- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.781
Yok doktor çağırdı, yarın 9.gün gel bakalım dediNeden bekle biraz daha acele etme
Evet donmuş olacak. Benimde 4.denemem olacak. İlk denemede tuttu fakat 7.haftada kalp atışı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. 2.deneme başarısız oldu. 3.denemeden şu an çok şükür Bi kızım var. Şimdi o 21 aylık oldu. Donmuş 1 embriyom vardı. Onu yapmaya karar verdik kısmetse bakalım..2. Denemem.ilk denememde gebelik oldu fakat düşük yaptım.
Dondurulmuş transfer olacağım.sizinki dondurulmuş mu olcak
Ben 19 una yaptırdım yarın benim 7.gun senin nasıl 9.gun oluyor ki?Yok doktor çağırdı, yarın 9.gün gel bakalım dedi
Kaçıncı günün ben de yarın kan vercemİnşallah pozitiftir ya, sabah kan vermeye gideceğim
Pardoon yanlış saydın yarın 8.günüm, 18 Eylülde transfer oldumBen 19 una yaptırdım yarın benim 7.gun senin nasıl 9.gun oluyor ki?
Tamam canım bende 21 Eylül diye anladım ayy hadi bakim inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumPardoon yanlış saydın yarın 8.günüm, 18 Eylülde transfer oldum
Stres yapma canım sakin ol bol dua et inşallah güzel sonuçlar alırsınYaa aslında çok stresliyim, negatif olursa nasıl tepki vereceğimi bile kestiremiyorum5gün embriyosu ama iyi kalite değildi tuttu büyüdü mü hiç bi fikrim yok
Benim de kalite ortaydi olacak inşallah sıkıntı etme pozitif sonuucu alırsın yarın dualarım seninleYaa aslında çok stresliyim, negatif olursa nasıl tepki vereceğimi bile kestiremiyorum5gün embriyosu ama iyi kalite değildi tuttu büyüdü mü hiç bi fikrim yok
Kalitesi tam olarak neydi biliyor musun doktor kötü mü dedi öyle düşünme bu durumda olup hamile kalan çok insan var Rabbim nasip ettiyse olur hiç kafana takma dua et bol bolBu konuda türkçe kaynak bulmak çok zor bende yabancı makaleleri okudum hep, sizlede paylaşmak istedim
5. Gün embriyosu biliyorsunuz kalitesine göre 6 ya kadar sıralanıyor. 3 ve altı kötü kalite, 3 üzeri iyi kalite.
tabi ki tutunma oranları ve canlı doğum oranlarıda fark ediyor ama öyle ucurum yok aralarında. Çalışma sonuçları şu şekilde;
Kötü kalite transferlerde canlı doğum oranı%26 iken, iyi kalite transferlerde canlı doğum oranı %41.
bana kötü kalite transfer edildi şansım şuana %26 :))
İnşallah sağlıkla kucaklarsın bebişlerini senin için dua ediyorum tüm kalbimleBenimde 12.gun 387 cikti. Umarim saglikla ilerler. 3.kez kayip yasamam lutfen dua edelim birbirimize. O ameliyathaneye artik kurtaj icin degil dogum icin girmek istiyorum ❤❤
Korkmamaya çalış yine de güzel düşün güzel olsunBebeklerinin mi ayy hadi inşallah ikiz olsun çok isterim ağzın bal yesinyok moralimi bozmuyorum da korkuyorum arada hayirlsi Rabbim herşeyin hayırlısini versin
İnşallah canım çok sağol dua et benim içinKorkmamaya çalış yine de güzel düşün güzel olsun ❣
İnşallahBenim ki kötü kaliteydi 2 numara, o da şöyle oluyormuş, 5.gün 2 numara olan embriyo ertesi gün 5-6 numaraya yükseliyormuş, tutunduysa zaten şuan iyi durumdadır. İnşallah yarın sabah güzel haberler alırım
Evet kasıklarda kramplar oluyor ve göğüslerim şişti acıyorMerhaba kızlar bende 18 eylülde transfer oldum. Adet gibi ağrılarım var sizde de var mı?
Taze transfer benim ki fakat yumurta toplamadan hemen sonra estrofeme basladim sabah aksam. Kanda pozitifi gorunce estrofemi biraktirdi.uf ya sizin doğal transfer mi estrofemli mi oldu peki
Kendi tedavini kiyaslama baskalariyla. Aklina takilani doktoruna sor. Belkide degerlerin okadar yerindeki takibe gerek duymadi. Bana pozitifi gorunce estrofemi biraktirdi ama burada okudum devam edenler var. Ama takilmadim demekki benim icin uygun olan o. Sende mutlaka sor suphelerini gider eminim mantikli bir aciklama ile ikna edeceklerdir seni. Sonucta bu tedavilerde hormonlar arap saci gibi birbirine girmis biz neyi ne kadar bilebiliriz ki onceligin doktortan cvp almak olsun enseyi karartma hemen. Eger doktor seni ikna edemezse aklinda suphe kalirsa ona gore yoluni belirlersinuf ya sizin doğal transfer mi estrofemli mi oldu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?