- 26 Mayıs 2020
- 199
- 289
- 18
- 32
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.901
Hadi sağlıcakla gelsin annesinepozitif ol sakin ol , o zaten sana gelecek annesi inşaallah güzel hayırlı transferin olsun canım , ilk 4 gün WC dışında kalkma yat dinlen önemli o ilk 4 gün , 10 dk yürü ev içerisinde 1 saat yat başka hicbirsey yapma , bol bol da dua et
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım, hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın inşallahKızlarrrrrrrrrrer 10 gün 62 degerım 3.gün embrıyosu
Canım benim çok sevindim aynı gün transfer olmuştuk allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben daha test yapmadımKızlar 9.gün sonuç 214 ay sevinçten ağladım
Senin 5.gün embriyosumuyduMaşallah canım, sonuç çok iyi
Canım değerin gayet iyi gozunaydin inşallah sağlıkla ilerlerKızlarrrrrrrrrrer 10 gün 62 degerım 3.gün embrıyosu
Çok sevindim canımKızlarrrrrrrrrrer 10 gün 62 degerım 3.gün embrıyosu
MaşallahÇok sevindim canımrabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah en zorunu geçtin çok şükür
Bugüne kadar benimde bakılmadı.Transferde bakarlarmi bilmiyorum. Sadece ultrasonda bakıyorlarBir-çok kişinin kanda progesteron değerine bakılmış transferden önce.benim doktor niye atlıyor ki bunu o yüzden kafam karıştı
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlarrrrrrrrrrer 10 gün 62 degerım 3.gün embrıyosu
Dualarım seninle inşallah güzel geçer ve güzel şekilde bebeğin sıkı sıkı tutunur sana1 saat sonra transferim var.Hic heyecanım yok neden böyle anlamadim Hastanede kesin strese girerim ama
Hayrlı olsun cnm gozun aydınKızlar 9.gün sonuç 214 ay sevinçten ağladım
Yapma canım daha çok erken. Biraz bekle, bu heyecanın keyfin çıkarmaya bakArkadaşlar bugün 6.günüm..dün regl olacakmısım gibi hissettim korktum çok..çünkü regl yaklaştı..ama olmadım şükür de hemşire bunu iğne ve fitile bağladı.(progestan) bi yandan sevindim tabii ancak diğer taraftan da iğnelere regl engelliyorsa tutup tutmadıgını nasıl anlarım..galiba 12 gün beklemek şart..çok zor çok heyecanlı..inşallah pozitif olur ama vücudumda pek bi belirti yok(bel ağrısı v.s) bugün test yapsam evde bir yol gösterir mi acaba?
Çok sağol canımm. AminnDualarım seninle inşallah güzel geçer ve güzel şekilde bebeğin sıkı sıkı tutunur sanabol bol rabbi hebli minessalihin diye dua et transfer edilirken .
Evet canımSenin 5.gün embriyosumuydu
Çok güzel canım, güzel ilerlemeler görmeni dilerimKızlar 9.gün sonuç 214 ay sevinçten ağladım
Çok guzel hayırlı olsun canımKızlarrrrrrrrrrer 10 gün 62 degerım 3.gün embrıyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?