- 9 Kasım 2018
- 317
- 401
- 103
- 43
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.841
Normal etiketleme yaptığımız gibiymiş , bende yazılım panosunda etiketleme ibaresi arıyorum burda birbirimizde ekli değiliz öyle bir şey vardır diye düşündüm , nekadar acayip düsünmüşüm
Ederim canım çok sağol yaOldu Oldudua et bana da benimde kan testi vericem salı sabahı çok heyecanlıyım duanı eksik etme emi
Çılgın seniNormal etiketleme yaptığımız gibiymiş , bende yazılım panosunda etiketleme ibaresi arıyorum burda birbirimizde ekli değiliz öyle bir şey vardır diye düşündüm , nekadar acayip düsünmüşümbunu benden başka kimse dusunemezdi zaten
Ki bence sende yapma idrar testleri güvenilir değil ne kadar hormon ilacı alıyoruz test verirsin inşallah
Acıbadem’e gidiyorum bnUludağ üniversitesi tıp fakültesine siz hangi merkeze gidiyorsunuzUmut1234
Ya sorma cok haklisin , yaptım ve kafam çok karıştı
Onu diyorum ya ben aşılama da öyle etmiştim dünyam başıma yıkılmıştı şimdi diyorum Rabbim bana kanda göstersin inşallahYa sorma cok haklisin , yaptım ve kafam çok karıştı
Hayırlı olsun canım sağlıkla insallah kucağınada alırsın beni direk kalp atışı ve keseye çağırdı ikisine aynı anda bakacakmisKızlaaaarrrr biliyorsunuz bugün kese kontrolümüz vardı , doktor karından muayeneye başladı keseyi gördü , ultrasona göre 5+1 yolk kesesinide gördü çok şükür elhamdülillah ama benim yüzüm düştü , doktorum sevinmedin bir tepki vermedin dedi, hocam tek keseden bahsediyorsunuz 1 kese daha olacak ilk keseden 5/6 gün sonra tutundu bana hissettim ben iki kese olacak dedim , Başka bir dok. Muayenemi oldun dedi hayir hocam sadece hissettigimi söylüyorum dedim , ozaman bana güven Vaginadan bir bakalım dedi , yok kalsın dediysemde bukez " " beni çok etkiledin bakmazsam aklım sende kalır dedi " ikna etti beni , veeee birde ne görelim ikinci kesemiz de var 4+2 tahmin ettiğim gibi 5/6 gün geriden geliyor , doktor çok umutlu bakmadı ama sen bukadar inanmışsın hissetmişsin inanıyorum bununda kalp atışını duyacağız dedi git ne yapıyorsan aynen devam et , 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğiz Kızlar MAAŞALLAH deyin lütfen Rabbim şu mutluluğu hepinize yaşatsın inşaallah Hayırlısıyla benimkilerede Can versin , nefes versin , güç versin , sağlıcakla kucagima almayida nasip etsin Yüce Allah'ım ❤
Amin canım inşaallahHayırlı olsun canım sağlıkla insallah kucağınada alırsın beni direk kalp atışı ve keseye çağırdı ikisine aynı anda bakacakmis
Hayırlısıyla pozitif çıkar testlerimizOnu diyorum ya ben aşılama da öyle etmiştim dünyam başıma yıkılmıştı şimdi diyorum Rabbim bana kanda göstersin inşallahyapma birtanem boşuna takıntı oluyor başka bjsey değil
Ben de sonuç bekliyorum
Canim tüm sayfaları okuyamadımBen de sonuç bekliyorum
Kocaman aminnnnn hepimizin olsunHayırlısıyla pozitif çıkar testlerimiz
Yok canım önemli değil inşallah güzel haber veririmCanim tüm sayfaları okuyamadımismini soylemedigim atladıklarım olursa neolur kırılmasın , yoksa kalbim hepinizle birlikte ❤ Canım liyam inşaallah seninde güzel haberlerini alacağız haberdar et muhakkak ❤
Ay inşallah canımHadi hayırlısı inşallah pozitiftir
Kızlar kan verdim sonuç bekliyorum,dilim hayırlısı olsun dese de içim nolur olsun diyo, inşallah güzel haberler veririm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?