- 9 Kasım 2018
- 317
- 401
- 103
- 43
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.761
Çok sağol bitanem ❤ Allah razı olsun hepinizden inşaallahÇok mutlu oldum canım benim gozunaydin diiger bebisde arayı kapatıp sımsıkı tutunacak annesine
Oy güzel kuzumÇünkü 2 transfer yapıldı , Allah'a hergün el açıp dua ederken yavrularıma can ver diyerek dua ettim , ilk tuttuğunu da hissetmiştim aradan 5/6 gün sonra ilk hissettigimi diğer kasığımda hissedince bildim , analık duygusu işte , rabbim gönlüme düşürdü
İnşallah tutunmuşlardırBence iyi yapıyorsun ben de 3.gunden sonra ev işlerini ufaktan yapmaya başladım süpürme falan yok da öyle yemek mutfak işleri gibi. Birşey olmaz inşallah tutunmustur minnaklarimiz.
Senin transferin ne zaman yapıldı?
Okurken birdaha agladim , bende öyle transfer edildi ağladım , kanda pozitifi gördük ağladım , hergün hem ağladım hem dua ettimOy güzel kuzumdemi nasıl hisler ... Aslında ilk içimize verdikleri an itibariyle ben ağladım tutamadım kendimi hem dua ettim hem ağladım doktorum dahil hemşireler dedi yapma ağlama diye ama elimde olmadı onları içimde o anda koymaları çünkü canliydilar onu en azından biliyorum ... Seni iyi anlıyorum . Dilerim bana da aynısı nasip olur benimde 2 tane inşallah ikisi tutunmustur ama tekine razıyım duaciyim hepimize bizimle aynı kaderi yaşayan herkese herkese kendime dua edince ediyorum lütfen hepimiz birbirimize dua edelim Allah'ım bizlere yavrularımızı nasip etsin inşallah ♥ seni canı gönülden tebrik ediyorum güzel anne , sen gönlünü ferah tut ve hiç kasma ve üzme kendini olabildiğince güzel beslenip sağlığına dikkat edip duanı et yavrularına ... Ve biz müjdeli haberi bekleyen kardeşlerinede tekrardan gözün aydın kalbin hep mutlu olsun
Benim de 19 Eylül inşallah tutmuşlardır canımİnşallah tutunmuşlardırAyın 21 inde pazartesi günü transferim yapıldı. Senin?
Biz farkliyiz aslında normal yolla gebe kalanlar eğer kızmayın nolur bana biz onlardan inanın bir kat daha fazla anneyiz ... Çünkü biz neler yaşadığımızı birtek biz ve Allah biliyor, ne eş ne bir başkası bilmiyor sadece biz bizi biliyoruz ,bu yollarda hepimizin kalbi nasıl attığını... Hep annelik güdülerim fazla idi hep çocukluğumdan beri korumacı merhametli şefkatli ama bu yola girince her çocuğa bakışım sanki benim canımdan gibilermiscesine onlar benim gözümde Allah'ın verildiği bir pırlanta başkasının cocugumuymus vs asla fark etmeden . Biz gerçekten anne olamadan anne olduk bu yolda bunu anladınız hepiniz. Dilerim rabbim bu anneliği kendi evlatlarimiza kavuşturarakta nasip eder inşallahOkurken birdaha agladim , bende öyle transfer edildi ağladım , kanda pozitifi gördük ağladım , hergün hem ağladım hem dua ettimbugün yine ağladım ama bukez hep mutluluktandı Bende canım hergün ki dualarima hepimizi dahil ediyorum , inşaallah rabbim herbirimizi çok bekletmeden bezdirmeden bebeklerimize kavuştursun Güzel dileklerin için çok tşk ederim Allah razı olsun canım Rabbim senide muradına kavuştursun inşaallah
Yerleşme kanaman falan oldu mu? Herkeste olmuyormuş galibaBenim de 19 Eylül inşallah tutmuşlardır canım
Oyyy canım Allah razı olsun senden de ettiğin duadanda rabbim razı gelsin ❤❤Biz farkliyiz aslında normal yolla gebe kalanlar eğer kızmayın nolur bana biz onlardan inanın bir kat daha fazla anneyiz ... Çünkü biz neler yaşadığımızı birtek biz ve Allah biliyor, ne eş ne bir başkası bilmiyor sadece biz bizi biliyoruz ,bu yollarda hepimizin kalbi nasıl attığını... Hep annelik güdülerim fazla idi hep çocukluğumdan beri korumacı merhametli şefkatli ama bu yola girince her çocuğa bakışım sanki benim canımdan gibilermiscesine onlar benim gözümde Allah'ın verildiği bir pırlanta başkasının cocugumuymus vs asla fark etmeden . Biz gerçekten anne olamadan anne olduk bu yolda bunu anladınız hepiniz. Dilerim rabbim bu anneliği kendi evlatlarimiza kavuşturarakta nasip eder inşallahbu saatten sonra sana ağlamak yakışmaz güzel güzel karnını ve kendini sev duanı bolca et , rabbim etrafını onlarla güzelleştirsin inşallah ♥
Yok canım hicbirsey yok normal adet tarihim 27 Eylül tüm adet belirtileri var biraz ondan korkuyorumYerleşme kanaman falan oldu mu? Herkeste olmuyormuş galiba
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahÇünkü 2 transfer yapıldı , Allah'a hergün el açıp dua ederken yavrularıma can ver diyerek dua ettim , ilk tuttuğunu da hissetmiştim aradan 5/6 gün sonra ilk hissettigimi diğer kasığımda hissedince bildim , analık duygusu işte , rabbim gönlüme düşürdü
Bende dondurulmuş transferi olcam ama bir gün öncesi bakmamız lazım progestan değerine dedi ve tahlil istedi canımO zaman şunu anladım ben. Dondurulmuş embriyo transferinde progesteron seviyesinin önemi yok. Zaten embriyonun tutunabilmesi için progesteronun yükselmesi lazım. Doktorların istediği rahim kalınlığını etkilemeden progesteronun kontrollü yükselmesi. Yoksa progesteron yükselmez ise embriyo tutunamıyor.
Sağol bebeğim cümlesiyle birlikte inşaallahÇok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahPeki nasıl bişeydi o kasığında hissetiğin? Yarın test günüm kasığımda o kadar çok şey hissetim ki ne olduğunu hiç anlamadığım
Bana da her türlü ilacı iğneyi bantı verdi ama o kullanılan jelden vermedi benim de aklım ona takıldı herkes bu jeli kullanıyor neredeyseBir-çok kişinin kanda progesteron değerine bakılmış transferden önce.benim doktor niye atlıyor ki bunu o yüzden kafam karıştı
Bazıları adet belirtilerini de birebir gösterebiliyormuş. O yüzden pozitif düşün ve bebeklerinin seninle olduğunu hisset benceYok canım hicbirsey yok normal adet tarihim 27 Eylül tüm adet belirtileri var biraz ondan korkuyorum
Bebeklerinin mi ayy hadi inşallah ikiz olsun çok isterim ağzın bal yesinBazıları adet belirtilerini de birebir gösterebiliyormuş. O yüzden pozitif düşün ve bebeklerinin seninle olduğunu hisset bence ☺
Normal adet tarihinde mi kanama olur? Çünkü bana demişlerdi ki “ çatlama iğnesinden 14 gün sonra adet olursun”. Size farklı bişey söylediler mi, normalde bugun adet günümdü benim dedim tutmadıysa zaten adet olurum ama olmadım daYok canım hicbirsey yok normal adet tarihim 27 Eylül tüm adet belirtileri var biraz ondan korkuyorum
Ya bana da sadece jel verdi ne iğne be ilaç ne de bandBana da her türlü ilacı iğneyi bantı verdi ama o kullanılan jelden vermedi benim de aklım ona takıldı herkes bu jeli kullanıyor neredeyse
Bu konu hakkında bilgim yok benimde ben takvimine göre öyle söylüyorum canım ilaçlardan sonra negatif olsa bile adet geç olabiliyormuş.Normal adet tarihinde mi kanama olur? Çünkü bana demişlerdi ki “ çatlama iğnesinden 14 gün sonra adet olursun”. Size farklı bişey söylediler mi, normalde bugun adet günümdü benim dedim tutmadıysa zaten adet olurum ama olmadım da
İnşallah pozitiftir ya, sabah kan vermeye gideceğimBu konu hakkında bilgim yok benimde ben takvimine göre öyle söylüyorum canım ilaçlardan sonra negatif olsa bile adet geç olabiliyormuş.
Neden bekle biraz daha acele etmeİnşallah pozitiftir ya, sabah kan vermeye gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?