- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.061
bana da haber ver olurmu? ben de pzts vericemkan yeniden.aynen ptesi kan testi vericem gene hayırlısı olsun bakalm
Baska bir yerde tedavi gordunuz mu kacinci denemenizBursa’daki bütün merkezleri gezdim yani en kafama yatan o Şahinbey oldu hayırlısı olsun
verdiğin cevap için çok teşekkür ederim canım. bal çörek otu tarçın karışımı bende hazırlıyor baslayacam bu günler de İnşaAllah. Rabbim faydasını görmemi nasip etsinDoktor bana da vermisti o ilaci daha doğrusu gıda takviyesi cok faydasını gördüm mutlaka kullan derim ben her sabah yumurta yedim birde bi arkadaşım bal corekotu tarçın yapmıştı hakkımızda hayırlısı
O.
Gercekten oyle suphe duymaya basladim insanlar oraya zaten keyifelerinden gitmiyorlar 2incide olmayinca kendimi kobay gibi hissettim hangi aşamadasınız kaçıncıBende uludağ üniversitesi tüp bebek tedavi görüyorum. Burdan okuyorum kullandığımız ilaçlar stabil hep aynı. Herkes kan sulandırıcı. bebek tutunmasını için ayrı iğne. Bağışıklık baskılayıcı varda var coraspirin. Bizimkiler veriyor estrofemi okadar. Sinir olmaya başladım zaten oradaki doktorlara.
Bana yorum yapan yok mu?Kızlar 8. Gün erken gebelik yaptım hala negatif böyle olan var mı?
Benim 2.transferim olacak adetin 2. Günü gittim estrofem verdi. Kullanıyorum sanırım haftaya pazartesi transferim olacak. Ama zaten stresliyim içerdekiler bilgi vermiyorlar. Rahim kalınlığım kaç diyorum olması gerektiği gibi diyo. Dısarıda kapıda kocaman kağıt var hasta doktor secebilir doktor hastayı bilgilendirmek zorunda vs. Buna uyan yok. Neyse Allahım nasip etsinde Bida ellerine düşürmesin. Siz hangi hastanedesiniz aşamalarınız anlatırmısınızGercekten oyle suphe duymaya basladim insanlar oraya zaten keyifelerinden gitmiyorlar 2incide olmayinca kendimi kobay gibi hissettim hangi aşamadasınız kaçıncıFDNDNR
Yo hayır tek seferde aynı anda.. şimdilik haftaya cumayı bekliyorum o zamana kadar herşey netleşir diye düşünüyorum..teşekkür ederim...Canım gözün Aydın inşallah ikisini de sağlıkla sıhhatle kucağına alırsınama aklıma takıldı 2 embriyo transfer edildi biri diğerinden beş gün sonra mı yerleşti? İkisi de aynı gün embriyosumuydu?
Maşallah çok güZel bir haber...Bende aklıma gelince gözlerim doluyor ...sonsuz şükürler olsun..duam mı kabul oldu...aldığım dualar mı.. Rabbim çok mutlu olduk ,diye ağlayıp duruyorum...Kızlar 9.gün sonuç 214 ay sevinçten ağladım
Ben transfer öncesi yaptırdım ama mutlaka hacamat takvimine bak öyle yaptır canım...Kızlar transfer öncesi hacamat yaptırcam. Kasık ila rahim bölgesine yapılıyor. Genelde adetin 7.günü yaptırılıyor rahmi uyandırıyor deniliyor. Transfere bir kaç gün kalamı yaptırsam yoksa adetin 7.günümü yaptırayım. Belki aranızda yaptıran vardır.
Biliyorum canım en iyi gün pazartesi salı. Peki sen transferden kaç gün önce yaptırdınBen transfer öncesi yaptırdım ama mutlaka hacamat takvimine bak öyle yaptır canım...
Ben hala tam iş yapmış değilim keseyi daha görmediğim için tedirgin oluyorum canım başlar bir de ister istemez kritik oluyor eğilmeden ayakta yapılacak işler yapmaya çalışıyorum yorulmadanBenim de belim agriyor korku salıyorev işi yapmaya ne zaman basladiniz
Canım sakin ol kendini üzmeHe he kesin öyledir bilinçli harfleride sallayarak yaz . Kimse kanmiyo artık insanların sonradan büründüğü dramatik ayaklara . Yazma, bende 30 yaşındayım kendimi savunacak bir dil ve beyine sahibim. Demem su ki artık kimse sanalda da olsa kimsenin durduk yere satasip altındada kalmışlık yapmıyor . Olmayan bebeğime dön bicmisim , seni Allah'a havale ediyorum ,dilerim benim o olmayanı düşündüğün bana haberi verilir ,senin bu bedduani sana havale ediyorum ,çirkef insan yazıklar olsun senin gibi anneye ki benim bebeğimle bile dalga geçiyorsun Allah seni ıslah etsin .
Çok içtensin teşekkür ederim ben sabah hıçkırarak ağladım rabbim olmayana da nasip etsin bizimkileri de bize bağışlasın sağlıklı evlat ve gebelik nasip etsinMaşallah çok güZel bir haber...Bende aklıma gelince gözlerim doluyor ...sonsuz şükürler olsun..duam mı kabul oldu...aldığım dualar mı.. Rabbim çok mutlu olduk ,diye ağlayıp duruyorum...
Ben yemek yapıyorum onun dışında yapmıyorum Allah korusun onlariBen hala tam iş yapmış değilim keseyi daha görmediğim için tedirgin oluyorum canım başlar bir de ister istemez kritik oluyor eğilmeden ayakta yapılacak işler yapmaya çalışıyorum yorulmadan
İlk denememBaska bir yerde tedavi gordunuz mu kacinci denemeniz
Allah razı olsun canımCanım sakin ol kendini üzme
Çok içtensin teşekkür ederim ben sabah hıçkırarak ağladım rabbim olmayana da nasip etsin bizimkileri de bize bağışlasın sağlıklı evlat ve gebelik nasip etsin
Tam 1buçuk ay olmuştu...İnşallah şifa olurBiliyorum canım en iyi gün pazartesi salı. Peki sen transferden kaç gün önce yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?