- 19 Eylül 2020
- 46
- 64
- 3
- 45
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.101
Çok sağol canım yap kurtul inan sabah 6 da uyandim artık dayanamadım bilmek istedim inşallah pozitif sonuç alırsın ben önce idrar testi yapıp sonra gittim
evet çok sevindim allah sağlıkla kucaklarsın bebeğini canımEvetttt. 8.gün idrar testı negatıftı 2 3 saat sonra hayalet cızgı görüldü. Ertesı güne netti.
10.gün yanı bugun 2 dk ııcnde cıktı 2.cizgi.
Hemen kan verdım degerım 62 cıktı sukurler olsun
Ben de sigara içiyordum ilk tüp bebek görüşmeme gittiğim Ağustos’un 20 bıraktım Birdaha içmedim arada Bir kadeh şarap yada bira içerdim onlarlada yolları ayırdım çok şükür senin bırakmanada çok sevindimTransfer gunune kadar ictim malesef. Transfer oldu ilk bir hafta agzima surmedim. 6 gun test yaptim bisey cikmadi bi tane yaktim yarida attim. Napiyosun sen bahane arama dedim 7.gun silik cizgiler cikmaya basladi zaten daha icmedim arada aklima geldi evet ama kanda pozitifi gordukten sobra aklima bile gelmiyor
Tüp bebekCanım ne güzel doktorun pozitif cevaplar vermiş. Ben bugün 95 ten altta 30-40 bişey görürüm diye gittim. Drum öyle nettiki. 471,xx görünce abime testi gönderip bak bakim ben 47 yi yanlış mı okuyorum dedimBu iş çok belirsiz. İyiyi düşğn ve sanırım en önemlisi hareketlerine dikkat ederek hiç yokmuş gibi davranmak. Ben4 gündür kimyasal diye oooh temizlik de yaptım, koşturdum da ne var ne yok yaptım. Kafam rahattı bugün test sonucuna kadar
bence hormonlarınız yükseliyorGerçekten üzüldüm ne bileyim ...benim annemde doğum yaptı bizi yetim büyüttü 36 yaşında dul kaldı ,ben kendi anamın ayakları altında değil diğer bir sürü sıkıntı yaşayan annelerin altında cennet değilde bizim ayağımızın altında mı dedim . Arkadaş bayağı kalbi kara biri belli kusura bakmasın o kalp kırmayı burdan bile beceriyor kaldı ki o anne olmuş ve biz halen anne olamamisiz ve olup olmayacagimiz bile belli degilken burda gelip sallamasi güzel birşey değil . Öfkesini bu platformda kusmasin yazık ,burası hamile olmak için yanıp tutuşan binbir türlü emek veren düzgün anne adaylarının yeri . Sinirlerim bozuldu resmen satasmak için bahane aramış yazık
İcimde tutunmaya calisan bir can varken icemem. Bu cok buyuk bencillik esimde asla istemiyor zaten onuda kandiramam biseylerden fedakarlik etmek lazim. Evet sigara guzel bisey degil fedakarlikta olmuyor ama kullanan bilir birakmanin zorlugunuBen de sigara içiyordum ilk tüp bebek görüşmeme gittiğim Ağustos’un 20 bıraktım Birdaha içmedim arada Bir kadeh şarap yada bira içerdim onlarlada yolları ayırdım çok şükür senin bırakmanada çok sevindim
Evet ben doktordan dönünce top yekün bırakma yaşadım gluteni şekeri içkiyi sigarayı kahveyi çayı sodayı hep bıraktımİcimde tutunmaya calisan bir can varken icemem. Bu cok buyuk bencillik esimde asla istemiyor zaten onuda kandiramam biseylerden fedakarlik etmek lazim. Evet sigara guzel bisey degil fedakarlikta olmuyor ama kullanan bilir birakmanin zorlugunu
Sodayı neden bıraktın hamilere bile günde bir tane işin diyor Dr. larEvet ben doktordan dönünce top yekün bırakma yaşadım gluteni şekeri içkiyi sigarayı kahveyi çayı sodayı hep bıraktımsonra ne yiyecektik ne içecektik karıştı sigarada arada kaynadı fark etmedim bile çok etkili oldu
Yarın kan vericem bu sorunun cevabı belli olacak :)Kızlar 8. Gün gebelik testlerinde negatif çıkıp sonradan kanda pozitif çıkan var mı?
Kahve 1 fincan icebilirsin cayda oyle acik bir kac bardak icebilirsin. Sade Soda zaten icilmeli mineralli oldugu icinEvet ben doktordan dönünce top yekün bırakma yaşadım gluteni şekeri içkiyi sigarayı kahveyi çayı sodayı hep bıraktımsonra ne yiyecektik ne içecektik karıştı sigarada arada kaynadı fark etmedim bile çok etkili oldu
Sen ne var ne yok birakmissin paniktenEvet ben doktordan dönünce top yekün bırakma yaşadım gluteni şekeri içkiyi sigarayı kahveyi çayı sodayı hep bıraktımsonra ne yiyecektik ne içecektik karıştı sigarada arada kaynadı fark etmedim bile çok etkili oldu
İnşaallah rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin bol bol dua et
İnşaallah rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin bol bol dua et
Tamam canım benim içinde dualarınızı esirgemeyin, yarın toplama günüm Allah sağlıkla hayırla kucagımıza alacagımız evlat nasip etsin , Allahım çabamızjn sonucu boşa çıkarmasın Amin
Sagol canım cümlemiz inşallahevet çok sevindim allah sağlıkla kucaklarsın bebeğini canım
Ilacın adı progrof muKızlar aranızda transfer öncesi prograf ilacı kullanmaya başlayanlar var mı? Bana doktorum verdi transferden 3 gün önce kullanmaya başlıycam ama ilacı daha çok organ nakli Fln yaptıranlar kullanıyor ama bu ilaçla transfer olan insanlar da var hatta bir kaç denemeden sonra tutmazsa veriliyor sanırım benim ilk denemem olcak perşembe günü
Canım bagısıklık baskılamak ıcın bu ılac sanıırm. Bende prednol kullanıyorum.Kızlar aranızda transfer öncesi prograf ilacı kullanmaya başlayanlar var mı? Bana doktorum verdi transferden 3 gün önce kullanmaya başlıycam ama ilacı daha çok organ nakli Fln yaptıranlar kullanıyor ama bu ilaçla transfer olan insanlar da var hatta bir kaç denemeden sonra tutmazsa veriliyor sanırım benim ilk denemem olcak perşembe günü
PrografIlacın adı progrof mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?