günden itibaren idrar testlerim bile net çıkıyordu . Ne kadar az sevinirseniz yıkım o kadar az olur . Rabbim herşeyin hayırlısını versin . Bizim şer gördüklerimiz de vardır bir hayır. . Benim cumartesi 2. Transferim var ama bu defa çok rahat ve çok hazırım ..hiç bir kaygım yok ilaçların verdiği sıkıntılar dışında . Ben şunu anladım ve kabullendim olacağı varsa Olur , O nasip etmediyse biz kendimizi de paralasak Olmuyor . Uzun oldu kusura bakmayın sadece bu yolda size ufak bir destek olsun diye yazdım . Çünkü ne çektiğimizi bir biz biliriz . Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .. aratmasın İnşallah
Bunu??Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Pazar gününe kadar tutmaya çalışsam kendimi bakalımBence tekrarlayin 8.gunu idrara geçmesi zaman alır dediler tabi ben iki kimyasal yaşayınca yapmak istemiyorum dayanabilirsemBana onuncu günü gel kan ver dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?