- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #3.921
Çok sağol canım yap kurtul inan sabah 6 da uyandim artık dayanamadım bilmek istedim inşallah pozitif sonuç alırsın ben önce idrar testi yapıp sonra gittimCanım benim çok sevindim aynı gün transfer olmuştuk allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben daha test yapmadım
Böylesi daha iyi canım. Kasma kendini.1 saat sonra transferim var.Hic heyecanım yok neden böyle anlamadim Hastanede kesin strese girerim ama
Allah razı olsun inşallahAmin inşallah rabbim sana da tez zaman da nasip etsin inşallah öğrenince hepinize dua ettim
İdrarda çıktı mı pekiÇok sağol canım yap kurtul inan sabah 6 da uyandim artık dayanamadım bilmek istedim inşallah pozitif sonuç alırsın ben önce idrar testi yapıp sonra gittim
Allah razı olsun hepinizden allahım herkese bu mutlu haberı almayı nasıp etsın ınsallahhhhÇok sevindim canımrabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah en zorunu geçtin çok şükür
Cok duydum methiniEvet canım
Bugün kaçıncı günün canımKizlar benim 5.gun embriyosu kan testine kadar test düşünmüyordum ama dayanamayabilirimevde kaçıncı gün test yapmalı
Amin amin amin bize dua edin bizim testlere de az kaldı , hamisler biz sonuç bekleyenlere bekleyenlere lütfen dua edinAllah razı olsun hepinizden allahım herkese bu mutlu haberı almayı nasıp etsın ınsallahhhh
Çok sağol canımBöylesi daha iyi canım. Kasma kendini.
Evet cıktıİdrarda çıktı mı peki
İlk tüpbebeğin mi canım kaç tane transfer ettilerEvet cıktı
Transferim 22 Eylül'de oldu dördüncü günüBugün kaçıncı günün canım
Bursa’daki bütün merkezleri gezdim yani en kafama yatan o Şahinbey oldu hayırlısı olsunCok duydum methini
Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
8 eylül
Kuzum senin oldu mu olmadi mi , 8.gun negatif demissin uzuldum yazdiklarina icim parcalandi, sonra da bu mesaji gordum , insallah ikincisi dogrudur , pozitifsin degil miiiiiiiiiiiiiiiiKızlarrrrrrrrrrer 10 gün 62 degerım 3.gün embrıyosu
2.denemem 1 tane canimİlk tüpbebeğin mi canım kaç tane transfer ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?