- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.669
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.881
Canim 3.gün olduğu için 13.gün ver daha net sonuç alirsinPozitif gören arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla bebişleri kucağınıza alırsınız. Bazı mesajları gözlerim dolu okudum. Siz pozitif gördükçe kendim görmüş gibi seviniyorum. Allah bebek hasreti çeken herkese hayırlısıyla nasip etsin
Benim aklıma bişey takıldı. test günüm pazara denk geliyor (12.gün) sizce pazartesi(13.gün) mi kan vereyim, yoksa cuma(10.gün) versem çıkar mı sonuç ??
3. Gün embriyosu benimki.
Sağlıkla ilerlesin inşallah bende mutlu oluyorum burdaki pozitifleri okuyuncaKızlar 9.gün sonuç 214 ay sevinçten ağladım
Amin inşallah rabbim sana da tez zaman da nasip etsin inşallah öğrenince hepinize dua ettimSağlıkla ilerlesin inşallah bende mutlu oluyorum burdaki pozitifleri okuyunca
Evet canımŞahin zehteroğluna mı
Kuzum azaldı aslında çok yoğun değildi ama su gibi geliverdi bi anda. Kahverengi ye döndü şu an. Ama kendimi o kadar çaresiz hissettim ki. Tüp bebek merkezini arıyorum mesaj atıyorum cevap yok. Hastaneye gidiyorum takipli hastam olmadığınız için bir şey yapamam diyorlar. Devlet hastanesi zaten ayrı bi dünya, ebeler vardı doktor gelmez dediler. Ebeler de bir şey yapmadı. Öylece eve geri geldik yani. Inşallah devam etmez. Boule bir sıkıntı yaşayacağımı bilsem herhangi bir doktora giriş yaptirirdim hafta içinde.Mucize02 umarım etkiletleyebilmişimdirCanım nasılsınız dün geceden bu tarafa , kanaman durdumu
13. Gün verseniz daha iyi olur , 3. Gün embriyosu olduğu içinPozitif gören arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla bebişleri kucağınıza alırsınız. Bazı mesajları gözlerim dolu okudum. Siz pozitif gördükçe kendim görmüş gibi seviniyorum. Allah bebek hasreti çeken herkese hayırlısıyla nasip etsin
Benim aklıma bişey takıldı. test günüm pazara denk geliyor (12.gün) sizce pazartesi(13.gün) mi kan vereyim, yoksa cuma(10.gün) versem çıkar mı sonuç ??
3. Gün embriyosu benimki.
Allahın izniyle kalbini temiz tutmaya çalış, uzan sürekli, ayağının altına da yastık gibi biseyler koyun. Tup bebek merkezine de sürekli arasanız, en doğrusunu onlar söylerdi size.Kuzum azaldı aslında çok yoğun değildi ama su gibi geliverdi bi anda. Kahverengi ye döndü şu an. Ama kendimi o kadar çaresiz hissettim ki. Tüp bebek merkezini arıyorum mesaj atıyorum cevap yok. Hastaneye gidiyorum takipli hastam olmadığınız için bir şey yapamam diyorlar. Devlet hastanesi zaten ayrı bi dünya, ebeler vardı doktor gelmez dediler. Ebeler de bir şey yapmadı. Öylece eve geri geldik yani. Inşallah devam etmez. Boule bir sıkıntı yaşayacağımı bilsem herhangi bir doktora giriş yaptirirdim hafta içinde.
Canım çok çok geçmiş olsun inşaallah yaşamazsın birdaha , rabbim senide bebeginide korusunKuzum azaldı aslında çok yoğun değildi ama su gibi geliverdi bi anda. Kahverengi ye döndü şu an. Ama kendimi o kadar çaresiz hissettim ki. Tüp bebek merkezini arıyorum mesaj atıyorum cevap yok. Hastaneye gidiyorum takipli hastam olmadığınız için bir şey yapamam diyorlar. Devlet hastanesi zaten ayrı bi dünya, ebeler vardı doktor gelmez dediler. Ebeler de bir şey yapmadı. Öylece eve geri geldik yani. Inşallah devam etmez. Boule bir sıkıntı yaşayacağımı bilsem herhangi bir doktora giriş yaptirirdim hafta içinde.
Kızlaaaarrrr biliyorsunuz bugün kese kontrolümüz vardı , doktor karından muayeneye başladı keseyi gördü , ultrasona göre 5+1 yolk kesesinide gördü çok şükür elhamdülillah ama benim yüzüm düştü , doktorum sevinmedin bir tepki vermedin dedi, hocam tek keseden bahsediyorsunuz 1 kese daha olacak ilk keseden 5/6 gün sonra tutundu bana hissettim ben iki kese olacak dedim , Başka bir dok. Muayenemi oldun dedi hayir hocam sadece hissettigimi söylüyorum dedim , ozaman bana güven Vaginadan bir bakalım dedi , yok kalsın dediysemde bukez " " beni çok etkiledin bakmazsam aklım sende kalır dedi " ikna etti beni , veeee birde ne görelim ikinci kesemiz de var 4+2 tahmin ettiğim gibi 5/6 gün geriden geliyor , doktor çok umutlu bakmadı ama sen bukadar inanmışsın hissetmişsin inanıyorum bununda kalp atışını duyacağız dedi git ne yapıyorsan aynen devam et , 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğiz Kızlar MAAŞALLAH deyin lütfen Rabbim şu mutluluğu hepinize yaşatsın inşaallah Hayırlısıyla benimkilerede Can versin , nefes versin , güç versin , sağlıcakla kucagima almayida nasip etsin Yüce Allah'ım ❤
Canım benim ağlamayın ne olur daha çok genç yaştasınız olur allah inşallah hepinizin bebeklerine tez zamanda kavuştursunBenim test günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif bugün biraz önce kan verdim negatif olur herhalde sabah kan vermeye gitmeden biraz üzüldüm ağladım neyse Allah sağlık versin hepimize
Benimde dün 6. Günümdü ama iyice kafam karıştı. Bana sorarsan yapma , kafan karışır. Test gününü bekle bence .Arkadaşlar bugün 6.günüm..dün regl olacakmısım gibi hissettim korktum çok..çünkü regl yaklaştı..ama olmadım şükür de hemşire bunu iğne ve fitile bağladı.(progestan) bi yandan sevindim tabii ancak diğer taraftan da iğnelere regl engelliyorsa tutup tutmadıgını nasıl anlarım..galiba 12 gün beklemek şart..çok zor çok heyecanlı..inşallah pozitif olur ama vücudumda pek bi belirti yok(bel ağrısı v.s) bugün test yapsam evde bir yol gösterir mi acaba?
Papatya 82 Çok sevindim hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
[/QUOTE
Amin canım çok tşk ederim güzel dileklerin için
Hadi sağlıcakla gelsin annesineKızlar 1,5 saat sonra transferim var lütfen dualarınızı eksik etmeyin . Gerçekten dualarınıza ihtiyacım barbu 2. Transferim Rabbim herşeyin hayırlısını , nasip etsin Pozitif çıkan tüm arkadaşlarıma da canı gönülden sağlıklı hayırlı bir gebelik diliyorum çok sevindim
çok sevindim moral inanmak sen bunun ispatı gibisin pozitifliğine sağlıkKızlar benım buhun 8. Günüm. Sabah erken gebelık testı yaptım. Negatif
6.gün cok silik cizgi vardı oysakı.
Coknüzgünüm. Artık cok yoruldum. Bu da olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?