Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Amin.. ben de öyle diyordum ama insanın yapası geliyor heyanlanıyor hep bi ümit arıyor

Ümit olmadan yaşayamayız , o ümit sayesinde bu kadar güçlüyüz zaten . Siz ümidinizi hep diri tutun ..beyine hep güzel sinyaller gönderin ama hep bir olumsuza da hazır olalım . İnşallah tez zamanda hayırlı haberler alırız Kaderdaşlarım

Cok vermişler ne saçmaya nerden bulacakmisiz 15 tane felan vermişlerdi bana tabi yetmedi hergun vuruluyorum
Bende günde 2 kere Prolutex, günde 1 kere de oksapar kullanıyorum. Göbeğimde yer kalmadı transferden beri. Allah tan crinone jel vardı elimde, Prolutex e pazartesi günü basladim daha. Hareketlerimi çok kisitliyo benim gerildi resmen karnım. Sizde de öyle bi sıkıntı oldu mu

Ben kendim vuramıyorum zaten eşim sağolsun vuruyo 1 kaç yer moradi . bazen de kabarıp geçiyor pantolonların bel kısmı gelince çok agriyor

UCU değiştirilen insülin enjektörlrrinden al bi de yeşil iğne ucu al yeşille ilacı çek ucunu yapmak için tak

Ben kendim vuramıyorum zaten eşim sağolsun vuruyo 1 kaç yer moradi . bazen de kabarıp geçiyor pantolonların bel kısmı gelince çok agriyor
Oksapar i bizde kendimiz yapıyoruz. Iğne ucu bulduğumuz da esim yaptı Prolutex i acımadı ama daha sonra acıyo eğilip kalkarken falan canımi yakıyo. Hemşire ye de söyledim ilaçla alakalıdır dedi.

Off yaa çok canım sıkıldı çok üzüldüm yarın bnmde böyle çıkıcak öyle hissediyoruum 8.gün verdiğim kan bu kadardı benim yarın 11.gün
Öyle düşünme canım 8.güne göre seninki iyiydi takdir allahın inşallah vakti saati gelmiştir bende 2 gün sonra yine test vereceğim ilaçlara dwvam desi dr

Canım geçenkinde bile 43 dü değerim 2.sonra 10 a düştü drum düşük değerin ama allahtan umut kesilmez dedi 2 gün daha boşu boşuna iğne ilaç yiyeceğim desiğini yapmak zorundayım
Canim üzülmemek elde değil benim de ilki öyle olmuştu sen kaçıncı gün idrar testi yapmıştın ve her gün mu test yaptın takip ettin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…