- 26 Mayıs 2020
- 199
- 289
- 18
- 32
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.341
Amin.. ben de öyle diyordum ama insanın yapası geliyor heyanlanıyor hep bi ümit arıyor
İnşaallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz. hem ilaçların etkisi hem bekleme insanı yıpratıyor ama dayanacagizPazar gününe kadar tutmaya çalışsam kendimi bakalım
Bende de ağrı var bazen ilaç içesim geliyor inan.
Evet canım kaç eczaneye sordum yokBu uçtanmı bulunmuyor?
Cok vermişlerHastaneden bize de bi tane verdilerbaşka veremem dedi. Akşama gidince tekrar sorayim başka hemşire denk gelir belki
Canım eczane bize medicalcilere sor demisti bulazsaniz bir sor istersenEvet canım kaç eczaneye sordum yok
Bende günde 2 kere Prolutex, günde 1 kere de oksapar kullanıyorum. Göbeğimde yer kalmadı transferden beri. Allah tan crinone jel vardı elimde, Prolutex e pazartesi günü basladim daha. Hareketlerimi çok kisitliyo benim gerildi resmen karnım. Sizde de öyle bi sıkıntı oldu muCok vermişlerne saçmaya nerden bulacakmisiz 15 tane felan vermişlerdi bana tabi yetmedi hergun vuruluyorum
Hastanelere gıdıp isteyebilirmişsin oyle dedıler bıde orayı dene cnm istersenBi tane bulduk o kadar kısa ki ucu sıvıyı cekemeyecek. Uc kısmı çıkmıyor bi de degistiremiyorum.
Pazartesi ultrason için randevu var o zamana yetecek kadar aldım tekrar umarım iğneye devam etmeyiz yaa yoksa bide medicallere bakarım sürekli hastaneye gitmektense toplu alırımCanım eczane bize medicalcilere sor demisti bulazsaniz bir sor istersen
Bende günde 2 kere Prolutex, günde 1 kere de oksapar kullanıyorum. Göbeğimde yer kalmadı transferden beri. Allah tan crinone jel vardı elimde, Prolutex e pazartesi günü basladim daha. Hareketlerimi çok kisitliyo benim gerildi resmen karnım. Sizde de öyle bi sıkıntı oldu mu
İkizler oldgunu nerden anladım cnm ultrason da mı cıktıEvet çok şükür ikizlere hamileyim
Istedim canım sağolsun hemşire hanım bir tane verdiHastanelere gıdıp isteyebilirmişsin oyle dedıler bıde orayı dene cnm istersen
UCU değiştirilen insülin enjektörlrrinden al bi de yeşil iğne ucu al yeşille ilacı çek ucunu yapmak için takProlutex diye bir progesteron iğnesi. Hazır enjeksiyon halinde değil. Sıvı çözelti var içinde. Igneyi kendin alıp yapmak lazım ya da mecbur hastaneye gideceksin. Göbekten yapılıyor. Aslında kas içine de uygulanabiliyormus ama bana özellikle göbekten ded
Oksapar i bizde kendimiz yapıyoruz. Iğne ucu bulduğumuz da esim yaptı Prolutex i acımadı ama daha sonra acıyo eğilip kalkarken falan canımi yakıyo. Hemşire ye de söyledim ilaçla alakalıdır dedi.Ben kendim vuramıyorum zaten eşim sağolsun vuruyo 1 kaç yer moradi . bazen de kabarıp geçiyor pantolonların bel kısmı gelince çok agriyor
Yeşil uçlu olandan var canım diğerinden bulamadık. Hastanede o dediğinden kullanıyorlar istedim çok veremem buraya gelin yapalım dediUCU değiştirilen insülin enjektörlrrinden al bi de yeşil iğne ucu al yeşille ilacı çek ucunu yapmak için tak
Öyle düşünme canım 8.güne göre seninki iyiydi takdir allahın inşallah vakti saati gelmiştir bende 2 gün sonra yine test vereceğim ilaçlara dwvam desi drOff yaa çok canım sıkıldı çok üzüldümyarın bnmde böyle çıkıcak öyle hissediyoruum 8.gün verdiğim kan bu kadardı benim yarın 11.gün
İnş denk gelir anlatırsın durumunu cnm belkı sana toplu verırIstedim canım sağolsun hemşire hanım bir tane verdiakşam gittiğimde başka hemşire denk gelirse ona söyleyeyim bi de
Canım geçenkinde bile 43 dü değerim 2.sonra 10 a düştü drum düşük değerin ama allahtan umut kesilmez dedi 2 gün daha boşu boşuna iğne ilaç yiyeceğim desiğini yapmak zorundayımNasıl kimyasal olduğunu anladın
Canim üzülmemek elde değil benim de ilki öyle olmuştu sen kaçıncı gün idrar testi yapmıştın ve her gün mu test yaptın takip ettin miCanım geçenkinde bile 43 dü değerim 2.sonra 10 a düştü drum düşük değerin ama allahtan umut kesilmez dedi 2 gün daha boşu boşuna iğne ilaç yiyeceğim desiğini yapmak zorundayım
İsteyen varsa yollayabilirim kargoyla yakınsa elden veririmEvet canım kaç eczaneye sordum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?