- 19 Eylül 2020
- 46
- 64
- 3
- 45
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.801
Ben de 1 eylülde transfer oldum,sonucum pozitif ama 2 gün önce kanamam oldu,şimdi istirahat ediyorum.İnsallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alabiliriz.
[/QUOTE
Hayırlı uğurlu olsun canım , Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahPapatya 82 canım hayırı uğurlu olsun inşallah. Çok sevindim. Benimde bu akşam kanamam oldi malesef. Hastaneyi aradık ve tabiki ulaşamadım. Mesaj attım napalim diye. Aslında coo panik yapmadım çünkü agrım yoktu. Yine de iyi bir durum değildi tabi. Neyse biz hemen acile gittik. Kan istediler. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok doğum doktoru da bu saatte gelmez siz hastası olmadığınız için dediler. Özel hastaneye gittik. 300 tl ye doktor geldi. Paranın pulun bir gram önemi yok artik gözümüzde. Bizde keseyi gördük. Çok şükür. Bir sorun yok olabilir böyle durumlar kanama alanı yok dedi. Daha sonra devlet hastanesindeki kan sonucunuz da aldık beta hcg 1700lerde çok şükür değer de güzel. Zorlu bir yol canım Allah yardımcımız olsun Her şey gönlünce olsun ❤❤❤
Bana da her türlü ilacı iğneyi bantı verdi ama o kullanılan jelden vermedi benim de aklım ona takıldı herkes bu jeli kullanıyor neredeyse
Kizlar yapmayin bunu birbirinize. Herkesin hikayesi farkli kiyaslamayin. Jelde hapta ayni isi goruyor ikiside ayni hormoni iceriyor rahimi gebelige hazirliyor. Sadece jel artik piyasada yok gibi ayni anda transfer olduklarima hap verdi elimde var diye ben jele devam ediyorum ama bitince hapa gececm bulamazsam jeli. 2 dusugum var o yuzden corasprin ve oksapar kullaniyorum ama burada cok kisi daha etkili olan bi igneyi kalcadan vuruluyomus. Demekki benim doktorum bunu uygun gordu bana dedim ustunde durmadim. Zaten doktorlarimiza gidip bana niye su ilaci degilde bunu verdin diyemeyiz cok biliyosan gec yerime deseler haklidirlar. Lutfen strese sokmayin kendinizi. Tek bir hormonun farkliligi bile kullanilan ilaci dozunu herseyi etkiliyorYa bana da sadece jel verdi ne iğne be ilaç ne de band
Aynen arkadaşım bana da dua edin haftaya transferim olabilirmiş iğne ve ilaç serüveni atlattım şükür tek başıma herşey kendi yaptım hastaneye bile tek gittim sperm alınanan kadar ne yapalım kendimiz için evlatlarımız olsun sağlıkla hayırlısı ileŞunu baştan söylesen olmazmıydı , sabah duavehayat arkadaşımın eşine sonra senin adama bı yükselesim geldi , nebileyim ben seninle ilgilenmiyor diye anladım oyuzden kızdımaman herkes iyi olsun inşaallah buarada inan bende iyi değilim beta yükseldikçe bende yükseltiyoruz bana da birşeyler oluyor
İnşaallah rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin bol bol dua etAynen arkadaşım bana da dua edin haftaya transferim olabilirmiş iğne ve ilaç serüveni atlattım şükür tek başıma herşey kendi yaptım hastaneye bile tek gittim sperm alınanan kadar ne yapalım kendimiz için evlatlarımız olsun sağlıkla hayırlısı ilesaol arkadaşım
Öncelikle çok geçmiş olsun canım , o korkunun arasına rabbim güzel bir hediye saklamış sanaPapatya 82 canım hayırı uğurlu olsun inşallah. Çok sevindim. Benimde bu akşam kanamam oldi malesef. Hastaneyi aradık ve tabiki ulaşamadım. Mesaj attım napalim diye. Aslında coo panik yapmadım çünkü agrım yoktu. Yine de iyi bir durum değildi tabi. Neyse biz hemen acile gittik. Kan istediler. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok doğum doktoru da bu saatte gelmez siz hastası olmadığınız için dediler. Özel hastaneye gittik. 300 tl ye doktor geldi. Paranın pulun bir gram önemi yok artik gözümüzde. Bizde keseyi gördük. Çok şükür. Bir sorun yok olabilir böyle durumlar kanama alanı yok dedi. Daha sonra devlet hastanesindeki kan sonucunuz da aldık beta hcg 1700lerde çok şükür değer de güzel. Zorlu bir yol canım Allah yardımcımız olsun Her şey gönlünce olsun ❤❤❤
Var canım gördüm benKızlar bugun 10. Günüm erken gebelık testi yaptım. Var mı ya
2 dk ıcınde sılık cızgı cıktı.
Daha oncesınde 6 ve 8. Günlerdekı yaptıgım testlerde 1 2 saat sonra sılık cızgı cıkmıstı
Sımdı 2 dk ıcınde cıktı.
Var canımKızlar bugun 10. Günüm erken gebelık testi yaptım. Var mı ya
Daha oncesınde 6 ve 8. Günlerdekı yaptıgım testlerde 1 2 saat sonra sılık cızgı cıkmıstı
Sımdı 2 dk ıcınde cıktı.
Bariz tutunmuş maşallah ...Çok güzel haberler bunlar ,sevindim canım ...Kızlar bugun 10. Günüm erken gebelık testi yaptım. Var mı ya
Sımdı 2 dk ıcınde cıktı.
Ay ınsallahhhhhhBariz tutunmuş maşallah ...Çok güzel haberler bunlar ,sevindim canım ...
Kan ver canım bende bugün vercemAy ınsallahhhhhh
Ay bende sımdı onu dusunuyordum vercem vallahı esım ısten gelsınKan ver canım bende bugün vercem
Idrar testlerinden sıkıldım gerçekten hergün koyulaşmasini takip etmekten bugün 9.günüm gidip verip kurtulacamAy bende sımdı onu dusunuyordum vercem vallahı esım ısten gelsın
Ya cok ılgınc ben cok uzılmustum cıkmıyor dıye. Saatler sonra görüyordum silik çizgiyi ınanasım gelmıyordu.Idrar testlerinden sıkıldım gerçekten hergün koyulaşmasini takip etmekten bugün 9.günüm gidip verip kurtulacam
Senin heralde geç idrara geçiyor canım senin kaçıncı gününYa cok ılgınc ben cok uzılmustum cıkmıyor dıye. Saatler sonra görüyordum silik çizgiyi ınanasım gelmıyordu.
Bugun eşimin istegiyle yaptım 2 dk ıcınde belırdı. İçim kıpır kıpır oldu. Olmasa cıkmazdı sılık bıle herhalfe
10.gün bugün canım. 3. Gün embrıyosı ondan da olabıkırSenin heralde geç idrara geçiyor canım senin kaçıncı günün
Ondan geç çıktı senin canım10.gün bugün canım. 3. Gün embrıyosı ondan da olabıkır
Allahım sevinemıyorum bıle kursagımda kalır dıye korkuyorum..Ondan geç çıktı senin canım
Senın transfer ne zamandı. Benım 17 eylül. Trasnfer yapıldıgı günü 1.günü saydı benım doktorOndan geç çıktı senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?