Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Hayırlı uğurlu olsun canım , Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bana da her türlü ilacı iğneyi bantı verdi ama o kullanılan jelden vermedi benim de aklım ona takıldı herkes bu jeli kullanıyor neredeyse
Ya bana da sadece jel verdi ne iğne be ilaç ne de band
Kizlar yapmayin bunu birbirinize. Herkesin hikayesi farkli kiyaslamayin. Jelde hapta ayni isi goruyor ikiside ayni hormoni iceriyor rahimi gebelige hazirliyor. Sadece jel artik piyasada yok gibi ayni anda transfer olduklarima hap verdi elimde var diye ben jele devam ediyorum ama bitince hapa gececm bulamazsam jeli. 2 dusugum var o yuzden corasprin ve oksapar kullaniyorum ama burada cok kisi daha etkili olan bi igneyi kalcadan vuruluyomus. Demekki benim doktorum bunu uygun gordu bana dedim ustunde durmadim. Zaten doktorlarimiza gidip bana niye su ilaci degilde bunu verdin diyemeyiz cok biliyosan gec yerime deseler haklidirlar. Lutfen strese sokmayin kendinizi. Tek bir hormonun farkliligi bile kullanilan ilaci dozunu herseyi etkiliyor

Aynen arkadaşım bana da dua edin haftaya transferim olabilirmiş iğne ve ilaç serüveni atlattım şükür tek başıma herşey kendi yaptım hastaneye bile tek gittim sperm alınanan kadar ne yapalım kendimiz için evlatlarımız olsun sağlıkla hayırlısı ile saol arkadaşım

İnşaallah rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin bol bol dua et

Öncelikle çok geçmiş olsun canım , o korkunun arasına rabbim güzel bir hediye saklamış sana Bu yaşadığın korku endişe ilk ve son olsun rabbim yaşatmasin göstermesin inşaallah Allah'a emanet olun canım

Kızlar bugun 10. Günüm erken gebelık testi yaptım. Var mı ya
2 dk ıcınde sılık cızgı cıktı.
Daha oncesınde 6 ve 8. Günlerdekı yaptıgım testlerde 1 2 saat sonra sılık cızgı cıkmıstı
Sımdı 2 dk ıcınde cıktı.

Eklentiler

• 16010915914296839735678552265120.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 68
Bariz tutunmuş maşallah ...Çok güzel haberler bunlar ,sevindim canım ...

Idrar testlerinden sıkıldım gerçekten hergün koyulaşmasini takip etmekten bugün 9.günüm gidip verip kurtulacam
Ya cok ılgınc ben cok uzılmustum cıkmıyor dıye. Saatler sonra görüyordum silik çizgiyi ınanasım gelmıyordu.
Bugun eşimin istegiyle yaptım 2 dk ıcınde belırdı. İçim kıpır kıpır oldu. Olmasa cıkmazdı sılık bıle herhalfe

Senin heralde geç idrara geçiyor canım senin kaçıncı günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…