Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Oy güzel kuzum demi nasıl hisler ... Aslında ilk içimize verdikleri an itibariyle ben ağladım tutamadım kendimi hem dua ettim hem ağladım doktorum dahil hemşireler dedi yapma ağlama diye ama elimde olmadı onları içimde o anda koymaları çünkü canliydilar onu en azından biliyorum ... Seni iyi anlıyorum . Dilerim bana da aynısı nasip olur benimde 2 tane inşallah ikisi tutunmustur ama tekine razıyım duaciyim hepimize bizimle aynı kaderi yaşayan herkese herkese kendime dua edince ediyorum lütfen hepimiz birbirimize dua edelim Allah'ım bizlere yavrularımızı nasip etsin inşallah seni canı gönülden tebrik ediyorum güzel anne , sen gönlünü ferah tut ve hiç kasma ve üzme kendini olabildiğince güzel beslenip sağlığına dikkat edip duanı et yavrularına ... Ve biz müjdeli haberi bekleyen kardeşlerinede tekrardan gözün aydın kalbin hep mutlu olsun

İnşallah tutunmuşlardır Ayın 21 inde pazartesi günü transferim yapıldı. Senin?

Okurken birdaha agladim , bende öyle transfer edildi ağladım , kanda pozitifi gördük ağladım , hergün hem ağladım hem dua ettim bugün yine ağladım ama bukez hep mutluluktandı Bende canım hergün ki dualarima hepimizi dahil ediyorum , inşaallah rabbim herbirimizi çok bekletmeden bezdirmeden bebeklerimize kavuştursun Güzel dileklerin için çok tşk ederim Allah razı olsun canım Rabbim senide muradına kavuştursun inşaallah

Biz farkliyiz aslında normal yolla gebe kalanlar eğer kızmayın nolur bana biz onlardan inanın bir kat daha fazla anneyiz ... Çünkü biz neler yaşadığımızı birtek biz ve Allah biliyor, ne eş ne bir başkası bilmiyor sadece biz bizi biliyoruz ,bu yollarda hepimizin kalbi nasıl attığını... Hep annelik güdülerim fazla idi hep çocukluğumdan beri korumacı merhametli şefkatli ama bu yola girince her çocuğa bakışım sanki benim canımdan gibilermiscesine onlar benim gözümde Allah'ın verildiği bir pırlanta başkasının cocugumuymus vs asla fark etmeden . Biz gerçekten anne olamadan anne olduk bu yolda bunu anladınız hepiniz. Dilerim rabbim bu anneliği kendi evlatlarimiza kavuşturarakta nasip eder inşallah bu saatten sonra sana ağlamak yakışmaz güzel güzel karnını ve kendini sev duanı bolca et , rabbim etrafını onlarla güzelleştirsin inşallah

Oyyy canım Allah razı olsun senden de ettiğin duadanda rabbim razı gelsin ❤❤

Çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah Peki nasıl bişeydi o kasığında hissetiğin? Yarın test günüm kasığımda o kadar çok şey hissetim ki ne olduğunu hiç anlamadığım

Bende dondurulmuş transferi olcam ama bir gün öncesi bakmamız lazım progestan değerine dedi ve tahlil istedi canım

Çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah Peki nasıl bişeydi o kasığında hissetiğin? Yarın test günüm kasığımda o kadar çok şey hissetim ki ne olduğunu hiç anlamadığım
Sağol bebeğim cümlesiyle birlikte inşaallah çok derinden şiddetli ortalama 30 saniye süren bir batma ama yumurtaligim düşecek derecede bir acı gibi his işte tarifi zor , rabbim senide muradına kavuştursun , tanıdığım tanımadığım bu sayfada olan olmayan herkesi sevindirsin Allah inşaallah sende yarın güzel haber verirsin

Bir-çok kişinin kanda progesteron değerine bakılmış transferden önce.benim doktor niye atlıyor ki bunu o yüzden kafam karıştı
Bana da her türlü ilacı iğneyi bantı verdi ama o kullanılan jelden vermedi benim de aklım ona takıldı herkes bu jeli kullanıyor neredeyse

Bazıları adet belirtilerini de birebir gösterebiliyormuş. O yüzden pozitif düşün ve bebeklerinin seninle olduğunu hisset bence ☺
Bebeklerinin mi ayy hadi inşallah ikiz olsun çok isterim ağzın bal yesin yok moralimi bozmuyorum da korkuyorum arada hayirlsi Rabbim herşeyin hayırlısini versin

Yok canım hicbirsey yok normal adet tarihim 27 Eylül tüm adet belirtileri var biraz ondan korkuyorum
Normal adet tarihinde mi kanama olur? Çünkü bana demişlerdi ki “ çatlama iğnesinden 14 gün sonra adet olursun”. Size farklı bişey söylediler mi, normalde bugun adet günümdü benim dedim tutmadıysa zaten adet olurum ama olmadım da

Bu konu hakkında bilgim yok benimde ben takvimine göre öyle söylüyorum canım ilaçlardan sonra negatif olsa bile adet geç olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…