- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.861
Inşallah pozitif sonuç alirizKızlar kan verdim sonuç bekliyorum,dilim hayırlısı olsun dese de içim nolur olsun diyo, inşallah güzel haberler veririm size
Canım hadi hayırlı olsun çok sevindimmKızlar 9.gün sonuç 214 ay sevinçten ağladım
Rabbim isteyen tüm kullarına versin kimseyi bu yolda sınamasınCanım hadi hayırlı olsun çok sevindimm
Çook sagol canım. Ben de sabah erkenden verdim kanı bakalım, öğleden sonra çıkar dediler. En gıcık bekleme saatleri başladı
Bazen erken çıkıyo hastanenin sayfasından bak benceÇook sagol canım. Ben de sabah erkenden verdim kanı bakalım, öğleden sonra çıkar dediler. En gıcık bekleme saatleri başladı
Yaaa çok güzeel hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaKızlar 9.gün sonuç 214 ay sevinçten ağladım
Gozunaydin canım çok sevindim inşallah kucağına aldigin günleri de görürsünKızlar 9.gün sonuç 214 ay sevinçten ağladım
Süperrrr hayırlı olsun. Bende kan verdım beklıyorumKızlar 9.gün sonuç 214 ay sevinçten ağladım
Amin canım inşallah teşekkür ederimYaaa çok güzeel hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza
Maşallah canım, sonuç çok iyiKızlar 9.gün sonuç 214 ay sevinçten ağladım
Inşallah hepimiz kucağımiza alirizGozunaydin canım çok sevindim inşallah kucağına aldigin günleri de görürsün
Inşallah senin de öyle olurMaşallah canım, sonuç çok iyi
Sağol canım senin ne zaman cikacakSüperrrr hayırlı olsun. Bende kan verdım beklıyorum
Gözün, gönlün aydın olsunKızlar 9.gün sonuç 214 ay sevinçten ağladım
Her an beklıyorumSağol canım senin ne zaman cikacak
Amin insallahSizin icin de hayırlısı olsun. Rabbul alemin hepimizi sevindirsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Şahin zehteroğluna mıAcıbadem’e gidiyorum bn
Teşekkür ederim hepimizin insallahGözün, gönlün aydın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?