- 23 Ağustos 2018
- 2.603
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.041
Ben henüz yaşamadım ama sizin anlattıklarınız çevremden olan tecrübe ile tüp bebek yapanların yaşadığı şey asla ay o değil bunu görüyorum duyuyorum anlıyorum yakında bu sürece bende gireceğim yaşamadığım halde anlayabiliyorsam söyleyecek söz yok bence arkadaşta bir art niyet oldgunu asla düşünmüyor bakış açısı önemli olan hangi açıdan bakıldığıdırBen arkadasin demek istedigini cok iyi anladim elbette annelik kutsal farki yok. Dogal gebelik yasamakla bunca sikintiyi cekip hamile kalabilmek ayni sey degil evet sonucta anne oluyosun ama ayni degil iste art niyet arayacak bisey degildi bu. Ben eminim bu surecten gecen bir cok anne adayi soylenmek isteneni anladi. Kimse dogal gebelik yasayanlara anne degil demediki. Ne gerek var eğriye çekip gerginlik yaratmaya
İcim içime sığmıyor ki canımPapatya 82
Allah razı olsun ♥bugün güzel.haberi ilk sen verdin bize nasıl bir duygu ki dayanamadin ilk fotolarını koydun profil resmine ne heyecanlı
Bende kasık ağrım fazla ara ara belimde çok ağrım oluyor bir de göğüslerim şimdiden büyümüş gibi hissediyorumKasıklarımda ağrı hala var canım birde göğüs hassasiyetim çok aşırı fazla
Kimin duası kabul olur belli olmaz sen bana durdum yere satasip hiç tanımadığın insanın kalbini kirdin ,bende senin gibi " anne " olduğunu düşünenleri sorgulamiyorum ,sende benim anneliğimi sorgulama.Allah sana bu söylediğn lafları geri döndürür beddua çift başlı bunnasıl beddua öyle karnındakinedemi acımıyorsun beddua ediyorsun. Sen nasıl anne olacaksın böyle Allaha havale ediyorum
O.merhaba . dün adetimin 2. günü idi. doktor baktı biri sağsa diğeri solda toplam 2 yumurta gördü. az olunca tabi bana estrofem yazdı. bunu kullanıp bir sonraki adetimde gidicem. İnşaAllah yumurtam fazlalaşır. şansım artar
birde piyasada fiyatı 300 tl civarı olan bir gıda takviyesi önerdi. Teatrio adımda. alıp kullanacam İnşaAllah
bu yumurta sayımı ve kalitesini artırmak için ne yapabilirim. bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
Benimde öyle canım , gögüslerimde damarlar çok belirginleşti , belim ve afedersin alt tarafımda 2 gündür ağrıyor , özellikle bugün farkettim bugün biraz ayakta kaldım bel ve alt taraf çok daha fazla ağrıdı ,Bende kasık ağrım fazla ara ara belimde çok ağrım oluyor bir de göğüslerim şimdiden büyümüş gibi hissediyorum
Konu adı nedir ben bulmakta zorlanıyorumKızlar 21 eylülde transfer olanlar için yeni konu açtım orada buluşalım
Herkeste farklı belirti oluyor , amannn sonuç güzel olsun da neremiz ağrirsa ağrısınBen göğüs hassasiyeti yok ama belim ve arada alt karnıma adet ağrısı giriyor
Konu adı nedir ben bulmakta zorlanıyorum
Konu adı nedir ben bulmakta zorlanıyorum
canımkaçıncı günün senin?bende aynı var veya yok oluruna bıraktımm benm bide 8.gün aksam biraz kanamam oldu 9.gün sabah kahverengi leke geldi kesildi beta artk smdiden sonramı artmaya başlar acaba diye dusunuyorum valla bu işten hc bsy anlamadm
bugun 10.gunumcanımkaçıncı günün senin?
2 güncük sabret veolumlu ol. sadece bebiş konusundadeğil her konuda hayatın en az bebek konusu kadar önemli. ben öyle yapıyorum. kendini dinleme skaın.bugun 10.gunum
aynen ptesi kan testi vericem gene hayırlısı olsun bakalm2 güncük sabret veolumlu ol. sadece bebiş konusundadeğil her konuda hayatın en az bebek konusu kadar önemli. ben öyle yapıyorum. kendini dinleme skaın.
Vallaha olmayan bebeğine don biçtin ama senin yüzünden karnıma kramplar girdi beni strese soktunuz elim ayağım titriyor resmrn benğime bilinçli zarar veriyordun beddu ediyorsun Allaha havale ediyorum hala yaxıyon hala yeter ya yeter açıklamamıda yaptım niyetimde kötü değil dedim daha nediyeyim gayri ihtiyarı saçma grlfi diyr yazdım hay ben yazmaz olaydım hala üstüme grliyon Allahtan kork bukadarda üstüme gelinmezli eşim neolfu sana diye soruyorYazık ... İnsanlar insanlara düşüncelerini söylemek yerine rahatlıkla kötüye çekip satasabiliyor , ağzımı toplamami söyleyen sensin durduk yere beni uyaran sensin ? Artık ne tehdidi ise ,güzellikle konuşmayan sensin .. ve bende anne adayıyım benim burada uzulmeme neden olan sensin ? Sana diyorum ki arkadaşım kalbinin ekmeğini ye inşallah !!! Senin beni durduk yere germeye ,üzmeye , hakaret etmeye ne hakkın var ????? Burda insanlar genel olarak anlamış sen neyin derdindesin , Allah seni de görüyor beni de emin ol . Ve senin karşında insan var , sen kaldırıp benim anneliğimi ise hiç sorguyalamazsin ... Ki anneliğin ne olduğunu kimin ne olduğunu ancak Allah bilir . Sana diyorum ki benn nasıl buradan üzüldügumu belirtiyorum sende bir daha kimsenin sanalda da olsa canıni yakma . Hoşçakal . Bebeğini Allah sana bağışlasın ama kimsenin anneligine laf etme . Sen hamilesin benim olduğum bile belli değil belki de şuanda senin yüzünden kaybediyoe bile olabilirim bunun mebali kimin uzerine . Bulaşma insanlara durduk yere kimse sizin stres topunuz değil
Benim de belim agriyor korku salıyorBende kasık ağrım fazla ara ara belimde çok ağrım oluyor bir de göğüslerim şimdiden büyümüş gibi hissediyorum
Allah hepimizin gönlüne göre versin canım sonuçta hepimizin burda bulunma sebebi belli , hepimiz kırık dökük insanlarız , burda birbirini görüp tanıyan yoktur diye düşünüyorum , ama hiç görmedigimiz bilmediğimiz insanların üzüntüsünü paylaşıyor mutluluğuyla sevinç duyuyoruz , o yüzden ben hiç sevmem kırgınlıkları hele böyle zamanlarda , en hassas olduğumuz zamanlar , Ayrıca hissediyorum ki ikinizde kalbi temiz güzel insanlarsınız ortada küfür yok hakaret yok , hormonların aksiligi diyelim bence , Kızlar şu güzel günü böyle kırık kalplerle kapatmayalim karşılıklı birbirinize bi sarılın bi helalleşin hadi lütfennnAllah gönlüne göre verdi inşallah vermeyede devam edecek
Kızlar hassas dönemdesiniz yapmayın bunu birbirinizi yanlış anladiniz galiba son verin bunaVallaha olmayan bebeğine don biçtin ama senin yüzünden karnıma kramplar girdi beni strese soktunuz elim ayağım titriyor resmrn benğime bilinçli zarar veriyordun beddu ediyorsun Allaha havale ediyorum hala yaxıyon hala yeter ya yeter açıklamamıda yaptım niyetimde kötü değil dedim daha nediyeyim gayri ihtiyarı saçma grlfi diyr yazdım hay ben yazmaz olaydım hala üstüme grliyon Allahtan kork bukadarda üstüme gelinmezli eşim neolfu sana diye soruyor
He he kesin öyledir bilinçli harfleride sallayarak yaz . Kimse kanmiyo artık insanların sonradan büründüğü dramatik ayaklara . Yazma, bende 30 yaşındayım kendimi savunacak bir dil ve beyine sahibim. Demem su ki artık kimse sanalda da olsa kimsenin durduk yere satasip altındada kalmışlık yapmıyor . Olmayan bebeğime dön bicmisim , seni Allah'a havale ediyorum ,dilerim benim o olmayanı düşündüğün bana haberi verilir ,senin bu bedduani sana havale ediyorum ,çirkef insan yazıklar olsun senin gibi anneye ki benim bebeğimle bile dalga geçiyorsun Allah seni ıslah etsin .Vallaha olmayan bebeğine don biçtin ama senin yüzünden karnıma kramplar girdi beni strese soktunuz elim ayağım titriyor resmrn benğime bilinçli zarar veriyordun beddu ediyorsun Allaha havale ediyorum hala yaxıyon hala yeter ya yeter açıklamamıda yaptım niyetimde kötü değil dedim daha nediyeyim gayri ihtiyarı saçma grlfi diyr yazdım hay ben yazmaz olaydım hala üstüme grliyon Allahtan kork bukadarda üstüme gelinmezli eşim neolfu sana diye soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?