- 9 Ağustos 2020
- 84
- 119
- 8
- 39
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.381
Yine doktorunu mutlaka bilgilendir canım. Bana iğne vermişti onu vuruluyorum hala. Çok işe yaramıyor ama sanırım önlem amaçlı.Allah razı olsun canım, inan çok korktum .Ilk 4 gün hiç leke olmayıp, bugün duştan sonra olunca kendimi suçladım, sıcak miydi su acaba dedim . Birde balkonu yıkayıp, çamaşır sermiştim, ondan çok korktum. Sonra tekrar gelmedi , bende uzanıyorum şimdi bisey yapmıyorum.
Hayırlı olsun canım. Tebrik ederim .Kan sonucum 136 çıktı
Hayırlı olsun canım sagsalim kucağına alırsın inşallahKan sonucum 136 çıktı
Maşallah canım kaçıncı günKan sonucum 136 çıktı
Hayırlı olsun gözünüz aydınKan sonucum 136 çıktı
Merhaba 5+2 de gittiğinizde kalp atışını duydunuz mu acaba bende şuan 5+5 deyim doktora gitmedim dahaCanım benimde betahcg değerlerim cok yüksek çıktı. 8.gün 156 10. Günde 560 idi. Herkes ikiz diye yorumladı ama 5+2 de ultrason yaptı doktor. Bariz tek görünüyor. Bu haftada kalp atışı için gideceğiz.2 embriyo transfer edildi hala umudum var. Senin kaçıncı haftada kesinleşti ikiz olduğu? Acaba sonradan ikinci kese görünebilir mi? Şu an 6+3 deyim. Cumartesi muayeneye gideceğim.
Ben de dün transfer oldum. Hastanede yattıktan sonra eve geçtiğimde uzandım bütün gün bir tek lavaboya kalktım birkaç kere. Onun dışında ananas ve kabak çekirdeği yedim ekstra olarak. Bir de 2 lt su içmeye çalışıyorum.Kizlar transfer gününu nasıl geçirdiniz ben çok korkuyorum hareket ettikce..bı beş dk yürüdüm sanki yok gibi geliyor(
Eşim yapıyor. Bende yapamıyorum kendime. Hiç denemedjm aslındaBu iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz mesela sağlık ocağında yapılır mı ama onda da hafta sonu kapalı ben hayatımda kendime hiç igne yapmadım
Canım için rahat olsun. Bende de ilk zamanlar böyle bir endişe vardı. Hatta yavas yavas yürüyordum sanki hızlı gidersem düşer diye korkuyordum. Ağır spordan, iş yapmaktan, yükseğe uzanmaktan sakın. Kendini çok yorma yeter.Kizlar transfer gününu nasıl geçirdiniz ben çok korkuyorum hareket ettikce..bı beş dk yürüdüm sanki yok gibi geliyor(
Yok canım duyulmadı bu hafta duyarız dedi doktor. Heyecanla bekliyorum bende.Merhaba 5+2 de gittiğinizde kalp atışını duydunuz mu acaba bende şuan 5+5 deyim doktora gitmedim daha
Çok sağol inşallahVar canım silik ama belli hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun. Çift çizgi görünüyorKızlar bi bakın benmi yanlıs görüyorum varmi bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?