Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Canım benim doktorum tam tersini söyledi. Sürekli yatanların tutmuyor hatta bununla alakalı bilimsel araştırmalar var dedi. Sakın sürekli yatmak gibi bi hata yapma dedi. Kendini çok yormadan ağır kaldırmadan normal hayatına dönmelisin ve yürüyüş yap evin içinde de olsa dedi. Kan dolaşımı önemliymiş. Yatmak rahimin beslenmesini engelliyormuş

Ben de pko, benim de ilk denemem ve bi gün arayla transfer olmuşuz. Ben de 12. Günden önce test yapmayacağım sonuç net olsun istiyorum oldu olmadı yıpratır insanı. İnşallah peş peşe pozitifler alırız

merhaba canım
Bugün 14.Gün ya ultrason takibin de tek kese gözüktü haftaya tam emin olabilirim ancak ..3541 değerim normalin baya üstü bakalım haftaya cuma tekrar gideceğim..

Ahh canım ahh bilmiyorum çok karışığım umarım yarın pozitif görürüm ama hiç ümidim kalmadı inşallah senin iyi olur

Ben de pko, benim de ilk denemem ve bi gün arayla transfer olmuşuz. Ben de 12. Günden önce test yapmayacağım sonuç net olsun istiyorum oldu olmadı yıpratır insanı. İnşallah peş peşe pozitifler alırız
İnşallahh valla çok heyecanlı ya günler geçmek bilmiyor ama erken yaparsak negatif çıkabilir sonra üzüntüden olacağı varsa da olmayabilir o yüzden beklemeliyiz sonucundan mutlaka haberdar et

Bu 2. Denemem zaten çok yıprandım 5-6 ay dinlenirim eğer gebelik yoksa kendimi biraz dinlendirmem gerek canım çok yoruldum maddi manevi
Doğru insan gerçekten yıpranıyormuş bu süreçte benim ilk denemem ama ilaçlar iğneler beklemek... baya yıprandım Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkartmasın eğer olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir sadece vakti daha gelmemiştir dinlenmek iyi gelir bence de hiç ummadığımız anda kendiliğinden bile olabilir tanıdığım çok kişi var böyle herşey kafada bitiyor bence

Benimde 21 Eylül hepimiz için hayırlısı neyse o olsun hangi ilaçları kullanıyorsun
Canim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin, hepimizi sevincten aglatsin insallah haftaya , su an kullandigim ilaclar bunlar :
Oksapar igne ( kan sulandirici )
Estrofem ( gunde 4 defa )
Progestan kapsul ( 3 vajinal ,1 tane de agizdan )
Progestan Dex iğne ( gunde 1 )
Bir de tedavi boyunca hep kullandigim vitaminler ( İnofolic combi, dhea vs gibi )

Kızlar selamlar bir sorum var. Transfer yapılmadan 1 hafta öncesinden progesteron kullanmaya başlıyoruz. Ama transfer öncesinde de deperin 1 den düşük olması iateniyor. Doğal olarak sabah akşam progesteron takviyesi aldığımız için transferden önceki gün yüksel çıkıyor. Şimdi bu durumda transfer yapılamaz mı? Madem 1 altında değer isteniyor o zaman neden progesteron takviyesi yapılıyor transfer öncesi?

Bende aynı durumdayım şu an 1 ekim transfer 30 eylülde progestan için tahlil istedi yüksek çıkarsa iptal dedi ama kaç tane de progestan iğnesi ilacı verdi anlamadım.. tahminimce yumurtalar 5 gün boyunca dışarda gelişim gösteriyor ve normalde vücutta bu durum olsa beş günde progestan artmış olacağı için önceden vücudu hamile gibi hazırlaması.. sordum yüksek çıkma ihtimali olur mu peki diye iptal olur mu bu yüzden diye sanmıyorum kontrol amaçlı dedi...

İnşallah canım bu sefer mutluluktan ağlıcaz bende hemen hemen aynı ilaçları kullanıyorum sen kaç yıllık evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…