Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Çok sağol canım yap kurtul inan sabah 6 da uyandim artık dayanamadım bilmek istedim inşallah pozitif sonuç alırsın ben önce idrar testi yapıp sonra gittim
Evetttt. 8.gün idrar testı negatıftı 2 3 saat sonra hayalet cızgı görüldü. Ertesı güne netti.
10.gün yanı bugun 2 dk ııcnde cıktı 2.cizgi.
Hemen kan verdım degerım 62 cıktı sukurler olsun
evet çok sevindim allah sağlıkla kucaklarsın bebeğini canım

Ben de sigara içiyordum ilk tüp bebek görüşmeme gittiğim Ağustos’un 20 bıraktım Birdaha içmedim arada Bir kadeh şarap yada bira içerdim onlarlada yolları ayırdım çok şükür senin bırakmanada çok sevindim

Tüp bebek
bence hormonlarınız yükseliyor ondan bunlar konuştuklarınıza karşıdan baksanız güleceksiniz hepimiz birşey olsa patlasak gibiyiz zaten

İcimde tutunmaya calisan bir can varken icemem. Bu cok buyuk bencillik esimde asla istemiyor zaten onuda kandiramam biseylerden fedakarlik etmek lazim. Evet sigara guzel bisey degil fedakarlikta olmuyor ama kullanan bilir birakmanin zorlugunu

İcimde tutunmaya calisan bir can varken icemem. Bu cok buyuk bencillik esimde asla istemiyor zaten onuda kandiramam biseylerden fedakarlik etmek lazim. Evet sigara guzel bisey degil fedakarlikta olmuyor ama kullanan bilir birakmanin zorlugunu
Evet ben doktordan dönünce top yekün bırakma yaşadım gluteni şekeri içkiyi sigarayı kahveyi çayı sodayı hep bıraktım sonra ne yiyecektik ne içecektik karıştı sigarada arada kaynadı fark etmedim bile çok etkili oldu

Bende kocaeli üniversitesinde yaptridim tup bebek.Bende cok memnunum hemşiresinden doktoruna sekreterine.Doktorum teli var bende mesajlarima hemen doner herseyi cevaplar.Her konuda yardımcı.Tutmadi benim ilk denememdi ama allah hepsinden razi olsun.

Bende içiyorum sigara ama gunde en fazla uc dort tane.Cok nadir uzeirne ciktigim.Transferden sonra hic icmedim ama sonucu beklerken strsten icmistim 1 tane.

Sodayı neden bıraktın hamilere bile günde bir tane işin diyor Dr. lar

Kahve 1 fincan icebilirsin cayda oyle acik bir kac bardak icebilirsin. Sade Soda zaten icilmeli mineralli oldugu icin

Sen ne var ne yok birakmissin panikten ben sigarayi biraktim cayi birakamam onceki 2 hamileligimdede nefret gelmisti caydan. İlk gebelikte anlamastim tabi ama ikincinin kalbinin durdugunu islerin ters gitmeye baslasigini cay icmeye baslayinca anlamistim ilkinde de oyle olmustu ama tabi bunu kurtajdan snra geri dönük dusununce farketmistim.

İnşaallah rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin bol bol dua et

Kızlar aranızda transfer öncesi prograf ilacı kullanmaya başlayanlar var mı? Bana doktorum verdi transferden 3 gün önce kullanmaya başlıycam ama ilacı daha çok organ nakli Fln yaptıranlar kullanıyor ama bu ilaçla transfer olan insanlar da var hatta bir kaç denemeden sonra tutmazsa veriliyor sanırım benim ilk denemem olcak perşembe günü

Ilacın adı progrof mu

Canım bagısıklık baskılamak ıcın bu ılac sanıırm. Bende prednol kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…