- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.741
Bir-çok kişinin kanda progesteron değerine bakılmış transferden önce.benim doktor niye atlıyor ki bunu o yüzden kafam karıştıBenimde sadece ultrason muayane si oluyor. Kafanız niye karıştı?
Özelde de olsa devlette de olsa bunu guzel bir dille doktoruna sor .benim hem rahmim çok ince idi kalınlaşmasini bekledik hemde progestan değerim 0 li idi . O yüzden transfer den önce ve sonra günde 2 doz iğne verdi . Henüz transfer olmadıysan kafanda soru olmadan sor bunuKafam iyice karıştı. Benim doktor sadece ultrasonla rahim kalınlığını takip ediyor. Bi sorayim bakalım ne dicek
Medikalcilerde çok var arkadaşlar ordan bulabilirsinizBende bu iğneyi yapıyorum normal şırınga ucuyla çekip küçük olanı takıyorum sadece hastanede var bide eczanelerde küçük ucu bulamadık eşim.hastaneye gidip aldı geri yetmeyince
transfer bellimi. mesela benım ılk başta bakmadılar rahım kalınlıgı ıstedıgı sevıyeye gelınce progesteronuma bakıldı.uygub kalınlık oluncada iğneye başladım o esnada progesteron degerım cıktı ve benı arayıp transfer gunumu söyledır. belkı sızın doktorunuzda bu şekılde ilerliyordur. bir sorun derım. her doktorun protokolu uygulana şeklı farklı oluyorBir-çok kişinin kanda progesteron değerine bakılmış transferden önce.benim doktor niye atlıyor ki bunu o yüzden kafam karıştı
Ben aslında gecen ay transfere hazırlanıyordum.adetin 2. Gunu estrofem e başladım. 1 hafta s9nra ikinci kontrolde rahim 8 mm idi ve doktor bir hafta sonrasına transfer gunu verdi. Ama ben başka bir nedenle bu aya bıraktım transferi.transfer bellimi. mesela benım ılk başta bakmadılar rahım kalınlıgı ıstedıgı sevıyeye gelınce progesteronuma bakıldı.uygub kalınlık oluncada iğneye başladım o esnada progesteron degerım cıktı ve benı arayıp transfer gunumu söyledır. belkı sızın doktorunuzda bu şekılde ilerliyordur. bir sorun derım. her doktorun protokolu uygulana şeklı farklı oluyor
İnşallah canım inşallah5 yillik evliyim , ama bu 3.denemem ( tabi her bir denemede 2 kere yumurta toplandi pooling yapmak icin , o yuzden 6. Yumurta toplamadan sonra ilk defa transfer asamasina gelebildim) inşallah olur bu sefer
hayırlısı olsun ınsallah siz doktorunuza sorun derım sonucta o kadar emek harcıyoruz bazen unutabılırler cok hastaları var cunku. hatırlatın :)Ben aslında gecen ay transfere hazırlanıyordum.adetin 2. Gunu estrofem e başladım. 1 hafta s9nra ikinci kontrolde rahim 8 mm idi ve doktor bir hafta sonrasına transfer gunu verdi. Ama ben başka bir nedenle bu aya bıraktım transferi.
bende 5 gun kala başladım. şimdş beklıyorum 10. gunumdeyım. mesela burda herkesın doktoru 10-12. gub test ıstemıs. benımkı 15. gun ıstedı. korkumdan erkende yapamıyorum. allah ısteyen herkese nasip etsin inşallahTransfere 5 gün kala da progestan a baslicaktim
hayırlı olsun canım allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsınKızlaaaarrrr biliyorsunuz bugün kese kontrolümüz vardı , doktor karından muayeneye başladı keseyi gördü , ultrasona göre 5+1 yolk kesesinide gördü çok şükür elhamdülillah ama benim yüzüm düştü , doktorum sevinmedin bir tepki vermedin dedi, hocam tek keseden bahsediyorsunuz 1 kese daha olacak ilk keseden 5/6 gün sonra tutundu bana hissettim ben iki kese olacak dedim , Başka bir dok. Muayenemi oldun dedi hayir hocam sadece hissettigimi söylüyorum dedim , ozaman bana güven Vaginadan bir bakalım dedi , yok kalsın dediysemde bukez " " beni çok etkiledin bakmazsam aklım sende kalır dedi " ikna etti beni , veeee birde ne görelim ikinci kesemiz de var 4+2 tahmin ettiğim gibi 5/6 gün geriden geliyor , doktor çok umutlu bakmadı ama sen bukadar inanmışsın hissetmişsin inanıyorum bununda kalp atışını duyacağız dedi git ne yapıyorsan aynen devam et , 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğiz Kızlar MAAŞALLAH deyin lütfen Rabbim şu mutluluğu hepinize yaşatsın inşaallah Hayırlısıyla benimkilerede Can versin , nefes versin , güç versin , sağlıcakla kucagima almayida nasip etsin Yüce Allah'ım ❤
İlk denemeniz mi? Taze transfer mi donmuş mu olacaksiniz?Bir-çok kişinin kanda progesteron değerine bakılmış transferden önce.benim doktor niye atlıyor ki bunu o yüzden kafam karıştı
Aminnnn canııııımmm aminnn okadar yürekten amin diliyorum ki , rabbim herkesin yüzünü güldürsün eksiğini tamamlasın inşaallahhayırlı olsun canım allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsındarısı başımıza
2. Denemem.ilk denememde gebelik oldu fakat düşük yaptım.İlk denemeniz mi? Taze transfer mi donmuş mu olacaksiniz?
Her gidisimde muayeneden once veya sonra mutlaka kana yolladilar beni. E nabizdan takip ettim progesteron e2 ve bi kac degere daha bakilmis duzenli olarak.Bir-çok kişinin kanda progesteron değerine bakılmış transferden önce.benim doktor niye atlıyor ki bunu o yüzden kafam karıştı
Her
Her gidisimde muayeneden once veya sonra mutlaka kana yolladilar beni. E nabizdan takip ettim progesteron e2 ve bi kac degere daha bakilmis duzenli olarak.
Maşallah Allah'ım kalp atışlarını dahil kucağına almayı da nasip etsin inşallah ve bizlere de o gül haberi duymayi nasip etsin inşallahKızlaaaarrrr biliyorsunuz bugün kese kontrolümüz vardı , doktor karından muayeneye başladı keseyi gördü , ultrasona göre 5+1 yolk kesesinide gördü çok şükür elhamdülillah ama benim yüzüm düştü , doktorum sevinmedin bir tepki vermedin dedi, hocam tek keseden bahsediyorsunuz 1 kese daha olacak ilk keseden 5/6 gün sonra tutundu bana hissettim ben iki kese olacak dedim , Başka bir dok. Muayenemi oldun dedi hayir hocam sadece hissettigimi söylüyorum dedim , ozaman bana güven Vaginadan bir bakalım dedi , yok kalsın dediysemde bukez " " beni çok etkiledin bakmazsam aklım sende kalır dedi " ikna etti beni , veeee birde ne görelim ikinci kesemiz de var 4+2 tahmin ettiğim gibi 5/6 gün geriden geliyor , doktor çok umutlu bakmadı ama sen bukadar inanmışsın hissetmişsin inanıyorum bununda kalp atışını duyacağız dedi git ne yapıyorsan aynen devam et , 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğiz Kızlar MAAŞALLAH deyin lütfen Rabbim şu mutluluğu hepinize yaşatsın inşaallah Hayırlısıyla benimkilerede Can versin , nefes versin , güç versin , sağlıcakla kucagima almayida nasip etsin Yüce Allah'ım ❤
Çok mutlu oldum canım benim gozunaydin diiger bebisde arayı kapatıp sımsıkı tutunacak annesineKızlaaaarrrr biliyorsunuz bugün kese kontrolümüz vardı , doktor karından muayeneye başladı keseyi gördü , ultrasona göre 5+1 yolk kesesinide gördü çok şükür elhamdülillah ama benim yüzüm düştü , doktorum sevinmedin bir tepki vermedin dedi, hocam tek keseden bahsediyorsunuz 1 kese daha olacak ilk keseden 5/6 gün sonra tutundu bana hissettim ben iki kese olacak dedim , Başka bir dok. Muayenemi oldun dedi hayir hocam sadece hissettigimi söylüyorum dedim , ozaman bana güven Vaginadan bir bakalım dedi , yok kalsın dediysemde bukez " " beni çok etkiledin bakmazsam aklım sende kalır dedi " ikna etti beni , veeee birde ne görelim ikinci kesemiz de var 4+2 tahmin ettiğim gibi 5/6 gün geriden geliyor , doktor çok umutlu bakmadı ama sen bukadar inanmışsın hissetmişsin inanıyorum bununda kalp atışını duyacağız dedi git ne yapıyorsan aynen devam et , 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğiz Kızlar MAAŞALLAH deyin lütfen Rabbim şu mutluluğu hepinize yaşatsın inşaallah Hayırlısıyla benimkilerede Can versin , nefes versin , güç versin , sağlıcakla kucagima almayida nasip etsin Yüce Allah'ım ❤
Çünkü 2 transfer yapıldı , Allah'a hergün el açıp dua ederken yavrularıma can ver diyerek dua ettim , ilk tuttuğunu da hissetmiştim aradan 5/6 gün sonra ilk hissettigimi diğer kasığımda hissedince bildim , analık duygusu işte , rabbim gönlüme düşürdüMaşallah Allah'ım kalp atışlarını dahil kucağına almayı da nasip etsin inşallah ve bizlere de o gül haberi duymayi nasip etsin inşallah ♥ama nasıl hissettin ? Yani ciddi ciddi ikitane olduğunu doktor dahi görmeden nasıl hissedebildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?