Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Canım endişelenme. Benım 8.günden beri sürekli kanamam var. 6. Haftaya kadar geldik hala kanamam oluyor. Bildiğin regl kanaması gibi. Cok şükür şimdilik iyi kuzucuk. O yuzden dua et moralini hiç bozma .

Canım endişelenme. Benım 8.günden beri sürekli kanamam var. 6. Haftaya kadar geldik hala kanamam oluyor. Bildiğin regl kanaması gibi. Cok şükür şimdilik iyi kuzucuk. O yuzden dua et moralini hiç bozma .

Allah razı olsun canım, inan çok korktum .Ilk 4 gün hiç leke olmayıp, bugün duştan sonra olunca kendimi suçladım, sıcak miydi su acaba dedim . Birde balkonu yıkayıp, çamaşır sermiştim, ondan çok korktum. Sonra tekrar gelmedi , bende uzanıyorum şimdi bisey yapmıyorum.

Canim üzülmemek elde değil benim de ilki öyle olmuştu sen kaçıncı gün idrar testi yapmıştın ve her gün mu test yaptın takip ettin mi
6.ve 7.gün çoook silik çıkmıştı dün 9.gün baya silik ama baya net di bugün kan sonucum çok düşük çıktı

Bu iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz mesela sağlık ocağında yapılır mı ama onda da hafta sonu kapalı ben hayatımda kendime hiç igne yapmadım

Kızlar kan verdim 25.9 ve sonuç yine kimyasall çok üzgünüm rabbim hepinize sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş
Benim Sonucum da geldi negatif ilaçları kesip adetin gelmesini bekliyeceğim 5-6 gün sürermiş
Kuzular canınızı sıkmayın. Yılmak yok Allah nasip edene kadar yeniden demek lazım. Dualarımız sizinle.

Evet canım ben 13 haftalık hamileyim.
Canım benimde betahcg değerlerim cok yüksek çıktı. 8.gün 156 10. Günde 560 idi. Herkes ikiz diye yorumladı ama 5+2 de ultrason yaptı doktor. Bariz tek görünüyor. Bu haftada kalp atışı için gideceğiz.2 embriyo transfer edildi hala umudum var. Senin kaçıncı haftada kesinleşti ikiz olduğu? Acaba sonradan ikinci kese görünebilir mi? Şu an 6+3 deyim. Cumartesi muayeneye gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…