- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.821
İnan onu bende yaşiyorumAllahım sevinemıyorum bıle kursagımda kalır dıye korkuyorum..
17 eylül ama ilk günü saymiyoruzSenın transfer ne zamandı. Benım 17 eylül. Trasnfer yapıldıgı günü 1.günü saydı benım doktor
Benım doktorum saydı cok ılgınc. Test günüm 28 eylül. Hemde doğum günüm. Hedıyem olsun ınsallah17 eylül ama ilk günü saymiyoruz
Allah hepimize nasip etsin canım inşallah güzel sağlıklı normal gebelikler yasarizBenım doktorum saydı cok ılgınc. Test günüm 28 eylül. Hemde doğum günüm. Hedıyem olsun ınsallah
AminnnnnAllah hepimize nasip etsin canım inşallah güzel sağlıklı normal gebelikler yasariz
Ayy harika bir haber ve hikayeKızlaaaarrrr biliyorsunuz bugün kese kontrolümüz vardı , doktor karından muayeneye başladı keseyi gördü , ultrasona göre 5+1 yolk kesesinide gördü çok şükür elhamdülillah ama benim yüzüm düştü , doktorum sevinmedin bir tepki vermedin dedi, hocam tek keseden bahsediyorsunuz 1 kese daha olacak ilk keseden 5/6 gün sonra tutundu bana hissettim ben iki kese olacak dedim , Başka bir dok. Muayenemi oldun dedi hayir hocam sadece hissettigimi söylüyorum dedim , ozaman bana güven Vaginadan bir bakalım dedi , yok kalsın dediysemde bukez " " beni çok etkiledin bakmazsam aklım sende kalır dedi " ikna etti beni , veeee birde ne görelim ikinci kesemiz de var 4+2 tahmin ettiğim gibi 5/6 gün geriden geliyor , doktor çok umutlu bakmadı ama sen bukadar inanmışsın hissetmişsin inanıyorum bununda kalp atışını duyacağız dedi git ne yapıyorsan aynen devam et , 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğiz Kızlar MAAŞALLAH deyin lütfen Rabbim şu mutluluğu hepinize yaşatsın inşaallah Hayırlısıyla benimkilerede Can versin , nefes versin , güç versin , sağlıcakla kucagima almayida nasip etsin Yüce Allah'ım ❤
Bence takilma bunlara, bircok ornegi var iyi kalite tutmayan, kotu kalite tutan vs. Ayrica biz annelerimizin rahmine dustugumuzde hangi kaliteydik kimbilir,ama hayattayiz iste ...Bu konuda türkçe kaynak bulmak çok zor bende yabancı makaleleri okudum hep, sizlede paylaşmak istedim
5. Gün embriyosu biliyorsunuz kalitesine göre 6 ya kadar sıralanıyor. 3 ve altı kötü kalite, 3 üzeri iyi kalite.
tabi ki tutunma oranları ve canlı doğum oranlarıda fark ediyor ama öyle ucurum yok aralarında. Çalışma sonuçları şu şekilde;
Kötü kalite transferlerde canlı doğum oranı%26 iken, iyi kalite transferlerde canlı doğum oranı %41.
bana kötü kalite transfer edildi şansım şuana %26 :))
Allah razı olsun canımAyy harika bir haber ve hikayeAllahim bebeklerine hayirli saglikli ve bereketli bir omur versin, 41 kere maşallah size , muhteşem bir duygu gercekten , hamile duasi kabul olurmus, bizim icin de dua et olur mu ?
Kaçıncı günün canımYa kızlar sabah 4.5 - 5 gibi lavaboya kalktım, su içip yattım 6 gibi tekrar kalktım, dünkü yaptığım erken gebelik testinden tekrar yaptım. Ama sanki dünkünden daha silik.
Görünüyor ama baya silik. Su içip yaptığımdan olabilir mi yoksa kimyasal gebelik miydi bu ?
7. Gün bugün, 5. Gün embriyosuKaçıncı günün canım
Canım benımde 6. Günde o kadar sılık cıktı kı hayal görüyorum demıstım. Ama cok cok cooookk sılıktı. 8.gün yıne sılık ama saatler sonra. Hatta ertesı gun daha bellıydı.7. Gün bugün, 5. Gün embriyosu
Ya dune göre daha silik cikmasi kafamı karıştırdı. Tam olarak sabah idrariyla yapmadigim için olabilir mi ? Kalkıp 5 gibi şu içtim çünkü, testi 6 gibi yaptım.Canım benımde 6. Günde o kadar sılık cıktı kı hayal görüyorum demıstım. Ama cok cok cooookk sılıktı. 8.gün yıne sılık ama saatler sonra. Hatta ertesı gun daha bellıydı.
10.gün bugün 2 dk ıcınde net sekılde cıktı.
Yanı korkma bende de cooookkk sılık cıktı 6.gün
Canım transfer öncesi bana baktılar, 10nun altındaysa erteleyeceğiz dediler. Benim 25 çıktı transfer öncesi . Ama sanırım farklı uygulamalar var.Dondurulmuş transferi öncesi hepinizin kandan progesteron değerine bakıldı mi kızlar özellikle pozitif sonuç alanlar bize bilgi verebilir mi.
Bi adetimle gidince doktora bem söylesem mi,vallahi adam kovacak beni em sonunda bu gidisle
@ bunukoy yanına da ismini nicki neyse onu koy direkt arama motoru gibi aratıp cikiyoBiri bana birisini nasıl etiketliyoruz söyleyebilir miBen bunu niye yapamıyorum offff
Oldu Oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?