Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Yine doktorunu mutlaka bilgilendir canım. Bana iğne vermişti onu vuruluyorum hala. Çok işe yaramıyor ama sanırım önlem amaçlı.

Kizlar transfer gününu nasıl geçirdiniz ben çok korkuyorum hareket ettikce..bı beş dk yürüdüm sanki yok gibi geliyor(

Merhaba 5+2 de gittiğinizde kalp atışını duydunuz mu acaba bende şuan 5+5 deyim doktora gitmedim daha

Kizlar transfer gününu nasıl geçirdiniz ben çok korkuyorum hareket ettikce..bı beş dk yürüdüm sanki yok gibi geliyor(
Ben de dün transfer oldum. Hastanede yattıktan sonra eve geçtiğimde uzandım bütün gün bir tek lavaboya kalktım birkaç kere. Onun dışında ananas ve kabak çekirdeği yedim ekstra olarak. Bir de 2 lt su içmeye çalışıyorum.

Canım için rahat olsun. Bende de ilk zamanlar böyle bir endişe vardı. Hatta yavas yavas yürüyordum sanki hızlı gidersem düşer diye korkuyordum. Ağır spordan, iş yapmaktan, yükseğe uzanmaktan sakın. Kendini çok yorma yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…