Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

2. Denemem.ilk denememde gebelik oldu fakat düşük yaptım.
Dondurulmuş transfer olacağım.sizinki dondurulmuş mu olcak
Evet donmuş olacak. Benimde 4.denemem olacak. İlk denemede tuttu fakat 7.haftada kalp atışı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. 2.deneme başarısız oldu. 3.denemeden şu an çok şükür Bi kızım var. Şimdi o 21 aylık oldu. Donmuş 1 embriyom vardı. Onu yapmaya karar verdik kısmetse bakalım..

Yaa aslında çok stresliyim, negatif olursa nasıl tepki vereceğimi bile kestiremiyorum 5gün embriyosu ama iyi kalite değildi tuttu büyüdü mü hiç bi fikrim yok

Yaa aslında çok stresliyim, negatif olursa nasıl tepki vereceğimi bile kestiremiyorum 5gün embriyosu ama iyi kalite değildi tuttu büyüdü mü hiç bi fikrim yok
Benim de kalite ortaydi olacak inşallah sıkıntı etme pozitif sonuucu alırsın yarın dualarım seninle

Bu konuda türkçe kaynak bulmak çok zor bende yabancı makaleleri okudum hep, sizlede paylaşmak istedim
5. Gün embriyosu biliyorsunuz kalitesine göre 6 ya kadar sıralanıyor. 3 ve altı kötü kalite, 3 üzeri iyi kalite.
tabi ki tutunma oranları ve canlı doğum oranlarıda fark ediyor ama öyle ucurum yok aralarında. Çalışma sonuçları şu şekilde;
Kötü kalite transferlerde canlı doğum oranı%26 iken, iyi kalite transferlerde canlı doğum oranı %41.
bana kötü kalite transfer edildi şansım şuana %26 :))

Kalitesi tam olarak neydi biliyor musun doktor kötü mü dedi öyle düşünme bu durumda olup hamile kalan çok insan var Rabbim nasip ettiyse olur hiç kafana takma dua et bol bol

Benim ki kötü kaliteydi 2 numara, o da şöyle oluyormuş, 5.gün 2 numara olan embriyo ertesi gün 5-6 numaraya yükseliyormuş, tutunduysa zaten şuan iyi durumdadır. İnşallah yarın sabah güzel haberler alırım

Papatya 82 canım hayırı uğurlu olsun inşallah. Çok sevindim. Benimde bu akşam kanamam oldi malesef. Hastaneyi aradık ve tabiki ulaşamadım. Mesaj attım napalim diye. Aslında coo panik yapmadım çünkü agrım yoktu. Yine de iyi bir durum değildi tabi. Neyse biz hemen acile gittik. Kan istediler. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok doğum doktoru da bu saatte gelmez siz hastası olmadığınız için dediler. Özel hastaneye gittik. 300 tl ye doktor geldi. Paranın pulun bir gram önemi yok artik gözümüzde. Bizde keseyi gördük. Çok şükür. Bir sorun yok olabilir böyle durumlar kanama alanı yok dedi. Daha sonra devlet hastanesindeki kan sonucunuz da aldık beta hcg 1700lerde çok şükür değer de güzel. Zorlu bir yol canım Allah yardımcımız olsun Her şey gönlünce olsun ❤❤❤

uf ya sizin doğal transfer mi estrofemli mi oldu peki
Kendi tedavini kiyaslama baskalariyla. Aklina takilani doktoruna sor. Belkide degerlerin okadar yerindeki takibe gerek duymadi. Bana pozitifi gorunce estrofemi biraktirdi ama burada okudum devam edenler var. Ama takilmadim demekki benim icin uygun olan o. Sende mutlaka sor suphelerini gider eminim mantikli bir aciklama ile ikna edeceklerdir seni. Sonucta bu tedavilerde hormonlar arap saci gibi birbirine girmis biz neyi ne kadar bilebiliriz ki onceligin doktortan cvp almak olsun enseyi karartma hemen. Eger doktor seni ikna edemezse aklinda suphe kalirsa ona gore yoluni belirlersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…