- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.721
Beni de pazartesi cagirdi kese icin 18.gun oluyor bende cok emin degilim gorunecegindenKizlar bende yarın için randevu aldım yine de içim rahat etsin diye yarın transferden gününü saymazsam 21. Gün bakalım kese inşallah görünür karından
Canım benim transferden 1 hafta önce bakıldı ve değerim çok.dusuk çıkınca transfer den 5 gün önceden iğneye başlattıDondurulmuş transferi öncesi hepinizin kandan progesteron değerine bakıldı mi kızlar özellikle pozitif sonuç alanlar bize bilgi verebilir mi.
Bi adetimle gidince doktora bem söylesem mi,vallahi adam kovacak beni em sonunda bu gidisle
Ediyorum hepimize tüm bekleyenlerehayırlı olsun canım bize de dua et
Sürekli yatmıyorum aslında canım. Kan akışının olması için saat başı 10 dakikalık yürüyüşler yapıyorum. Sadece ev işi yapmıyorum ama dün biraz yürüyüşü abartmış olabilirim belki de vücut yoruldu bilmiyorum. İlaçlardan dolayı tüm belirtileri ilaçların etkisi diye düşünüyorum. Gerçi birkaç saat önce çoook açık pembe bir akıntım olmuş ama bir daha olmadı.Ben yaşadım canım bugün 7.gunum transfer gününden 5.gune kadar sağ bacağım ve kasiğim çok ağrıdı şimdi kalmadı. Sanırım yatmaktan ve kullandığımiz ilaçlardan olabilir.
Ben de cevap arıyorum canım, sen doktorla görüştün mu hiç bunuO zaman şunu anladım ben. Dondurulmuş embriyo transferinde progesteron seviyesinin önemi yok. Zaten embriyonun tutunabilmesi için progesteronun yükselmesi lazım. Doktorların istediği rahim kalınlığını etkilemeden progesteronun kontrollü yükselmesi. Yoksa progesteron yükselmez ise embriyo tutunamıyor.
Yani bu kadar da sorumsuz degillerdir heralde diye düşünmek istiyorum.ben de adet bekliyorum olunca gideceğim hazırlık icin doktora.yuzumu kızartıp sorayim bariO zaman şunu anladım ben. Dondurulmuş embriyo transferinde progesteron seviyesinin önemi yok. Zaten embriyonun tutunabilmesi için progesteronun yükselmesi lazım. Doktorların istediği rahim kalınlığını etkilemeden progesteronun kontrollü yükselmesi. Yoksa progesteron yükselmez ise embriyo tutunamıyor.
Oyyy kıyamam yaaa duam seninle kuzum Alalhım gönlünün muradını versin insallah gönlünü ferah tut kuzum sendeki heyecanı anlayabiliyorum mübarek Cuma hürmetine insallah sağlıklı bir gebelik nasip etsin RabbimEvet beklim bencede olmayacak böyle pazar günü veririm dediğiniz günü kan testini
Bence iyi yapıyorsun ben de 3.gunden sonra ev işlerini ufaktan yapmaya başladım süpürme falan yok da öyle yemek mutfak işleri gibi. Birşey olmaz inşallah tutunmustur minnaklarimiz.Sürekli yatmıyorum aslında canım. Kan akışının olması için saat başı 10 dakikalık yürüyüşler yapıyorum. Sadece ev işi yapmıyorum ama dün biraz yürüyüşü abartmış olabilirim belki de vücut yoruldu bilmiyorum. İlaçlardan dolayı tüm belirtileri ilaçların etkisi diye düşünüyorum. Gerçi birkaç saat önce çoook açık pembe bir akıntım olmuş ama bir daha olmadı.
Vallaha ilkinde rahat davrandım yatmadım tutmadı bunda benim doktorumda iki gün yat dedi bende yattım jelden jele 15 dk yürüyoruz zaten benim budefa tuttu.ayrıca bir yıldır bura dışında tüp bebek gruplarımız var orda çok arkadaşım oldu hepsi çokşükür hamile Aynı tekniği uyguladık sürekli.tercih meselesi siz yatmamışsınız tutmuş bizim böylr tuttuCanım benim doktorum tam tersini söyledi. Sürekli yatanların tutmuyor hatta bununla alakalı bilimsel araştırmalar var dedi. Sakın sürekli yatmak gibi bi hata yapma dedi. Kendini çok yormadan ağır kaldırmadan normal hayatına dönmelisin ve yürüyüş yap evin içinde de olsa dedi. Kan dolaşımı önemliymiş. Yatmak rahimin beslenmesini engelliyormuş
Evet canım adetin 3günü dahil her gittiğimde progesteron özellikle bakıldı ,bir önceki taze transferde tutmamıştı çünkü progesteron yüksekti ilaçlardan olabilir demişti doktorum yinede denemek istedim tutmadı... 8 ay sonra tekrar denedim bende..Doktoruma hatırlattım hocam hormon yine yükselirse fazla iptal etmek istiyorum dedim ..birde standart vitamin takviyesi.Progesteron,estrofem olmasın gebelik aşısı varmış onuda kullanmak istiyorum dedim .. ssk karşılamıyor aşıyı ama..öyle güzel sonuç alınca şimdi aşının etkisi var diyorum...transferden sonra 40 dk sonra lavaboya gittim.. sonra yürüyüp otoparka gittim yavaşça...eşim namaza gitmişti..eve geldim 2 gün boyunca lavabo hariç hiç kalkmadım yattım ...sonra evimin işlerini yaptım..Rabbim hepinizden razı olsun bol tövbe edin.. İnşallah güzel haberler alırız hepinizden...Galaxyeliz61 sIzin donmuş transferdi degil mi,transfer oncesi kandan progesteron degerinize bakıldı mi
Canım seninki estrofemsiz doğal transfer oldu sanırım öyle miEvet canım adetin 3günü dahil her gittiğimde progesteron özellikle bakıldı ,bir önceki taze transferde tutmamıştı çünkü progesteron yüksekti ilaçlardan olabilir demişti doktorum yinede denemek istedim tutmadı... 8 ay sonra tekrar denedim bende..Doktoruma hatırlattım hocam hormon yine yükselirse fazla iptal etmek istiyorum dedim ..birde standart vitamin takviyesi.Progesteron,estrofem olmasın gebelik aşısı varmış onuda kullanmak istiyorum dedim .. ssk karşılamıyor aşıyı ama..öyle güzel sonuç alınca şimdi aşının etkisi var diyorum...transferden sonra 40 dk sonra lavaboya gittim.. sonra yürüyüp otoparka gittim yavaşça...eşim namaza gitmişti..eve geldim 2 gün boyunca lavabo hariç hiç kalkmadım yattım ...sonra evimin işlerini yaptım..Rabbim hepinizden razı olsun bol tövbe edin.. İnşallah güzel haberler alırız hepinizden...
Progesteron değerinize bakıyor mu doktorunuzSelamlar. Bende donmuş transferi olacağım 2 ya da 3 ekimde. Yarınki kontrolde belli olacak inşallah..
Estrofem 4 günde bir belime bant var ,hap iğne yok yani...vitamin olarakta sadece b12 ama progesteron hapı iğnesi fitili hepsi varCanım seninki estrofemsiz doğal transfer oldu sanırım öyle mi
Hayir bakmıyor.Progesteron değerinize bakıyor mu doktorunuz
Merhaba bana jel vermediler, jelin amacı ınedirBende günde 2 kere Prolutex, günde 1 kere de oksapar kullanıyorum. Göbeğimde yer kalmadı transferden beri. Allah tan crinone jel vardı elimde, Prolutex e pazartesi günü basladim daha. Hareketlerimi çok kisitliyo benim gerildi resmen karnım. Sizde de öyle bi sıkıntı oldu mu
Benimde sadece ultrason muayane si oluyor. Kafanız niye karıştı?Kafam iyice karıştı. Benim doktor sadece ultrasonla rahim kalınlığını takip ediyor. Bi sorayim bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?