Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ayy harika bir haber ve hikaye Allahim bebeklerine hayirli saglikli ve bereketli bir omur versin, 41 kere maşallah size , muhteşem bir duygu gercekten , hamile duasi kabul olurmus, bizim icin de dua et olur mu ?

Bence takilma bunlara, bircok ornegi var iyi kalite tutmayan, kotu kalite tutan vs. Ayrica biz annelerimizin rahmine dustugumuzde hangi kaliteydik kimbilir,ama hayattayiz iste ...

Ya kızlar sabah 4.5 - 5 gibi lavaboya kalktım, su içip yattım 6 gibi tekrar kalktım, dünkü yaptığım erken gebelik testinden tekrar yaptım. Ama sanki dünkünden daha silik.
Görünüyor ama baya silik. Su içip yaptığımdan olabilir mi yoksa kimyasal gebelik miydi bu ?

Ayy harika bir haber ve hikaye Allahim bebeklerine hayirli saglikli ve bereketli bir omur versin, 41 kere maşallah size , muhteşem bir duygu gercekten , hamile duasi kabul olurmus, bizim icin de dua et olur mu ?
Allah razı olsun canım Dua etmezmiyim hiç , tanıdığım tanımadığım kim varsa kim sana el açıyorsa rabbim dileğini gerçekleştir kimseyi evlat hasretiyle ve açısıyla imtihan etme , ettiklerinide mükafatlandır yarabbim diyorum ( amin ) Bu çok zor bir yol ancak bu yolda yürüyenler birbirini anlayabilir , o yüzden rabbim imtihanlarımızı bitirsin artık inşaallah Gönlümüzdeki dualarımıza iştirak etsin Diğer arkadaşlarım gibi seninde rabbim kucağını doldursun inşaallah canım

Kaçıncı günün canım

7. Gün bugün, 5. Gün embriyosu
Canım benımde 6. Günde o kadar sılık cıktı kı hayal görüyorum demıstım. Ama cok cok cooookk sılıktı. 8.gün yıne sılık ama saatler sonra. Hatta ertesı gun daha bellıydı.
10.gün bugün 2 dk ıcınde net sekılde cıktı.
Yanı korkma bende de cooookkk sılık cıktı 6.gün

Ya dune göre daha silik cikmasi kafamı karıştırdı. Tam olarak sabah idrariyla yapmadigim için olabilir mi ? Kalkıp 5 gibi şu içtim çünkü, testi 6 gibi yaptım.

Canım transfer öncesi bana baktılar, 10nun altındaysa erteleyeceğiz dediler. Benim 25 çıktı transfer öncesi . Ama sanırım farklı uygulamalar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…