Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben seni bebeğinle yavrunla vurmadım... Yazıklar olsun senin gibi insanlara . Sen benim "olmayan bebeğine dön bictin" diye yazdın ..dilerim Allah sana o dalga gecirttiginle seni vurur cigerimi gercekten yaktın Allah da senin ciğerini yaksın .

verdiğin cevap için çok teşekkür ederim canım. bal çörek otu tarçın karışımı bende hazırlıyor baslayacam bu günler de İnşaAllah. Rabbim faydasını görmemi nasip etsin
Rabbim.herkesin gönlündekileri hayırlısı ile versin inşaAllah

G
Gercekten oyle suphe duymaya basladim insanlar oraya zaten keyifelerinden gitmiyorlar 2incide olmayinca kendimi kobay gibi hissettim hangi aşamadasınız kaçıncı FDNDNR

Gercekten oyle suphe duymaya basladim insanlar oraya zaten keyifelerinden gitmiyorlar 2incide olmayinca kendimi kobay gibi hissettim hangi aşamadasınız kaçıncı FDNDNR
Benim 2.transferim olacak adetin 2. Günü gittim estrofem verdi. Kullanıyorum sanırım haftaya pazartesi transferim olacak. Ama zaten stresliyim içerdekiler bilgi vermiyorlar. Rahim kalınlığım kaç diyorum olması gerektiği gibi diyo. Dısarıda kapıda kocaman kağıt var hasta doktor secebilir doktor hastayı bilgilendirmek zorunda vs. Buna uyan yok. Neyse Allahım nasip etsinde Bida ellerine düşürmesin. Siz hangi hastanedesiniz aşamalarınız anlatırmısınız

Kızlar transfer öncesi hacamat yaptırcam. Kasık ila rahim bölgesine yapılıyor. Genelde adetin 7.günü yaptırılıyor rahmi uyandırıyor deniliyor. Transfere bir kaç gün kalamı yaptırsam yoksa adetin 7.günümü yaptırayım. Belki aranızda yaptıran vardır.

Yo hayır tek seferde aynı anda.. şimdilik haftaya cumayı bekliyorum o zamana kadar herşey netleşir diye düşünüyorum..teşekkür ederim...

Ben transfer öncesi yaptırdım ama mutlaka hacamat takvimine bak öyle yaptır canım...

Benim de belim agriyor korku salıyor ev işi yapmaya ne zaman basladiniz
Ben hala tam iş yapmış değilim keseyi daha görmediğim için tedirgin oluyorum canım başlar bir de ister istemez kritik oluyor eğilmeden ayakta yapılacak işler yapmaya çalışıyorum yorulmadan

Canım sakin ol kendini üzme
Maşallah çok güZel bir haber...Bende aklıma gelince gözlerim doluyor ...sonsuz şükürler olsun..duam mı kabul oldu...aldığım dualar mı.. Rabbim çok mutlu olduk ,diye ağlayıp duruyorum...
Çok içtensin teşekkür ederim ben sabah hıçkırarak ağladım rabbim olmayana da nasip etsin bizimkileri de bize bağışlasın sağlıklı evlat ve gebelik nasip etsin

Ben hala tam iş yapmış değilim keseyi daha görmediğim için tedirgin oluyorum canım başlar bir de ister istemez kritik oluyor eğilmeden ayakta yapılacak işler yapmaya çalışıyorum yorulmadan
Ben yemek yapıyorum onun dışında yapmıyorum Allah korusun onlari

Arkadaşlar biliyosunuz bugün benim değer 5in altında çıktı 10. Günümdü. Güzel dilekleriniz için çok sağolun. Birden fazla denemesi olanlara sorularım var. Dondurulmuş embriyolarım var sizce ne zaman başlamalıyım yeni denemeye?
Bu ikinci kez başarısız transferim. Bir önceki kimyasaldı bu direkt negatif. Benzer durumda olan varsa 3. Deneme öncesinde doktorunuz ekstra incelemeler falan yaptı mı neler yaptı?

Canım sakin ol kendini üzme

Çok içtensin teşekkür ederim ben sabah hıçkırarak ağladım rabbim olmayana da nasip etsin bizimkileri de bize bağışlasın sağlıklı evlat ve gebelik nasip etsin
Allah razı olsun canım Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah. Evlat isteyen herkes bu güzel haberleri almayı nasip etsin

Kızlar birsey sorucam bugün 7.günüm bitti yalnız bende hiç kabızlık olmadı düne dek 2 gündür ne yapıyorsam kaldı ki su çok içiyorum lavaboya çıkamıyorum karnım davul gibi oldu hatta çok mutlu olmuştum kabızlık yaşamadığım için ,böyle olanınız var mı ? Bağırsak çalıştırıcı doğal herşeyi yaptım . Acaba bebeğim 7.gunde artık tutunduğu için midir sizce , salı sabahı kan testi vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…