Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben henüz yaşamadım ama sizin anlattıklarınız çevremden olan tecrübe ile tüp bebek yapanların yaşadığı şey asla ay o değil bunu görüyorum duyuyorum anlıyorum yakında bu sürece bende gireceğim yaşamadığım halde anlayabiliyorsam söyleyecek söz yok bence arkadaşta bir art niyet oldgunu asla düşünmüyor bakış açısı önemli olan hangi açıdan bakıldığıdır

Allah sana bu söylediğn lafları geri döndürür beddua çift başlı bunnasıl beddua öyle karnındakinedemi acımıyorsun beddua ediyorsun. Sen nasıl anne olacaksın böyle Allaha havale ediyorum
Kimin duası kabul olur belli olmaz sen bana durdum yere satasip hiç tanımadığın insanın kalbini kirdin ,bende senin gibi " anne " olduğunu düşünenleri sorgulamiyorum ,sende benim anneliğimi sorgulama. Kalbin ne ise renginde ortada .

Doktor bana da vermisti o ilaci daha doğrusu gıda takviyesi cok faydasını gördüm mutlaka kullan derim ben her sabah yumurta yedim birde bi arkadaşım bal corekotu tarçın yapmıştı hakkımızda hayırlısı
O.

Bende kasık ağrım fazla ara ara belimde çok ağrım oluyor bir de göğüslerim şimdiden büyümüş gibi hissediyorum
Benimde öyle canım , gögüslerimde damarlar çok belirginleşti , belim ve afedersin alt tarafımda 2 gündür ağrıyor , özellikle bugün farkettim bugün biraz ayakta kaldım bel ve alt taraf çok daha fazla ağrıdı , olsun bebişlerimiz bizimle olsunlar da razıyım herşeye

Kızlar kötü niyetle yazmadım inanın ama gayri ihtiyari bana saçma geldi. Bunu yazdım....Çünkü normal yolla anne olup çrvremde kaç yıldır hastane köşelerinde benebği ile yaşayan anne tanıdığım var iki tane iki kere tüp yaptım birde normal yolla hamile kaldım düşük yaptım iki aylık inanın bunlar bile onların yaşadıklarının yanında hiç. Şuan hamileyim sizler gibi ama hamile bir bayana beddua edilmesimi doğru olan yaxık çok yazık ben asla birine beddu etmedim bu hayatta. Neyse söyleyeceklerim buladar Allaha bıraktım sizlerde sağsalim kavuşursunuz bebğinize inşallah...yorum yazmayın bende zaten yazmayacam bundan sonra

Yazık ... İnsanlar insanlara düşüncelerini söylemek yerine rahatlıkla kötüye çekip satasabiliyor , ağzımı toplamami söyleyen sensin durduk yere beni uyaran sensin ? Artık ne tehdidi ise ,güzellikle konuşmayan sensin .. ve bende anne adayıyım benim burada uzulmeme neden olan sensin ? Sana diyorum ki arkadaşım kalbinin ekmeğini ye inşallah !!! Senin beni durduk yere germeye ,üzmeye , hakaret etmeye ne hakkın var ????? Burda insanlar genel olarak anlamış sen neyin derdindesin , Allah seni de görüyor beni de emin ol . Ve senin karşında insan var , sen kaldırıp benim anneliğimi ise hiç sorguyalamazsin ... Ki anneliğin ne olduğunu kimin ne olduğunu ancak Allah bilir . Sana diyorum ki benn nasıl buradan üzüldügumu belirtiyorum sende bir daha kimsenin sanalda da olsa canıni yakma . Hoşçakal . Bebeğini Allah sana bağışlasın ama kimsenin anneligine laf etme . Sen hamilesin benim olduğum bile belli değil belki de şuanda senin yüzünden kaybediyoe bile olabilirim bunun mebali kimin uzerine . Bulaşma insanlara durduk yere kimse sizin stres topunuz değil

Vallaha olmayan bebeğine don biçtin ama senin yüzünden karnıma kramplar girdi beni strese soktunuz elim ayağım titriyor resmrn benğime bilinçli zarar veriyordun beddu ediyorsun Allaha havale ediyorum hala yaxıyon hala yeter ya yeter açıklamamıda yaptım niyetimde kötü değil dedim daha nediyeyim gayri ihtiyarı saçma grlfi diyr yazdım hay ben yazmaz olaydım hala üstüme grliyon Allahtan kork bukadarda üstüme gelinmezli eşim neolfu sana diye soruyor

Allah gönlüne göre verdi inşallah vermeyede devam edecek
Allah hepimizin gönlüne göre versin canım sonuçta hepimizin burda bulunma sebebi belli , hepimiz kırık dökük insanlarız , burda birbirini görüp tanıyan yoktur diye düşünüyorum , ama hiç görmedigimiz bilmediğimiz insanların üzüntüsünü paylaşıyor mutluluğuyla sevinç duyuyoruz , o yüzden ben hiç sevmem kırgınlıkları hele böyle zamanlarda , en hassas olduğumuz zamanlar , Ayrıca hissediyorum ki ikinizde kalbi temiz güzel insanlarsınız ortada küfür yok hakaret yok , hormonların aksiligi diyelim bence , Kızlar şu güzel günü böyle kırık kalplerle kapatmayalim karşılıklı birbirinize bi sarılın bi helalleşin hadi lütfennn Sakinkal M Mutluuu06

Kızlar hassas dönemdesiniz yapmayın bunu birbirinizi yanlış anladiniz galiba son verin buna

He he kesin öyledir bilinçli harfleride sallayarak yaz . Kimse kanmiyo artık insanların sonradan büründüğü dramatik ayaklara . Yazma, bende 30 yaşındayım kendimi savunacak bir dil ve beyine sahibim. Demem su ki artık kimse sanalda da olsa kimsenin durduk yere satasip altındada kalmışlık yapmıyor . Olmayan bebeğime dön bicmisim , seni Allah'a havale ediyorum ,dilerim benim o olmayanı düşündüğün bana haberi verilir ,senin bu bedduani sana havale ediyorum ,çirkef insan yazıklar olsun senin gibi anneye ki benim bebeğimle bile dalga geçiyorsun Allah seni ıslah etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…