- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.361
Benimde 4 tanesi döllenmiş ama ilk gün kalite söyleyemeyiz dediler 2 gün sonra tekrar arayacaklarını söyledilerAynen bende iyiyim çok şükür bizimkiler aradılar az önce 5 tanesi döllenmiş 4 tanesi iyi kalitede
Evet canım ben 13 haftalık hamileyim.İkizler oldgunu nerden anladım cnm ultrason da mı cıktı
Bir daha ver cnm takıp et Allahtan umıt kesilmezOff yaa çok canım sıkıldı çok üzüldümyarın bnmde böyle çıkıcak öyle hissediyoruum 8.gün verdiğim kan bu kadardı benim yarın 11.gün
Maşşlah benm degerlerim de yuksek de nasıl anladınız dıye sormak istedim Rabbim kucagna almak nasıp etsın inş saglıklaEvet canım ben 13 haftalık hamileyim.
Hiç canını sıkma 60 artması yeterli12.gün 387
14.gün 669
Farkli hastanelerde yapildi. İkiye katlamamis olmasina canim sıkıldı gerçi yuzde 60 artışın üzerinde deger ama sanirim ben yuksek bekliyordum. Pazartesi sabah gidecem hem kan vermeye hem keseye baktirmaya
Canım endişelenme. Benım 8.günden beri sürekli kanamam var. 6. Haftaya kadar geldik hala kanamam oluyor. Bildiğin regl kanaması gibi. Cok şükür şimdilik iyi kuzucuk. O yuzden dua et moralini hiç bozma .Kızlar duştan çıktım az önce, kanepeye ötürünca bir baktım bacağıma kan akmış. Çok kötü oldum , hemşireyi aradım, doktor normal demiş ama bildiğin adet gibi oldu. Hemen ayağımın altına yüksek minder koydum , uzanıyorum. Böyle bir şey olan varmi
Ben gittim canım ama benim 8.günden beri kanamam var. O güne özel bir artış falan hissetmedim.Kızlar 5 hafta civarı kese ıcın vajınal usg yapılıyor genelde sonradan bu cogu kısıde kanama ve bebek kayıplarına neden olmus hıc kese görmeye giden oldumu aranızda
Kan verdin mi canımAmin cümlemizin canım ♥
Canım endişelenme. Benım 8.günden beri sürekli kanamam var. 6. Haftaya kadar geldik hala kanamam oluyor. Bildiğin regl kanaması gibi. Cok şükür şimdilik iyi kuzucuk. O yuzden dua et moralini hiç bozma .
Karnimda gerginlik vardi ilk gebeligimdede oyleydi. Bilemiyorum belki ilac etkisidir okadar şiş var ki pantolonu kapatamadim bugun taş gbi karnimHamile olan arkadaşlar bir belirti hissetiniz mi
Negatif canım .Kan verdin mi canım
6.ve 7.gün çoook silik çıkmıştı dün 9.gün baya silik ama baya net di bugün kan sonucum çok düşük çıktıCanim üzülmemek elde değil benim de ilki öyle olmuştu sen kaçıncı gün idrar testi yapmıştın ve her gün mu test yaptın takip ettin mi
Daha erken değil mi? 18 eylülde olmuştu değil mi transfer ?Negatif canım .
Evet ama 0.100 de çok düşük . En azından 15 lerde slaınım olması gerekiyor 6 cı günü transfer in ve 5 ci gün embriosu... beta salgılaması başlamış olması gerekirDaha erken değil mi? 18 eylülde olmuştu değil mi transfer ?
Bu iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz mesela sağlık ocağında yapılır mı ama onda da hafta sonu kapalı ben hayatımda kendime hiç igne yapmadımProlutex diye bir progesteron iğnesi. Hazır enjeksiyon halinde değil. Sıvı çözelti var içinde. Igneyi kendin alıp yapmak lazım ya da mecbur hastaneye gideceksin. Göbekten yapılıyor. Aslında kas içine de uygulanabiliyormus ama bana özellikle göbekten dediler.
Kızlar kan verdim 25.9 ve sonuç yine kimyasall çok üzgünüm rabbim hepinize sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş
Kuzular canınızı sıkmayın. Yılmak yok Allah nasip edene kadar yeniden demek lazım. Dualarımız sizinle.Benim Sonucum da geldi negatif ilaçları kesip adetin gelmesini bekliyeceğim 5-6 gün sürermiş
Canım benimde betahcg değerlerim cok yüksek çıktı. 8.gün 156 10. Günde 560 idi. Herkes ikiz diye yorumladı ama 5+2 de ultrason yaptı doktor. Bariz tek görünüyor. Bu haftada kalp atışı için gideceğiz.2 embriyo transfer edildi hala umudum var. Senin kaçıncı haftada kesinleşti ikiz olduğu? Acaba sonradan ikinci kese görünebilir mi? Şu an 6+3 deyim. Cumartesi muayeneye gideceğim.Evet canım ben 13 haftalık hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?