Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Beni aradılar transferim yarın yapılacakmış. 2 embriyo iyi gelişim göstermiş. Yanı 3. gün transferi olacak. Inşallah tutunabilir
Inşallah tutunur canım kalbini ferah tut hayırlı olur inşallah bugün aradılar beni ama transferden söz etmediler gelişimleri iyi gidiyor dedi 5 taneyle devam ediyoruz
Sizin kactane embriyo kalmış
Hangi şehirde yapıyorsunuz

Ben de ya
Progesteron degerinin 1 den dusuk olmasi istenmez. Hatta tam tersine yuksek olmasi iyidir. 10-20 arasi cikarsa benim doktorum mesela igne vermio ama 10 dan asagi olursa transfer gunu, igneye basla diyor

Ben yaşadım canım bugün 7.gunum transfer gününden 5.gune kadar sağ bacağım ve kasiğim çok ağrıdı şimdi kalmadı. Sanırım yatmaktan ve kullandığımiz ilaçlardan olabilir.

Kizlar bende yarın için randevu aldım yine de içim rahat etsin diye yarın transferden gününü saymazsam 21. Gün bakalım kese inşallah görünür karından
Canım inşallah görürsün. Daha once goren arkadaşlar var ama karından mi gördüler vajinal mo bilmiyorum.

Testte poztif cikip ayni gun kanin 1.9 cikmasi garip cunku o testler 1.9 u algilayamazdi. 10 ustu falansa idrar testleri cift cizgi goateriyor. Iki ihtimal var ya kimyasal oldu karisti degerler boyle veya kan testi sonucu yanlis. Insallah ikincisidir ama sen kendini yine de digerine hazirla ama yaşın çok geç umutsuzluğa kapılcak bi durum yok hiç

Bu konu benim de çok kafama takılıyor
Benim doktor dondurulmuş transfer hazırlığında hiç kandan progesteron tahlili istemedi, es mi geçiyor acaba bu konuyu ya offff

Ben de ya

Progesteron degerinin 1 den dusuk olmasi istenmez. Hatta tam tersine yuksek olmasi iyidir. 10-20 arasi cikarsa benim doktorum mesela igne vermio ama 10 dan asagi olursa transfer gunu, igneye basla diyor
bence tahlil yapılan yerin değerlerine göre değişiyor. benım doktorumda 1in altına transfer yapıyor.

Dondurulmuş transferi öncesi hepinizin kandan progesteron değerine bakıldı mi kızlar özellikle pozitif sonuç alanlar bize bilgi verebilir mi.
Bi adetimle gidince doktora bem söylesem mi,vallahi adam kovacak beni em sonunda bu gidisle

Ben çarşamba günü dondurulmuş transferi oldum. Ilk adetli gittiğimde 9 tüp kan aldılar bir de çarşamba günü kan aldılar transfer günü yani

Bu konu benim de çok kafama takılıyor
Benim doktor dondurulmuş transfer hazırlığında hiç kandan progesteron tahlili istemedi, es mi geçiyor acaba bu konuyu ya offff
Transfer günü bakmayı planlıyor olabilir
bence tahlil yapılan yerin değerlerine göre değişiyor. benım doktorumda 1in altına transfer yapıyor.
Emin misiniz canım ya ben yabancı makaleler okudum hep bu değerlerden bahsediliyor hatta türk doktorların da okudum. Senin dediğin transfer günü için değildir belki

Ben çarşamba günü dondurulmuş transferi oldum. Ilk adetli gittiğimde 9 tüp kan aldılar bir de çarşamba günü kan aldılar transfer günü yani
Ya benim doktor sadece ultrasonla bakıyor.
Ilk muayene adetin 2.gunu oldu. 1 hafta sonra da iknci ultrason oldu.ve o gün de zaten 1 hafta sonrasına transfer gunu verdi

Transfer günü bakmayı planlıyor olabilir

Emin misiniz canım ya ben yabancı makaleler okudum hep bu değerlerden bahsediliyor hatta türk doktorların da okudum. Senin dediğin transfer günü için değildir belki
yok canım hatta sonuç kağıdında bıle referans değerler arasında 10 lu rakam yok.bence labaratuardab labaratuara degısıyor.

Ya benim doktor sadece ultrasonla bakıyor.
Ilk muayene adetin 2.gunu oldu. 1 hafta sonra da iknci ultrason oldu.ve o gün de zaten 1 hafta sonrasına transfer gunu verdi
Ben de 3.gunu gittim. Hem muayene hem kan tahlili oldum. 1 hafta sonra sadece muayene etti kan almadı transfer tarihi verdi sadece. Transfer günü tekrar kan verdim

4 tane kalmış 2si iyi gelişim gösteriyor dedi. Diğer ikiside iyiymiş fakat biraz yavaşmış gelişimleri.. ankarada yaptırıyorum ben. Inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Benim dondurulmuş transferdi canım. Sadece tedaviye başladığımızda 6 tüp kan aldılar. Daha sonra opu dan iki gün once aldılar e2 ve progesteron için. Sonra rahim dinlendirme uyguladık. Transfer hazırlığında ya da transfer günü kan almadılar istemediler. Ama sonucum pozitif benim

Sağol canım.yani doğru anladım dimi. Dondurulmuş transferi hazırlığında hiç kan almadılar sadece ultrasona girdin?
Hayırlı Olsun bu arada

Sağol canım.yani doğru anladım dimi. Dondurulmuş transferi hazırlığında hiç kan almadılar sadece ultrasona girdin?
Hayırlı Olsun bu arada
Sağol canım Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Evet transfer hazırlığında kan vermedim hiç. Sadece ultrason da rahim kalınlığına baktı. Transfer öncesi progesteron takviyesine başlamıştık. Bir hafta önce günde iki kere crinone jel kullanıyordum estrofem le beraber

İnşallah canım bu sefer mutluluktan ağlıcaz bende hemen hemen aynı ilaçları kullanıyorum sen kaç yıllık evlisin
5 yillik evliyim , ama bu 3.denemem ( tabi her bir denemede 2 kere yumurta toplandi pooling yapmak icin , o yuzden 6. Yumurta toplamadan sonra ilk defa transfer asamasina gelebildim ) inşallah olur bu sefer

O zaman şunu anladım ben. Dondurulmuş embriyo transferinde progesteron seviyesinin önemi yok. Zaten embriyonun tutunabilmesi için progesteronun yükselmesi lazım. Doktorların istediği rahim kalınlığını etkilemeden progesteronun kontrollü yükselmesi. Yoksa progesteron yükselmez ise embriyo tutunamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…