Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Birde evde yaptığımız testin tam belirgin kırmızı çizgi çıkması için betahcg nin aşağı yukarı hangi değerlerde çıkması lazım?
Kaset testle kan testini aynı gün yapan varsa bana yardımcı olabilir

Canim 3.gün olduğu için 13.gün ver daha net sonuç alirsin

Mucize02 umarım etkiletleyebilmişimdir Canım nasılsınız dün geceden bu tarafa , kanaman durdumu
Kuzum azaldı aslında çok yoğun değildi ama su gibi geliverdi bi anda. Kahverengi ye döndü şu an. Ama kendimi o kadar çaresiz hissettim ki. Tüp bebek merkezini arıyorum mesaj atıyorum cevap yok. Hastaneye gidiyorum takipli hastam olmadığınız için bir şey yapamam diyorlar. Devlet hastanesi zaten ayrı bi dünya, ebeler vardı doktor gelmez dediler. Ebeler de bir şey yapmadı. Öylece eve geri geldik yani. Inşallah devam etmez. Boule bir sıkıntı yaşayacağımı bilsem herhangi bir doktora giriş yaptirirdim hafta içinde.

13. Gün verseniz daha iyi olur , 3. Gün embriyosu olduğu için

Allahın izniyle kalbini temiz tutmaya çalış, uzan sürekli, ayağının altına da yastık gibi biseyler koyun. Tup bebek merkezine de sürekli arasanız, en doğrusunu onlar söylerdi size.

[/QUOTE] Canım çok çok geçmiş olsun inşaallah yaşamazsın birdaha , rabbim senide bebeginide korusun birşey sorucam canım" Hastaneye gidiyorum takipli hastam olmadığınız için bir şey yapamam diyorlar." Derken özel hastahaneye gitmedigin için böyle diyorsun demi

Arkadaşlar bugün 6.günüm..dün regl olacakmısım gibi hissettim korktum çok..çünkü regl yaklaştı..ama olmadım şükür de hemşire bunu iğne ve fitile bağladı.(progestan) bi yandan sevindim tabii ancak diğer taraftan da iğnelere regl engelliyorsa tutup tutmadıgını nasıl anlarım..galiba 12 gün beklemek şart..çok zor çok heyecanlı..inşallah pozitif olur ama vücudumda pek bi belirti yok(bel ağrısı v.s) bugün test yapsam evde bir yol gösterir mi acaba?

Benim test günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif bugün biraz önce kan verdim negatif olur herhalde sabah kan vermeye gitmeden biraz üzüldüm ağladım neyse Allah sağlık versin hepimize
Canım benim ağlamayın ne olur daha çok genç yaştasınız olur allah inşallah hepinizin bebeklerine tez zamanda kavuştursun

Benimde dün 6. Günümdü ama iyice kafam karıştı. Bana sorarsan yapma , kafan karışır. Test gününü bekle bence .

Hadi sağlıcakla gelsin annesine pozitif ol sakin ol , o zaten sana gelecek annesi inşaallah güzel hayırlı transferin olsun canım , ilk 4 gün WC dışında kalkma yat dinlen önemli o ilk 4 gün , 10 dk yürü ev içerisinde 1 saat yat başka hicbirsey yapma , bol bol da dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…